PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mutlu Son

Geniouss
08-11-06, 12:49
İki sevgili varmış Hani insanın içini kıpır kıpır ettiren umut dolu bir sevgiymiş onlarınki. Evlenmeyi düşünüyorlarmış. Derken bir gün delikanlının yurt dışıina gitme mecburiyeti doğmuş. Kız gözyaşları içinde kalmış. Onsuz nasıl yaşayacağını bilemiyormuş. O zaman delikanlı cebinden bir yüzük çıkartmış ve demiş ki 'Ben iki yıl sonra döneceğim. Eğer döndüğüm güne kadar parmağından bu yüzüğü hiç çıkartmazsan beni gerçekten sevdiğini anlayacağım ve hemen evlenecegiz.' Genç kız çaresiz kabul etmiş. Çocuk gitmiş.

Kız yüzüğü hiç ama hiç çıkartmamış. Taa ki... Taa ki sevgilisini karşılamaya gittiği güne kadar. O gün rıhtımda durmuş kendisine nişanlısını getiren geminin kıyıya yanaşmasını izliyormuş heyecanla. Birden güvertede delikanlıyı görmüş. Yüreği ağzına gelmiş. Sevinç içinde kendisini göstermeye çalışmış.

Elini cebinden çıkartıp sallayayım derken "şıp" diye bir sesle irkilmiş. Yüzük parmağından düşmüs, denizin derinliklerinde kaybolup gitmiş! Ne yaptıysa, ne söylediyse delikanlıyı ikna edememiş. Çocuk kızı terk etmiş. Zaman geçmiş.

Kız bir gün hep nişanlısıyla birlikte gittikleri balıkçıya uğramış. Birde bakmış ki delikanlı orada! Hemen yanına yaklaşıp olanları anlatmaya çalışmış. Delikanlı ilk başlarda biraz soğuk davrandıysa da sonunda yelkenleri suya indirmiş. Uzun ayrılığın getirdiği özlemle birbirlerine sarılmışlar. Mutluluk yüzlerinde okunuyormuş adeta. Bu olayın şerefine hemen yemek sipariş etmişler. Bir kaç dakika sonra bir tabakta balıkları gelmiş. İştahla çatal bıçağa davranmışlar.

Balığı kestiklerinde içinden ne çıkmış dersiniz?

Yüzük dediniz değil mi?

Bilemediniz.

Kılçık!

Siz çok fazla Türk filmi seyretmişsiniz... :uctum: :uctum:

Darkblue&blue
08-11-06, 21:27
:haha: güzeldi..saolasın baskan..

incitanem
09-11-06, 07:13
biliyodum bunu tekrar hatırlamak iyi geldi sabah sabah....:):):):):))

KaRDeLeN
09-11-06, 08:48
çok güselmiş yaaa saolasınnn

usta44
09-11-06, 12:06
:):):):) eline sağlık :):):)

OuTCasT
10-11-06, 22:54
komık ya :D

zuzush
15-11-06, 11:58
:kopar:

öslem
04-08-07, 12:29
komik ilğinç hem komik

KaRDeLeN
27-11-08, 09:01
düşününce zaten balık o yüzüğü nasıl yutacak.
yediklerinin pirana olması lazım ki balığın içinden yüzük çıksın :D
yüzüğü olanlar dikkat etsin, mutlu son diye kılçıklı sonla karşılaşmamak adına :D :D

Sükût-u Hayâl
27-11-08, 09:07
Niye piranalar metal,gümüş veya altın mı yiyorlar vildan :D benim bildiğim etobur cinsinden olur piranalar da :D

KaRDeLeN
27-11-08, 09:16
piranalar vahşi türden olduğu için fark etmiyor ne yedikleri.
çok pis boğaz olduklarından dolayı öyle dedim.
takozluk yapcan illa :D :D

Sükût-u Hayâl
27-11-08, 09:19
:D:D:D
Teşekkür ederim, bu belgesel tadındaki açıklamalarından dolayı :D:D
İltifatın için de minnetarım yani :D:D

-VOLKAN-
27-11-08, 09:25
:kopar::kopar::kopar::kopar::kopar:

GöKYüZü
27-11-08, 09:58
kılçıklı sonu beğendim:gulkiz::gulkiz: