PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haftanın Konuğu Muco

KaRDeLeN
18-06-07, 10:04
yeni bir haftaya ilk konuğumuzla başlıyorus :) karşınızda Muco soru yağmuruna tutabilirsniz kendisini :D

kolay gelsin muco :)

halaluya
18-06-07, 10:14
ülkemize geldğinde yanında zenci bi hatunla görmemiz mümkünmü muco :D

MuCo
18-06-07, 12:58
Yaw daha erken değilmiydi haftanın konuğunu seçmek için :D
Neyse madem seçildik benim seçilmeme katkısı olan arkadaşa özel olarak tekerrr tekerrrr........ teşekkür ediyorum :D

MuCo
18-06-07, 13:00
ülkemize geldğinde yanında zenci bi hatunla görmemiz mümkünmü muco :D

Bu kesinlikle ama kesinlikle mümkün değil. Ki böyle bişey olursa beni elinde silahla bekleyen bir ordu kadar insan olacaktır :kopar: Hiç gelmem daha iyi :D

KaRDeLeN
18-06-07, 13:02
*Gana'da kaç kişiyle aşk yaşadın?
*Enes'i kıskandığın oluyo mu?
*Eğer pikniğe gelebilme imkanın olsaydı, gelirken zenci hatunlar getirir miydin? :D
*Hiç aldattınmı?
*Sanal aşka inanırmısın?
*Hiç sanal aşkın oldumu?

şimdilik bu kadar kolay gelsin :)

MuCo
18-06-07, 13:30
*Eğer pikniğe gelebilme imkanın olsaydı, gelirken zenci hatunlar getirir miydin? :D
*Hiç aldattınmı?
*Sanal aşka inanırmısın?
*Hiç sanal aşkın oldumu?

şimdilik bu kadar kolay gelsin :)

E yuh yani Vildan ne bu yaw ahiret soruları gibi :D

Gana'da hiç bi aşkım olmadı olmazda :)

Genelde Enes beni kıskanır :D Hem ben neyini kıskanıyım o hıyarın :kopar:

İsteğe bağlı :D Eğer çok isteyen olursa 5 kişiye bi hatun düşebilecek şekilde getirirdim :kopar: (Ama masrafları karşılarsanız isteyene istediği kadar hatun getirebilirim aklınızda bulunsun :D)

*Hiç aldattınmı?

Çok şükür ne aldattım ne aldatıldım...

*Sanal aşka inanırmısın?

Sanal aşk... Sanal aşk sanalda kaldığı sürece aşk değildir bence. Sevdiğin insanın gözlerine bakmadan ona dokunmadan nefesini hissetmeden nasıl aşık olacaksın... Bazen sözler başka söyler gözler başka bazen gözler de yalan söyler nefes alışından anlarsın kalbinin atışında vücudunun ısısından... Seni sevdiğini söylerken kalp atışlarını hissetmen lazım dokunurken vücudundaki titremeyi vücudunda hissetmen lazım...Aşk budur ve daha fazlasıdır...

*Hiç sanal aşkın oldumu?

Sadece benle aşk yaşadığını zanneden bi gerzek kız vardı :D Anlatana kadar canım çıktı :) Şizofrenmiydi neydi artık :kopar:

KaRDeLeN
18-06-07, 13:49
E yuh yani Vildan ne bu yaw ahiret soruları gibi :D

bu lafı demicektin, sen istedin bunu? :D:D

1.hayatın sana sunduğu en güzel hediye ne?
2.şuan hayatta olmak istediğin yerde misin?
3.hayattan beklentin, hayata dair planların nelerdir?
4.en çok hayalini kurduğun şey nedir?
5.arkadaşlarını seçerken ne gibi özellikler ararsın?
6.birinden nefret edebilir misin? gördüğüm yerde kafa göz dalarım diye bi düşüncen olur mu?
7.seni sen yapan değer nedir?

MuCo
18-06-07, 13:54

6.birinden nefret edebilir misin? gördüğüm yerde kafa göz dalarım diye bi düşüncen olur mu?

