Orijinalini görmek için tıklayınız : aldatma
MaKfAlİcEtAğErİ
28-06-07, 18:25
gerçekten daha çok aldatanlar erkeklermi yoksa kadınlarmı.Dünya tersinemi dönüyor çapkın denildiği zaman artık kadınlarmı akla gelicek onların lakabı olarakmı kullanılcak:agla:
erkekler aldatır... aç gözlüdür çünkü...
MaKfAlİcEtAğErİ
28-06-07, 20:18
erkekler aldatır... aç gözlüdür çünkü...
28-06-07, 21:18
erkekler evliliğin bağımlılık psikolojisine kapılmamak için aldatmayı tercih etmeleri normaldir belki ama kadınların aldatması için evli olmalarına gerek yok saman altından su yürütmeyi her hal ve şartta sağlıyorlar kabul et daha iyiler
evet belki de haklısın ama bir kadın aldatmayı pek fazla düşünmez... Bu genelde erkeklerde daha belirgindir... :)
MaKfAlİcEtAğErİ
28-06-07, 22:03
evet onlar düşünmekle vakit kaybetmez direkt uygularlar
•[уаŁиız мєŁєκ]•
28-06-07, 22:07
ya.. erkeklerde aldatır kızlarda ... insan olan aldaltmazz(yada seven insan diyim):oke:
erkekler aldatır
bayanlar aldatır
:D
yani mert kesinlikle aldatamaz :D
MaKfAlİcEtAğErİ
28-06-07, 22:13
bu durumda mert güme gitti desene
MaKfAlİcEtAğErİ
28-06-07, 22:14
ya.. erkeklerde aldatır kızlarda ... insan olan aldaltmazz(yada seven insan diyim
haklısın ama o insanlık dedelerimizin zamanındamı kaldı acaba:(
•[уаŁиız мєŁєκ]•
28-06-07, 22:24
hayır kalmadı....ne alaka???
MaKfAlİcEtAğErİ
28-06-07, 23:13
umarım dediğin gibidir
en çok erkekler aldatıyo tabiki test edilmiş onaylanmıstır :))
karanlıkhücrem
28-06-07, 23:51
bak bu testi nasıl yaptıklarını merak etim evli eşlere hadi aldatın diyip sonucamı baktılar acaba ?
aldatma bayan yada erkek tarafından olmuş farketmez. sonuç olarak her iki taraf içinde üzüntü verici birlikte geçirilen güzel günlere haksızlık yapılmış olur.
Ya bence tuhaf bişi bu ya madem aldatcan ayrıl bitsin ne manası varki kendinide sevgilinide kandırmanın
O Zaman Aldatma Diye birşey olurmu özlem... Eğer öyle olsa ismine altatma konmazdı
bak bu testi nasıl yaptıklarını merak etim evli eşlere hadi aldatın diyip sonucamı baktılar acaba ?
:kopar::kopar::kopar:
MaKfAlİcEtAğErİ
29-06-07, 19:39
sadece evliler değil.genel anlamda aldatma
walla ne diyem..
Allah hayirli es nasip etsin.. amin...
hmm.. oslem ddeigin dogru ama ....
biri aldatirken aldattigini kaybetmek istemes cogu zmn... yani diger bi sekilde bakilirsa.. suan ciktigim nasil biri.. himmm.. hangisi daha ii ? o zmn onu birakim.. ona donim.. vb dusunceler olusuor bence...
kisacasi.. eskisini kaybetmek istemior yenisinin ii oldugunu dusunene kadar.. ;) bu yuzden aldatio : )
bide bazen bi gonuL iki kisiyi sevio.. bu ap ayri tartisiLcak bi konu.. bisi demiorum burda :)
ne bu ya erkek yada kadınlar galeride satılan araba mı eskisini getirene yensiisi 3 taksit
ben buna katılmıyorum aşk bitince aldatma başlar
karısını sevdiği halde aldatanlar yokmu *var /neden peki *aşk yok
ama oslem diorki... madem ask bitti neden bitti demiorsunda baskalarina baqiorsun.....
Ben ona cvp yazdim ;)
MaKfAlİcEtAğErİ
01-07-07, 08:48
ama oslem diorki... madem ask bitti neden bitti demiorsunda baskalarina baqiorsun.....
