Orijinalini görmek için tıklayınız : neden erkeklerin gözü dışardadır :P
itirafların anlatıldığı bir siteden alıntıdır...
bay:sırfkültür; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 42; İl:Ankara
Yurtdışı seyahatimin dönüşünde, freeshop'ların önünden karıma, kızıma
ve sevgilime aynı mesajı çektim: "Burada parfümler çok ucuz.İstediğin özel bir marka var mı?"
Karım 5 adet, kızım 2 adet en pahalı marka parfümlerden istedi.
Sevgilimden gelen mesaj ise kelimesi kelimesine şöyleydi:
"Benim için en güzel parfüm senin kokun. Sen gel yeter."
o sevigilide karisi olunca ayni istekde bulunur.ve bi baska sevigili bulunur... ve bu böyleceee hep ayni sekilde dönerrr dönerr.
erkegin isine öle geliyor cünkü..
hata erkekde..gönlünden geceni getirsin ne soryoki=)
karanlıkhücrem
13-07-07, 00:43
bu köprü ve ayı meselesine benziyor yani köprüyü gecene kadar hesabı aklı başında kadın olsa zaten evli erkele işi ne evli erkekde adam olsa o kadınla işi ne ama kadın erkegi kandırıyor yani gözü dışarda olan kadın bu durumda
anlam veremiyorum hiç bu erkeklere seviyosun evleniyosun çoçuğun var başka bi kadın de ne ararsın kadınlarında suçu var evli erkekten ne beklersin yuvba yıkmak ne kadar güneh bilmezmisin ama erkeklerde doyumsuzluk var
By_MotoBike
13-07-07, 09:39
şimdi nie öle diyonki öslem ciim erkeklerde doyumsuzluk var derken bir kısmı desen kendimi kötü hissediyom valla :)
o zaman evlenmeyelim hep sevgili olarak kalalım :D
yaaa kız da kabul ederdi evlenmeyelim de sevgili kalalım die :D
niye gocunuyon şenaycım:D
melih ya ne kötüsün :p kızlar öle ömürleri boyunca sevgili kalmak istemezler die söledim sen nereye çektin lafı aşk olsun :(
o sevigilide karisi olunca ayni istekde bulunur.ve bi baska sevigili bulunur... ve bu böyleceee hep ayni sekilde dönerrr dönerr.
erkegin isine öle geliyor cünkü..
hata erkekde..gönlünden geceni getirsin ne soryoki=)
zeynep e tamamen katılıyorum kısır döngü gibi bişey
ara sıra dışarıda neler olup bitiyor görmekte fayda var, ondan tek göz hep dışarda olmalıdır. :)
evli bir erkeksen dışarda neler olduğunu görsen nolcakki heveslenip durcan alamadıkçada mutsuz olcan [parfümü] :D :D
Bence erkeğin vicdanı rağsız olmuş ve hak görmüş kendince bu yanlış durumu
Bunun adı aldatmak olmuyo erkeğin gözü neden dışarda oluyo
erkek milleti işte hiç birine güven olmuyoki en iyisi hiç evlenmemek
MaKfAlİcEtAğErİ
14-07-07, 16:18
unutulmasınkı aldatan bir gün aldatılır
evet aldatan birgün aldatılır
:) Neden güven olmasın cicikız ? Hiç çevrende düzgün bir erkek yok mu ?
güvelicek insanda çok aslında sorun o erkeği bulmak ve o güveni sağlamak
evlilik dışı ilişkiye evet diyosun yani :D
iyi de tam terside olabilirdi.karısı sen gel yeter dediyebilirdi yada sevgilisi parfüm isterdi allah allah........
bence bu durumda sevgili olan hatun baya bi akıllı.zaten adama bu lafı söylersen parfüm dükkanını alır sana.işi biliyor.aklı sıra sana aşığım paranda pulunda değil gözüm hesabı yapıyor.bayanlar,sadece ve sadece çok ama çok çirkin kadınlar evli erkeklere yönelir.çünkü evlenebileceği bekar bir erkek yoktur.bu şekilde hayatlarını idame ettirirler.acıyorum bu erkeklere ve onlarla beraber olan hemcinslerime.belki ağar olucak ama evli bir erkekle beraber olan kadınlar yatakta bile terk edilmeye mahkumdur.adamın karısı yada çocuğu arayıp ona ihtiyacı olduğunu sölese adam kadını yatakta bile terk edip gider.yazık ya...