Vildan hayırdır evlenme mi teklif ediceksin ??? :kopar: :kopar: :kopar: :haha:

Bu soruları cevaplamak için biraz süre talep ediyorum :D

KaRDeLeN
18-06-07, 14:00
:kopar: :kopar: hahayyyttt ben öle bişey yapmam bi kerem :D ii verdim süreni çok geç cevaplama ama enes gelince soru yağmuruna tutar sonra cevaplamaktan bıkarsın soruları... bu kadarcık soruda böle yaparsan ooo işimis var senle nese daha sormuycam :hıh:

MaI\IYaK
18-06-07, 14:20
ZynP'i Ne kadar seviyorsun Somut bir şekilde Anlat... :D
Gana'da yaptığın işten memnunmusun...? ne zaman döneceksin...
En Çok Takıldığın Site hangisi?
Bu 3'ünü istiyorum :D

MuCo
18-06-07, 14:43

Hayatın bana sunduğu en güzel hediye ailem ve dostlarım...

Değilim, hep daha fazlasını istiyorum hep daha çok şey başarmak her konuda.

Öcelikle adam gibi bi adam olmak. Günahlarımı en aza indirmek. Güzel bi yuva kurmak. Allah nasip ederse doğacak çocuklarıma güzel bi hayat verebilmek onları iyi yetiştirmek. Olabildiğince çok kişiye faydalı olabilmek.

Cennete girebilecek bi insan olabilmek.

Düsürtlük, şeffaflık, insanlık, kişilik sahibi, merhametli, sır tutabilen, destekleyen, kendi görüşünü sonuna kadar savunan, dostları için bir çok şeyi göze alabilen...

Evet birinden nefret edebilirim hem çok nefret edebilirim ettim de. Gördüğüm yerde kafa göz dalarım diye bi düşüncem de oldu :D Hayatta birebir ilişki kurduğum kişiler arasında en çok nefret ettiğim bi kız oldu şuana kadar. Ondan öldürecek kadar çok nefret ettim. Ama kız olduğu için kafa göz dalmayı yakıştıramadım kendime. Yaklaşık bi saat kadar süren sözlerimle kafa göz değil elime bir balyoz alıp bütün vücudundaki kemikleri tek tek kırmış kadar canını yaktım. Rahatladımmı gerçekten rahatladım :)

7.seni sen yapan değer nedir?[/QUOTE]
Beni ben yapan değer inançlarım kişiliğim karakterim yaşantım...

MuCo
18-06-07, 15:25
Bu 3'ünü istiyorum :D

Ahh MaI\IYaK yaptın gene yapacağını :D

Zeynep'i bi arkadaş olarak seviyorum iyi bi insan hoş bi insan muhabbeti güzel
aynı ortama beraber ayak uydurabiliyoruz :) ve duygusal olması ayrı bi güzellik :)

Gana'da yaptığım işten çok şükür memnunum. Gana'dan da memnunum.
Temelli olarka dönermiyim dönmezmiyim bilemiyorum :) Tatil içinse daha nezaman Türkiye'ye gideceğim belli değil :(

Tabiki de ForumHaylaz :D

ZynP
18-06-07, 15:57
-Bugün ALLAh icin ne yaptin ? :)..
-Hayatin boyunca bi adaya gitmen gerekiyor farz et :D yaninda ne götürüdün (3 den fazla oLmicak ) :)))
-Gercek dostLukLar düsmana dönüsebiLirmi sence ?
-Sitede En nefret ettigin kisi ve en Sevdigin kisi ?..
-Verecek bi canin Olsa ..kime verirdin ?
-Ve kücükken kac yasindaydin :D:D

MuCo
18-06-07, 16:18
-Hayatin boyunca bi adaya gitmen gerekiyor farz et :D yaninda ne götürüdün (3 den fazla oLmicak ) :)))

Namaz kıldım ve ölümü düşündüm kendi ölümümü ve sevdiklerimin ölümünü...
(Aslında Allah için diyoruz ama kendimiz için mi yoksa...)

Bu geniş kapsamlı düşünülmesi gereken bi konu hayat söz konusu :D
Adada bi bayan varsa hiçbişeye gerek yok :D
Bi uydu telefonu(iletişim önemli hem fazla canım sıkılmaz), büyük pet şişe(Su en önemli şey ve acil ihtiyaçlarda yanımda olması avantaj), tencere(pişerek bişeyler bulursam nasıl pişireyim derdi olmasın)

Büyük düşmanlıklar gerçek dostluklara dönüşebilir, Gerçek dostluklar da büyük düşmanlıklara...