Ben ona cvp yazdim ;)
zaten evlendikten sonra aşk biter kim bitmez derse yalan söylemiş olur..aşktan sonra sadakat başlar..insan birşeyi elde edene kadar uğraşır..
evlilik aski oldurmez.. insanlar asKi oldurur.. ;)
MaKfAlİcEtAğErİ
01-07-07, 20:52
yokbe arkadaşım bir çok evli arkadaşa sordum ne diyor biliyormusun herkes;
belli bir süre sonra aşk biter alışkanlık ,sadakat başlar sonra çocuk olur büyütme sorunlar derken bir bakmışsın ooo hayatın yaşlanmışş.
ama bitmeyen tekşeyyy saygııı ve sevgii
yaf diyorum ya.. bak kendinde dedin.. aski bitiren insanlar :)
MaKfAlİcEtAğErİ
01-07-07, 21:18
eeee sende o zaman aşkın bitmemesi için kapanacan bir odaya.insanlar olmasa hayatında zaten sen,sen olmassın
olayi nereye getirdin sen ama...
ask bi narin ciccek gibimdir bence.. bakmazsan solar gider... askta.. bakim ister.. evlenince bunlar unutulur.. artik evliyim ..tamam bitti gibi dusunceler olusur.. o yuzden insanlar bitirir aski...
Hersey bizlerin eLLerinde
MaKfAlİcEtAğErİ
01-07-07, 21:34
haaa bende bunu diyorum kendiliğinden biter..zamanla alışıyon artık bunu demek istedim
kendiLiginden bitmiyorki?? insanlar ilgilenmedigi icin bitiyor... yani insanlar kendi istekleriyLe bitiriyor..
MaKfAlİcEtAğErİ
01-07-07, 22:15
offfffff offffffffff
lazlar ne der bu durum da biliyonmu
(ANLAMAYURSİNDA)
(nasil anlatacağum sağa)
MaKfAlİcEtAğErİ
02-07-07, 22:49
ah şu bayanlarrr:box::box::box::box:
aaahhh suuu usakLarr :kelle::kelle::box::box:
hepinuz aynisunuz =)
MaKfAlİcEtAğErİ
02-07-07, 23:12
laz kızımısın başkası erkeğin gözünü şişirmekten çekinir:):):)
valla hic cekinmem :)
furacaksun api =)
valla hic cekinmem :)
furacaksun api =)
bu sonradan olma kolpa laz :D
tasina tozuna kurban Olayim ben kütahyamin emi :)
MaKfAlİcEtAğErİ
02-07-07, 23:30
porselen gibi mübarek.pürüz yok.
şuan öle bi ortam içindeyim ki bazen nefret ediyorum bulunduğum yerden..ve artık öyle bir hal aldıki sevdiğim insanla evlenmekten korkar hale geldim.bulunduğum ortamdan dolayı hep acaba bende bunları yaşayacakmıyım evlenince kocam beni aldatacak mı...büyük sorun haline geldi :s o kadar aldatılan kadın varki yazık gerçekten bunları onlara yaşıtan adamlara ve bi çoğu habersiz ...
MaKfAlİcEtAğErİ
12-07-07, 20:08
bayanların bir melek olduklarını söylerlerdi hep muhalefet olurdum....
olgunlaştıkça anladım ve kavradım ....neyimi?
azrailde bir melektir...
By_MotoBike
14-07-07, 00:16
erkekler evliliğin bağımlılık psikolojisine kapılmamak için aldatmayı tercih etmeleri normaldir belki ama kadınların aldatması için evli olmalarına gerek yok saman altından su yürütmeyi her hal ve şartta sağlıyorlar kabul et daha iyiler
abi bravo kadınlar öledir zaten korkucan bu kadın milletinden :D:D
Arkadaşlar erkekde aldatmamalı bayanda aldatmamalı
HERKES KENDİNİ ALDATIR aslında başına bir bela geldiğinde de düşünür
ben nerde hata yaptım diye
MaKfAlİcEtAğErİ
14-07-07, 16:16
Arkadaşlar erkekde aldatmamalı bayanda aldatmamalı
HERKES KENDİNİ ALDATIR aslında başına bir bela geldiğinde de düşünür
ben nerde hata yaptım diye
iş işten geçtikten sonra artık nafil.dediğine katılıyorum
aldatanlar aslında aldandıkları için aldatıyolar.şeytana nefsine yani bide böyle ota boşa aşk demiyolarmı.aşk çok yüce ve ulvi birşey değilmidir?ama biz nerde ahlaksızlık var ona aşk diyoruz.evt aşk biter bitsinde zaten bitmese bu kaadar kıymetli olmazdı herhalde.evlilik aşkı neden öldürür e artık kavuşmuşlardır acı yoktur yada artık helalindir de sana fazla cazip gelmiyodur yasaklar tatlıdır ya o bakımdan.bir kere aşk yerini olgunlaşmış sevgiye bırakıyorsa evlilik her geçen gün daha da güzelleşir yani öyle tahmin ediyorum.farklı duygular yaşanır .ama insan bununla yetinmezde macera arıyosa bedelini her şekilde öder
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.