saskın bakkal
28-01-08, 12:45
sımdı sorarım sıze arkadaslar
kımın gozu dısarda deıl hepımız gormek ıcın gozlerımızın dısarı bakması gerektıgını bılırız
ıce baksa ıc organları gorur
neyse geyıkten ote bı konuda
sadece su soylenebılır
HAYAT KISA CABUK YASA:d
İnsan oğlu çiğ süt emmemiş mi ne kadar içeri sokarsan sok mutlaka su gibi sızacak bir yer buluyor... tabi her iki taraf içinde geçerli bu söylediklerim :)
sahte_prenses
28-01-08, 14:36
erkekler doyumsuzdur yha :D dısardakini hep yanındakinden farklı sanır yha farksızdır kadın milleti işte hepsi aynı yha süsüne de düşkündür onada bunada kabul etmek lazım :D
_ScHmArIq TaYfA_
03-04-08, 21:30
evlilk askı bitiro die buna diolar galiba ama erkek milleti sonuçta kimisi var esinden baskasını görmz :gulver:kimisi var herkesi görür ama bi esini görmez:kac:
yetinmeyi bilmediklerinden, aç gözlülüklerinden, bütün hatunlar bizimdir hissiyatından vs. vs.
ya su erkeklerı aynı kefeye koymasanız ne olur ?
evet aldatan birgün aldatılır
bir gün değil,
aldattığı her gün aldatılır, aldanır.
aslında aldatanın istediği de zaten kendini aldatmaktır bir yerde...
bir gün değil,
aldattığı her gün aldatılır, aldanır.
aslında aldatanın istediği de zaten kendini aldatmaktır bir yerde...
:claps:
konu başlığını "neden bazı erkeklerin gözü dışarıdadır" şeklinde düzeltsek. kendi düşünceme göre "helalimden başkasına bakmak bana haramdır."
bazıları şeşbeştirde ondan gözü dışardadır:D:D
erkek arı gibidir,her çiçekten bal almak ister.buna engel ya dinidir,ya evresidir,ya korkudur ya da benzeri şeyler.bu duygu her zaman var olan ancak bir şekilde itilen bastırılan bir arzudur.kimisi hakim olur kimisi olamaz.kadınlar yaratılış olarak daha sadıktırlar,ancak onlar da aradığını evinde yada kocasında bulamazsa ihtiyaçlarını dışarıda arar.
Melihcim yine 12 den vurmuşsun:D
_ScHmArIq TaYfA_
04-04-08, 14:51
konu başlığını "neden bazı erkeklerin gözü dışarıdadır" şeklinde düzeltsek. kendi düşünceme göre "helalimden başkasına bakmak bana haramdır."
vala helal ossn sana tebrik edrm böle düsünnlrde var ya:claps::claps::claps:
mersindelikanlısı
24-12-08, 11:15
arkdaslar kısaca Şöle geçim önce erkeğine göre değişir ama her erkek hergün haber proğramı izlemezz muhakkak sporada ihtiyacı vardır(her erkek biilr bu sporu)ve izlerler onun için her erkek haberleerden bıkar en sonunda spor proğramlarını izlemeye başlar yani istemesede gözü dışarda olan erkeklerde olur:oke:görülmüştür
morkelebek
24-12-08, 11:32
evlenseler bile bu erkeklerin çoğunun gözü dışarda Allah islah etsin ne diyelm
kadınlar için de aynı şey geçerli fakat dış dünyayı tanımadan evlenen çiftlerde o sorun var...diyelimki yatalak hasta oldun(senin kokun bana yeter) diyen sevgilin kaç gün bakar sana en basiti tuvalet ihtiyacını bile gideremezsin onun için bir erkegin eşi ve özellikle vvarsa kız çocugu en önemli varlıgıdır...onlar için bazı konularda at gözlüğü takmaya deger
erkeklerın gozunu ıcerde tutmayı bılmessenız dısarı kayar tabe :D:gulkiz:
erkeklerın gozunu ıcerde tutmayı bılmessenız dısarı kayar tabe :D:gulkiz:
hımmm akıllı kişinin hali başka oluyor tabii..:)
Eşi sormuş hangisini istersin diye o da kızı da isteklerini söylemiş çok normal.Eşi de sevgilisiyken sevgilisinin dediğini söylemiştir büyük ihtimalle:D
Bazı insanlar sadece evli olmak için evleniyorlar,her şey istedikleri gibi olmayınca da
mutluluğu başkalarında arıyorlar.:kac:
Aç gözlü olduklarından,yetinmeyi bilmediklerinden nasıl olsa karım bana bir şey diyemez diye düşündüklerinden çoğunun gözü dışarıdadır.:@
bu devirde erkek kadın farketmiyor yapan yapıyor :D
bu olayı tek erkeklerin suçu olarak görmek bence yanlış bayanlarında bu konuda hatalarının olduğunu düşünüyorum :kac:
benim gözüm içerde, içerdeydi, içerde de olacak:D
güzel bi açıklama olmuş....
