Orijinalini görmek için tıklayınız : Kız Arkadaşınızın Bikini Giymesinden Rahatsız Olurmusunuz.?
Hadi beyfendiler yazda geldi malum deniz vakti, ankete katılın bakalım. Düşüncelerinizide yazabilirsiniz neden olur yada neden olmaz .
Bence giyebilir :D:D sonuçta kız arkadaşlarımla denize gitcem demi :D
özlem yazıyı okumadın sanırım iyice bakarsan haydi beyendiler denmiş senın kız olduğunu sanıyordum...
Rahatsiz oLmayan erkekden süphe ederim ben :D:D
fikrimi söledim sadece :D=))
bende Yorumumu Belirteyim Bu Arada... Muco ve melih kardeşim gibi bende aynı düşüncelerdeyim... kesinlike karşıyım...
Maniacdevil
09-07-07, 14:18
Açıkça söylemek gerekirse rahatsız olurum ortam malum benim yanımda giyecekse giysin ama yalnız başına giymesine izin vermem ortam mal mal abaza dolu.
ya sizi anlamiyom denizin kenarinda kizlar bikini ile gecerlerse gözlerinizi ayiramiyorsunuz (yok ben bakmam demeyin vallah döverim haa:D)
ama sizin kiz arksasiniz olursa yok giymicek
e siz denizin kenarinda zaten bikiniden baska birsey görmüyorsunuz yaniiiiiiii:D
beylerrr bizde size savlarna gir demiyoruz yanii:D
bi kadın bikini mayo giyip salına salına hatta kıvıra kıvıra yürüyosa bi sahilde illaki erkek olan bakar.nefse hakim olmak kolay değil.ama bakarken de maşallah allah sahibine bağışlasın da demez.aklından geçecekleri ancak başka bir erkek daha iyi anlar.bende bir erkek olarak kız arkadaşımın mayo bikini giyip başka erkekleri ereksiyona getirmesine göz yumamam arkadaş.umarım açık ve net olmuştur:)
ha şimdi tutupta sizin içiniz fesat,yok efendim onlar da bakmasın o zaman gibi basitçe ve saçma mantıklar yürütmeyin bayatladı çünkü.
MaKfAlİcEtAğErİ
09-07-07, 16:19
ya sizi anlamiyom denizin kenarinda kizlar bikini ile gecerlerse gözlerinizi ayiramiyorsunuz (yok ben bakmam demeyin vallah döverim haa:D)
ama sizin kiz arksasiniz olursa yok giymicek
e siz denizin kenarinda zaten bikiniden baska birsey görmüyorsunuz yaniiiiiiii:D
beylerrr bizde size savlarna gir demiyoruz yanii:D
eee bizimde sevgilimize bakmasınlar diye giydirmeyiz zaten
başbaşa olduktan sonra hiç sorun olmaz..:cigara::cigara:
bikini giydirmicke olan arkadaşlarımız ne giydirmeyi düşünüyor acaba hiç denize götürmesinler daha iyi
şahsen bi erkek olsam rahatsız olurum :D:D
Denize gitmeye karar verdikten sonra illaki cıvıl cıvıl olan pilajlara gitmeye gerek yok. Kimseciklerin uğramadığı kuytu yerler çok güzel koylar var. Oralara gidip rahat rahat denize girilebilir... Yada sadece bayanlara ait özel plajlar var. Erkek sinek uçurmuyorlar valla. Ellerinde pompalı tüfeklerle koruyorlar oraları :kopar: Çözüm aradıktan sonra alternatif çooookkkk :D
sen öyle yap cnm kimsenin olmadığı yerde hiç girmem denize daha iyi
Yanında sevdiğin/hanımın/kocan/ailen olduktan sonra başkalarına ne gerek varki... :) Tabi herkes için bu farklıdır bişey diyemeyiz saygı duyarız :)
içimden söylenirim ama kendi düşüncesidir zaten sokak ortasında giymiolar plajda giyiyorlar onlara bakan abaza dediğimiz hayvanlar yüzünden istedikleri gibi hareket etmesinler mi ?
