Brokones
08-11-06, 21:30
Ayrılık rüzgarları aldı savurdu bizi parça parça etti Şimdi toplamak gerek savrulan parçalarımı Kolay olmayacak elbet bu sefer uğraşmak lazım çabalamak lazım sıkı sıkıya bağlanmak lazım hayata Belki de mutluluğun ucunu yakalamak lazım Hani her kez diyor ya hayatta hiçbir şey için üzülmeye değmez diye bazı değerler vardır sana ihanet etse bile içini kanatır Ben bu deyişe nedense uyamadım Hep üzüldüm her seferinde acılara mahkum oldum her seferinde yaşamam gerekmiş yaşadım deyip kestirip atamadım Ne zaman mutlu birbirini deli gibi seven çiftler görsem hep içim acırdı Sorardım hep kendime neden böyle diye neden bulamazdım ama vardır bir nedeni elbet Nedeni beklide sevgimi taşıyacak kadar yürekli değildi aşk denilen duyguyu yaşamak istediğim Her zaman mutlu etmek istedim güzel şeyler yaşatmak istedim değer verdim ama hiçbir zaman karşılığını alamadım çok mu zordu biraz sevgi beklemek Yaşamak istediğimi yaşayamadım içime dert ettin sevgiyi Sevgiden mahrum çocuklar gibi bıraktın beni aşk acı çekmekmiş demek hep bunu yaşattın…
Çok çalıştım savrulan parçalarımı toplamak için Yavaş yavaş başladım kendi yaralarımı kendim sarmaya Ama bir parçamdan eksik kaldım ne kadar arasam da kaybolan sevdamı bulamadım…
Brokones
Çok çalıştım savrulan parçalarımı toplamak için Yavaş yavaş başladım kendi yaralarımı kendim sarmaya Ama bir parçamdan eksik kaldım ne kadar arasam da kaybolan sevdamı bulamadım…
Brokones