Bak sevgiliye adama iltifat ediyor simdi bu adam bu ıltıfatları karısından duysa belki sevgılı bulma yolunu secmıyecek karısı hemen parfüm istiyor kocasını bı araç olarak goruyor hıc guzel sey duymuyor belkı arada duyuyor oda hosgeldin filan oluyordur eşler birbirine sahip cıksa bence aldatma diye bi sey olmaz
sevmiş evlenmıs tamam ama bu kadını neden sevip evlenmiş onuda sorgulamak lazım demekkı sevgılıyken karısıda bole yapıyordu bizin kızlarımızda su mantık var köprüyü gecene kadar ilgi gösteriyorlar bu ilgi süreklilik gösterse sorun cıkmaz bence
aldatan eş olarak bakmayalım hep bu konuya bırazda acaba aldatılmayı hakeden eşler tarafından bakalım ve dusunelım
ne konustum ya işlenecek evraklarım var benim şimdilik hoscakal
:gulkiz: Aman ne guzel ornek:kac:
Erkeğin Gözünün Dışarda Olmasında Tek Sorumlusu Sadece Erkek Değildir ,
Aynı Ölçü de Kız da Sorumludur ve İlişkilerinde Sorun Vardır, Yok Hersey Güzel İlişki de Mükemmel
ve Erkeğin Gözü Hala Dışardaysa da Kesinlikle Kız da Sorun Vardır Hala Tahammül Ettiği İçin ve
Hakediyodur sonuçlarını. :claps::claps:
Erkeğin terbiyesizliğindendir.
Erkeğin terbiyesizliğindendir.
:kopar::kopar::kopar: katılıyorummm :claps:
Erkeğin Gözünün Dışarda Olmasında Tek Sorumlusu Sadece Erkek Değildir ,
Aynı Ölçü de Kız da Sorumludur ve İlişkilerinde Sorun Vardır, Yok Hersey Güzel İlişki de Mükemmel
ve Erkeğin Gözü Hala Dışardaysa da Kesinlikle Kız da Sorun Vardır Hala Tahammül Ettiği İçin ve
Hakediyodur sonuçlarını. :claps::claps:
kız ısterse melek olsun ısterse ilişki mukemmel olsun çoğu erkegın gözu yınede dısardadır...
çünkü o gözu dısarda olan erkekler beynı anca ona işledıgı için aklınca bunu erkeklık sanır ...
aslında bu onun küçüklüğünü ve basitliğini gösterır..
bence erkek dışarıya bakıyosa eşininde bakıcanı kabul edip öle baksın yok edemiosa otursun oturduğu yere.. yakalarsam oyarım valla dinlemem :kac::)
Bu lafa inanıcak erkekte arıza olmalı..kız düşünmüştür...." Kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez" evli erkekle neden çıksın ki ? etraf dolu böyle terbiyesizlerle:kac::kac:
Kalpsiz Güzel
27-08-09, 10:31
örneğe bak karın okadr yanında kalmış çocuk vermiş.tabiki sölicek
yok ya adam bence içinden geleni söylemiş :aga:
bu olay tamamen kadınların , kocalarını "kredi kartı" veya "zorunlu arkadas" gibi görmesinden ötürü oluyor.
ve bu nedense her evli ciftin 1-2 yıl sonra basına geliyor.
arada ask bitiyor, sadece zorunluluklar kalıyor...bu yüzen evlenmek için "en iyi" arkadasınızı bulmanızı tavsiye ediyorum, aşk bittikten sonra bile paylasacak birşeyleriniz olmalı.
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.