Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkekler neden çiçek almaz...
Soru: Kadınlar ne ister?
Cevap: Bir demet papatya.
Cevaba Cevap:
1 demet papatya = O an mutluluk, sonra neden 1 demet gül değil.
1 demet gül = O an gülümseme, sonra neden orkide değil.
Orkide = Gülümseme, buna ne gerek var. Bunun yerine şöyle ufak bi hediye alabilirdin.
Ufak bi hediye = Buna bunu vereceğine pırlanta bi yüzük alabilirdin.
Pırlanta yüzük = Çook güzeel kaç paraya aldın. Ne gerek vardı, yeni bir mutfağa ihtiyacımız vardı.
Yeni bir mutfak = Güzel ama tam istediğim gibi olmadı. Mutfak küçük. Keşke yeni bir evimiz olsa.
Yeni ev = Bu muhit çok güzel ama akşam işten gelirken insan hiç olmazsa 1 demet papatya getirir.
1 demet papatya = ...........
yok almayın siz gül falan alıosanızda binde bir alınki kıymeti binsin baymayın yani.. ben gül alan erkeklere sinir oluorum ya nedense :D
MaKfAlİcEtAğErİ
25-07-07, 21:55
abi birgünde onlar bize alsa ne olurdu sankı kıyametmi kopardı
hay ağzını öpeyim :D
MaKfAlİcEtAğErİ
25-07-07, 22:05
hay ağzını öpeyim :D
ayıp oluyo manyak ne o ağzını öpeyım ben kızmıyım lan yoksa sen ha:kopar::kopar::kopar::kopar::kopar::kopar:
anlımdan öp :kopar::kopar::kopar::kopar::kopar:
kopardın beni kankam ya:kopar::kopar:
koparcam ben seni :D
alnından da öpecem yarını bekle sen :D
MaKfAlİcEtAğErİ
25-07-07, 22:14
bilmiyorum valla sitenin gizli aşıklar bölümü var biliyonda...:D:D:D
yok yanı belkı bilmiyon diye söyledim:D:D:D
anladın sen onu:D:D
bu arada konu dağılmasın harbiden arada bir bayanlarda alsalar çok mutlu olurduk valla:D:D
o zaman sende dersin hanımına evlenince bana çiçek getir diye :D
ehh biz bayanlar hep boyleyiz iste :D ehuehuehue
alsan elinemi yapisir..:hıh:
ben sana alırım sultan merak etme :)
çiçek almak sizi gençleştirecek ama siz yaşlı kalın :D
ben çiçek alanalrdan hoşlanırım mesala:D
MaKfAlİcEtAğErİ
26-07-07, 17:00
o zaman sende dersin hanımına evlenince bana çiçek getir diye :D
ah kankam ah ah
Çiçek alan adam arkadaş çevresine ortamlarına kılıbık erkek die geçiyo eee hiçbi erkekde bunu göze alamıyo aslında kılıbıklıkla gerçek sevgi ve onu mutlu etme arasındaki bağlantıyı kuramadığından bunlar oluyo :D
çok komik,güzel ve gerçekten de çoook doğru...
By_MotoBike
18-08-07, 09:20
abi kadınların gerçekleri işte saol manyak abim :D
ne cok yerın dıbıne sokuosunus bayanları he ne alaka be hıhh..
böyle hediye isteyen alındığı zamanda bişey beğenmeyen bayanlar var ama bana göre önemli olan düşünmesidir :papatya:
Çiçek alıcaz da ne olacak solar gider dediklerini duyar gibiyim,bence paralarına kıymak istemezlerde ondan.:oke::sefkat:
ne cicegi ya alsam marul maydanoz falan alirim hic degilse bi ise yararlar :kopar::kopar::kopar::kopar:
saka bi yana arada bi ciftlerin birbire jest yapmasi güzeldir cicek veya baska bisi fark etmez, bu sevgiyi artirir. Bu olayi abartip baymamak lazim tabi..
yahu elinde çiçekle gittiğin zaman herkes bakıyor :s::s::s: , utanıorum şahsen ben, dikkat çekmeyi sevmemde :p :p
abi birgünde onlar bize alsa ne olurdu sankı kıyametmi kopardı
Hiç bir bayanın erkeğe çiçek aldığı görülmüşmü
Çiçek bize yakışır çünkü biz bayanlar bir çiçeğiz:makyaj:
bana böle gül mül alan erkekler yagci gibi gelyo:D:D ha böle ne biLim nadir olur tek bi yaprak dahi olsa alinir ve icten oldugu belli olur...illa öle cicekle gelsin diye biseyim yok ..ama bence cicek alan erkekde cok sanki..almak isteyipde alamanyalarda etrafdaki lafdan cekinenler..
park ve bahçelerde çiçekleri koparmayın yazdığı için :kopar:
meselenin aslina gelirsek erkekler cicek alirlar ama el de tasimaktan nefret ederler elinde cicekle yurumek kadar bi erkek icin zor olan bisey yoktur :D tabi tek basina hatun yaninda ise o farkli :D
velhasil erkekler araba aldiktan sonra cicek almaya baslarlar ki bagaja rahatca atsinlar cicegi :D yuruyen bi erkekten cicek istemeyin buyuk eziyet hanimlar :D
fearless-18
02-01-08, 17:54
yanı başında sonunda
bir şey hep eksik kalıyor alıyosun başka bir şey cıkıyor
en iyisi
bidaki sefere sözü
yada yarin alırım
bu yazilanlar fasa fisoo bir demet papatya herseye yeter:kopar::kopar: PAPATYA:papatya::papatya::melek:
işte ne oluyorsa o papatyadan sonra oluyor ya :D
işte ne oluyorsa o papatyadan sonra oluyor ya :D
olsun olsun papatya:papatya::papatya::kopar:
:kopar::kopar::kopar:koptummm:kopar:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.