Laik Türkiyemin %80i abaza dediğimiz hayvanlar ozaman... Ben çok ortam gördüm. Ve her ortamda da uzaktan insanları sezmeyi severim. Herhangi bir plajdaki erkeklerin enaz %90nının gözünün orda burda bayanların oralarını buralarını süzdüğünü farketmemek elde değil... İşin garibi de kimisi yanında çok güzel bi bayan olmasına rağmen çaktırmadan etraftaki diğer bayanları süzüyor. Doyumsuzluktanmıdır farklı tadlar aramaktanmıdır bilmem!... Ama bu şahsiyetler bişeyin farkında değiller yada değilmiş gibi görünüyorlar; Onlar başka bayanları süzerken yanlarındaki bayanı da başkaları süzüyor!...
çok haklısın fatih bende karşıyım bikiniye hadi tamam denize girerken tamam denizden çıkınca yaylım ateş öyle durmanın sere serpe olmanın anlamıyok denize girerken bikini dikkat çekmez biraz edepli olunca ama düşünsenize çort tişört giymiş denize giriyor heryeri belli o daha çok dikkat çeker
ya bırak mayo bikiniyi artık öyle bi durum aldıkı ortam yanımda gezen bırıne baktıkları zaman rahatsız olmaya başladım...
By_MotoBike
09-07-07, 17:37
abi ben direkt olarak kafamı manitanın burnuna oturturum bi daha bikini kelimesini ağzına alamaz :D
yavaş oturt bismillah ne oluyor ya hangii devirde yaşıyoz
Denize gitmeye karar verdikten sonra illaki cıvıl cıvıl olan pilajlara gitmeye gerek yok. Kimseciklerin uğramadığı kuytu yerler çok güzel koylar var. Oralara gidip rahat rahat denize girilebilir... Yada sadece bayanlara ait özel plajlar var. Erkek sinek uçurmuyorlar valla. Ellerinde pompalı tüfeklerle koruyorlar oraları :kopar: Çözüm aradıktan sonra alternatif çooookkkk :D
Ne güzeL izah etmis arkadasim benim :D
cözüm aradiktan sonraaa alternatif cokkkkkk :oke:
pompalı tüfeklemi koruyorlar :) Avlanma bölgesimi oraları ? :D
pompalı tüfeklemi koruyorlar :) Avlanma bölgesimi oraları ? :D
sus sen anLamassin :kopar::kopar: :D
rahtsız olurum diyen arkadaşların önünde saygı ile eğiliyorum erkek adam öle olur :)
bikini ile ancak bizim evin küvetine girebilir :D
süpersin be abim :) :) :) :) erkek adam işte :p
bise sorcam müsadenizLe :d hani bikiniye hayir diyen erkeklere..
giyim tarzina ne sekiL müdahale edersiniz?..
mini etek veya dekolte giyebilirmi sevgiLiniz ..
yeni bir konu aç bence zeynep, dağılmasın bu konu.
yeni bir konu aç bence zeynep, dağılmasın bu konu.
hakLisin memed baya dagiLir ..düsünemedim :cee:
konuya devam :)
Sevdiğim dediğim insan giyemez ancak haylazın dediği gibi gitsin küvette giysin . Ha bu arada hani yok serbestlik yok bilmem ne diyenlere sonuçta nefis yani kimse kolay kolay hakim olamaz, kısmanmamakta elde değilki insanız sonuçta, tek eşini kıskanmayan canlıda Hınzırdır bu arada bunu bilgi olarak vereyim ben sizlere .
ben kendim giyip o sekilde cikmam ztn.. ama bnm yanimdaki erkekte bole bi harakete izin vermemeLi... ben istemem onun rahat olmasini.... muconun dedigi gibi issiz bi yer olursa .. esimle beraber daha raht olurum herhalde :)
By_MotoBike
09-07-07, 22:44
yavaş oturt bismillah ne oluyor ya hangii devirde yaşıyoz
wala öslem'cim benim kız arkdaşım kız lığını sadece benim yanımda göstericek öle başkasının görmesini istemem ve göstermem yani onün üçün kimse kusura bakmasın ama burnunada kıyamam ben aşkımın :D:D
denize gitmezsiniz olur biter... giderseniz denize sokmazsiniz o zman sort thsirt oturu yaninizda ne gunlere kaldik
ortamda ben yoksam giyemez !