En nefret ettiğim sensin :D En sevdiğim de Fearless(Enes) yani kardeşim :D

Bunu hiç düşünmedim ama annem olurdu heralde...

Sarhoştum demiycem ben içki içmem :D
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13 yaşındaydım :D

ZynP
18-06-07, 16:21
nefret ettigin =))) ve cvbladigin icin tsk :D

MuCo
18-06-07, 16:41
Aaaa nedemek herzaman Zeynep :)
Yani cevaplarım :D Nefret etmeyi demiyom :kopar:

SultaN_
18-06-07, 16:59
genel olarak tum sorular soruldu gibi :D

boyun kac ?
kilon kac ?
kac yasindasin ? :D

en sIKILDigin bir aninda ne yaparsin ?

öslem
18-06-07, 18:09
şuan istanbulda olsan ne yapmak isterdin
hiç platonik aşık oldunmu
hayatında en değer verdiğin insan
hayatında hiç unutamadığın bir anın

HaYaL
18-06-07, 18:34
bu yaşına kadar kaç kız arkadaşın oldu?
sizn ailede her üyenin ismi çiftde[annen hariç] seninki neden tek hiç düşündünmü bunu yoksa gerçekten evlatlıkmısn? :kopar::kopar:
kedini üç kelime ile ifade edrmisn? sadece üç kelime

devamı gelcek :)

MuCo
18-06-07, 19:15
genel olarak tum sorular soruldu gibi :D

boyun kac ?
kilon kac ?

boyun kac ?
Uzun süredir ölçmüyordum unutmuştum, işyerinde metre varmış şimdi ölçtüm 1.77 :D

kilon kac ?
70-75 arası...

Hissettiğim yaştayım :D

Bu anından anına değişir ama son ses muzik açıp bi sigara yakmak iyi gelir :)

zehracan
18-06-07, 19:23
allah sana çok zengin olmayı nasip etti hayalinde şu kadar param olsa şunu yapardım dediğin oldumu ? yada opaarayı neyle ve nasıl değerlendirridin

mutluluğun formülü sence nedir :)

ne zaman evlilik gözüküyor:)

güzellik kavramı sana neyi ifade ediyor

en sevdğin yemekler nelerdir::) yapmayı bildiğin varmı peki

dayağa karşı birimisin:)

evlendiğinde kaç beben olsun isten ::D

birde benim hakkımda ne düşünüyorsun :D (düzgün yanıtla kırarım kafanı :D)

şimdilik kısa sürede bunalr geldi aklıma umarım güzel cevaplarsın :D

MuCo
18-06-07, 19:25

Şuan istanbulda olsam bir çok şey yapmak isterdim...
Bir iki tanesini yazıyım... Evimde ailemle yemek masasında olup annemin o güzel yemeklerini yemek isterdim.
Kızkulesinin karşısında sahilin o mis gibi havasını soluyarak çay içmek...

Platonik olarak bi kızdan hoşlanmıştım sadece :)

En değer verdiğim diye bişey yok ama en üst sıralarda bir kaç tane insan var

Enes'im yurtdışından dönmüştü beni görür görmez kucağıma atladı :) Öküz gibi ağır bacaklarım kopuyordu hiç unutamıyorum :kopar:

öslem
18-06-07, 20:11
Şuan istanbulda olsam bir çok şey yapmak isterdim...
Bir iki tanesini yazıyım... Evimde ailemle yemek masasında olup annemin o güzel yemeklerini yemek isterdim.
çok duygulandım

Akincilar
18-06-07, 23:53
hic konyada bulundun mu ?

tanidik birine benzetiyom senio ama

onun ismi muharrem di :D:D

MuCo
19-06-07, 13:09
sizn ailede her üyenin ismi çiftde[annen hariç] seninki neden tek hiç düşündünmü bunu yoksa gerçekten evlatlıkmısn? :kopar::kopar:

devamı gelcek :)