tabi sort giyemside sorun olabilir deniz kiyisinda ::D
ya ben anlamadım olayı denizde mayo ve bikini giyilmesine karşı mı çıkıyorsunuz
iyide denizde ne giyecekler pantolanlamı yüzecekler :)
_Ainariel_
09-07-07, 23:25
zaten plajda 100.000 tane bayanin içinde sizinkini bulup(üstelik yaninda erkek arkadasi warken..) sizin hatunu gözleriylen yicekler:D öle mi !? çok ortam gören arkadaslar eminim bizlerden daha iyi bilirlerki bi adam ne kadar abaza dahi olsa yaninda bi bay arkadasi warken o bayana bakmaya cesaret edemezler...hadi bakti diyelim...burda naralar atan beylerr sz de o zmn gösterirsiniz maçoluunuzu*... kendine güvenenler..
ayrica denize neyle girilir die burda komik ve aptalca bi soru sormak isterdim ama sormicam:D kendimi küçültmiim..ve bu soruma söyle bi cwp alabilirm... *tesettür mayolari war denilebilir.... ewt war.. onlar bayanlarin bedenine yapisip tüm bedeni ortaya çikardiginda ve tabiki o tesettürün içinde gizemli birseyler oldugunu düsünen yurdum abazlarimizin merakiyla da birleserek daha da paranoyak bir hal aliyor bizim olay... :D
ben erkek olsam rahatsiz oLurum...
zaten kiz halimle bile giymeyi dusunmedim...
muco'ya katiliyorum... cozum aradiktan sonra alternatif cok ...
zaten sudyen ve kilot'a hafif desenler ve renkler eklendiginde adi degisiyor
"bikini" ve "mayo" deniliyor..
herkes rahatlikla gezebiliyorsa sudyenlede gezebilir bence :cool:
adam ne kadar abaza dahi olsa yaninda bi bay arkadasi warken o bayana bakmaya cesaret edemezler...hadi bakti diyelim...burda naralar atan beylerr sz de o zmn gösterirsiniz maçoluunuzu*... kendine güvenenler..
birincisi o bahsettiğin abazalardan sürüyle var malesef.
ve ikincisi eğer o abaza ordaysa ve ben yoksam ? olabilecekleri düşündün mü hiç ?
_Ainariel_
10-07-07, 00:13
birincisi o bahsettiğin abazalardan sürüyle var malesef.
ve ikincisi eğer o abaza ordaysa ve ben yoksam ? olabilecekleri düşündün mü hiç ?
tabi sizin kiz arkadasiniz ya da esiniz mal bi insan.. çevresindeki tehlikeyi göremeyecek kadar cahil..kör..ya da v.b... bu söylediginiz kelimelerle öncelikle bayanlarin üstünden dozerle ezip geçtiniz... siz kimi kimden koruosunuzki..ve neyi koruosunuz..bi adam gelip plajda ulu orta sevgilinize tecavüz mü edicek saniosunz...bi angelina jolie ile mi çikiosunz da bu kadar tahrik oluo erkekler??? ayrica o yarim akillinin (szm meclisten disari sadece örnek veriorm) hiç bi beyni yok da kendini koruyamio... ayrica bi kadin eger kuyruunu salliosa o kuyruga kosanlar çok olur elbette....:)
karanlıkhücrem
10-07-07, 00:18
vay site olarak yine ucmuşuz en iyisi denize filan gitmeyin mesele cözülsün
_Ainariel_
10-07-07, 00:19
ben erkek olsam rahatsiz oLurum...
zaten kiz halimle bile giymeyi dusunmedim...
muco'ya katiliyorum... cozum aradiktan sonra alternatif cok ...
zaten sudyen ve kilot'a hafif desenler ve renkler eklendiginde adi degisiyor
"bikini" ve "mayo" deniliyor..
herkes rahatlikla gezebiliyorsa sudyenlede gezebilir bence :cool:
sütyen ve bikini/mayo arasinda su fark wardir ki bunu bir bayan olarak bilmeniz gerekirdi...tuhaf..
sütyen bir iç çamasiridir.. oysaki bikini/mayo denize girerken giymek için icat edilmistir..bikini/mayo ile sütyen arasindaki bir diger fark ise; sütyen suyla bir etkilesim haline girdiginde bütün bedeninize meydana çikaran bir kumastan yapilmistir.. bikini/mayo ise bu çirkin görüntüyü engellemek için su geçirmez bi kumastan yapilmistir...
bu arada arkadaslar kalkip size tangali bikiniler giyin demioruz:D
tabi sizin kiz arkadasiniz ya da esiniz mal bi insan.. çevresindeki tehlikeyi göremeyecek kadar cahil..kör..ya da v.b... bu söylediginiz kelimelerle öncelikle bayanlarin üstünden dozerle ezip geçtiniz... siz kimi kimden koruosunuzki..ve neyi koruosunuz..bi adam gelip plajda ulu orta sevgilinize tecavüz mü edicek saniosunz...bi angelina jolie ile mi çikiosunz da bu kadar tahrik oluo erkekler??? ayrica o yarim akillinin (szm meclisten disari sadece örnek veriorm) hiç bi beyni yok da kendini koruyamio... ayrica bi kadin eger kuyruunu salliosa o kuyruga kosanlar çok olur elbette....:)
ben şahsen bizzat bir sapık olaraktan plajda hatun sayılabilecek bir bayanı tekil gördüğümde ona acırım ve "tatilinin yalnız geçmesine" gönlüm razı olmaz. halk arasında kıza sarkmak olarak geçen "yalnızlığına deva olma teklifi"nde bulunurum :D
fakat şu da var. kuyruk sallamak yada sallamamak tüm mesele abaza kardeşlerimizde biter. onlar için haşema ile denize girmek bile bir tahriktir.
_Ainariel_
aciklamana gerek yoktu.. o kadarini bizde biliyoruz ..
ben genel anlamda soyledim...
mayo ve bikini ile dolasabiliyorsaniz sudyenlede dolasilabilir o zaman diyorum.. nolcak ki ... ayni tarzda aciliyorsunuz...
_Ainariel_
10-07-07, 00:27
bakiorum da burdaki çou bey abaza diye igneledikleri erkeklerin düsüncelerini ve yapacaklarini okuma yeteneine sahip.. :) bu sizin de birz onlara benzemenizden mi yoksa gerçekten böyle büyük bir yeteneginiz war??
ewt hasema bi tahriktir... çünkü bedeni gizemiyle birlikte ortaya lönk diye koymaktadir... bayan sudan çiktiginda nasil bir hal aldigini görmüssünüzdür..ve ayrica o kadar bikinili insanin arasinda bi kaç tane hasemali insanin olmasi daha dikkat çekici....:)
bakiorum da burdaki çou bey abaza diye igneledikleri erkeklerin düsüncelerini ve yapacaklarini okuma yeteneine sahip.. :) bu sizin de birz onlara benzemenizden mi yoksa gerçekten böyle büyük bir yeteneginiz war??
ewt hasema bi tahriktir... çünkü bedeni gizemiyle birlikte ortaya lönk diye koymaktadir... bayan sudan çiktiginda nasil bir hal aldigini görmüssünüzdür..ve ayrica o kadar bikinili insanin arasinda bi kaç tane hasemali insanin olmasi daha dikkat çekici....:)
şunu sakın karıştırma
ben tüm arkadaşlarımın da şahitliğinde "Sapık" olarak nitelendirilen bir mahlukatım.
Abazalık daha üst sınırda bir kategoridir. O raddeye gelemem ben Allah'a şükür.
ama mevzu döner dolaşır tartışmaya gider gibime geliyor. kasmayalım o yüzden.
sen hatununa ne istiyosan giydir. bende benimkini özgür bırakırım. Ne düşünürse onu yapar. Beden onundur.
_Ainariel_
10-07-07, 00:31
aciklamana gerek yoktu.. o kadarini bizde biliyoruz ..
ben genel anlamda soyledim...
mayo ve bikini ile dolasabiliyorsaniz sudyenlede dolasilabilir o zaman diyorum.. nolcak ki ... ayni tarzda aciliyorsunuz...
bilmedigini sanmisitm..ama biliyor olman bni sevindirdi inan...:)
mayo ve bikini dolasmak için degil denize girmek için icat edilmistir güzelim..:) ortalikta ya da ulu orta çarsi pazarda giymek için degil..:) dolayisiyla bir dolasma kiyafeti degildir...:) umarim farki anlamissindir..;)
bu arada bakiorum da angelina jolie hayranisin... insan begendigine ya da olmak istedigine hayranlik duyarmis...:) ve bnce hayran olunacak bi kadin...:);) tebrikler...
vay site olarak yine ucmuşuz en iyisi denize filan gitmeyin mesele cözülsün
:claps::claps::claps::claps:
_Ainariel_
10-07-07, 00:34
şunu sakın karıştırma
ben tüm arkadaşlarımın da şahitliğinde "Sapık" olarak nitelendirilen bir mahlukatım.
Abazalık daha üst sınırda bir kategoridir. O raddeye gelemem ben Allah'a şükür.
ama mevzu döner dolaşır tartışmaya gider gibime geliyor. kasmayalım o yüzden.
sen hatununa ne istiyosan giydir. bende benimkini özgür bırakırım. Ne düşünürse onu yapar. Beden onundur.
sizi elestiren bi sözcük ya da cümle kullanmadim..bnce üzerinize alinmayin..:) ayrica ne isterseniz yapin.. banane!? neyse ewt uzamasn..
bu arada bn bir bayanim:)
alınırım ben. meşrebim bozuk benim.
:kopar::kopar::kopar::kopar::kopar::kopar:
_Ainariel_
10-07-07, 00:40
yanlis anlasilmk istemem.. size kasitli bi cümle kurmadim..
konu farkli boyuta tasiniyor...
agzimi bozmak istemiyorum...
neyse
salla
_Ainariel_
10-07-07, 00:43
korktum desem yalan olur..:)
ürküttük sanırım bayanı. neyse konuyu örselemeyelim. susalım. sağda müsait yerde inelim.
birakalim kendi haline Psycho :kopar:
_Ainariel_
10-07-07, 00:49
ürküttük sanırım bayanı. neyse konuyu örselemeyelim. susalım. sağda müsait yerde inelim.
korktm desem YALAN olur dedim:D korkmadim yani:D
(agzi bozulana bozulurz ayrica.......;) )
karanlıkhücrem
10-07-07, 00:49
arkadaş lar boşuna tartışma cıkartıyorsunuz bunlar tamamen insanın görüşüne baglıdır hem giyip giymemek tamamen kişinin kendisine baglıdır hem rahatsız olacagına inandıgın ortamlara kız arkadaşınla gitme konu boşuna sünmüş herkezin bir fikri vardır ve bunlar böyle tartişılacak şeyler degildir
_Ainariel_
10-07-07, 00:50
birakalim kendi haline Psycho :kopar:
ehehe sana öretmenin mi öretio bu esprileri yoksa sira arkadaslarin mi:kopar:
hic yakistiramadim hic :)
rahatsiz olan olur olmayan olmaz fikrini söler kenara cekilir Böle olmasi lazim
sizde deneyin bi :D cok koLay =)
ehehe sana öretmenin mi öretio bu esprileri yoksa sira arkadaslarin mi:kopar:
senin ödev defterinden olabilir mi ? diyecem olmayacak...
aşağılama boyutuna inmeyelim lütfen...
_Ainariel_
10-07-07, 00:53
haa tanisioz yani :D angelina jolie hayranini unutmam mümkün degil ama:kopar:
_Ainariel_
10-07-07, 00:54
senin ödev defterinden olabilir mi ? diyecem olmayacak...
aşağılama boyutuna inmeyelim lütfen...
ödev defteri mi !? sanirim siz hala öle seyler kullaniosunuz:D bilmiorm bnm yok:D
arkadaşlar son uyarıdır.konuyu gereksiz uzatmayın geyik bölümüne alalım yoksa kitlenecektir konu...
bir kaç mesaj silinmiştir konuyada kilit
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.