2 tane oldu Hayalciim bi de 13 yaşında mı neydim ozamanlar da vardı bitane de o çocukluk saymıyom :D

Düşündüm ve kendimin özel olduğuna karar verdim :D Herkesten bi farkımın olması lazım demi :kopar:

Beni tarif etmeye kelimeler yetmez beya :p Hadi bi deniyelim bari :D
Dürüst karakterli, Neşeli, Bilgili :D Her yönümden bişey katmaya çalıştım ortaya böyle karışık bişey çıktı :D Ama çok kazıktı bu soru onu da söyliyim :)

HaYaL
19-06-07, 19:34
-neden suriye ?suriyede aldığınz eğitimi ülkemizde alamazmıydınız niçin ille oraya gidiyorsunuz?

-benim listemdeki kişilerin numarasını fearless adlı üye ye verme cüretini kendinizde nasıl bulmuştunuz o zaman acaba öğrenebilirmiym mücahit ağbicimm?ne hakla benim listemdeki numaraları verirsiniz başkasına ?:kac:

MuCo
19-06-07, 20:04
Yaw ben Kardelen'e dedim ahiret soruları gibi sorular bunlar diye ama siz iyice abarttınız :D
Suriyeler falan sizene kardeşim gideriz gitmeyiz :kopar:
Hele Zehranın soruları müthiş nerden aklına gelmiş bu sorular hayret ettim :D

KaRDeLeN
19-06-07, 20:54
bide kıymetimi bilmessin muco öle olsun hıııhhhh :(

klasikleşmiş bi soru ama sence ben nasıl biriyim :p

HaYaL
19-06-07, 21:20
vildan aplama laf söleme o görevini yapıyor ;)ne var ki sorualrda herkese sorulan sorular bunlar zamnında bizde haftanın konuğu olduk tüm sorualr yanıtlandırldı böle kaçamak cvplar verme hade cvpları bekliyoz :D :D

MuCo
20-06-07, 11:03
allah sana çok zengin olmayı nasip etti hayalinde şu kadar param olsa şunu yapardım dediğin oldumu ? yada opaarayı neyle ve nasıl değerlendirridin

şimdilik kısa sürede bunalr geldi aklıma umarım güzel cevaplarsın :D

-O parayla yatırım yapardım. Paranın çoğalması için şirketler falan filan kurardım. Her ay özel seçilmiş fakir kişilere yardım edilirdi. Yardım amaçlı biyer de kurulabilir. Eğitim için bişeyler olabilir öğrenciler okutulur vs.. Ama etrafımdaki insanları da rahat yaşatmaya çalışırdım. Aman be sizene para benim hayat benim istediğimi yaparım :D

Mutlu olmak için bi formül yoktur bence. Formülü hayatına göre kendi kendine kurarsın yaşananlara göre formulü değiştirirsin.

Hiç belli olmaz... Çok yakında da olabilir çok uzakta da. Benim sağım solum belli olmaz yani :D

Güzellik kavramı kavramından kavramına değişir :D Yüz güzelliği fizik güzelliği dil güzelliği ruh güzelliği... Hepsinin ayrı ayrı bi ifadesi var benim için :)

En sevdiklerim : Sarma, patlıcan musakka, kastamonu etli ekmeği, kavurma...daha var da yeter bu kadar :D
Yapmayı bildiğim yemeklerse : Her türlü sulu yemek (fasulye,patates,bezelye vs..) , pilav, makarna, çorba çeşitleri, menemen, yumurta ve patates domates yumurta soğan yeşil biber grubundan malzemeleri oluşan bayaa çeşitli bişeyler :D çok güzel çiğköfte yoğururum bi de.

Kime atıldığına bağlı :D Kadına karşı dayaksa kesinlikle karşıyım ama hakedenler için kesin bi düşüncem yok :)

Şimdi 3-4 diyorum ama zaman geçince fikrim değişebilir :D

Sen iyi birisin, saf temiz birine benziyorsun, hoş muhabbetin var, espirilisin, bazen alıngansın, iyi bi arkadaşsın :) Bak düzgün yanıtladım sırf kafamı kırma diye yoksa ben neler yazacağımı bilirdim :D

Umarım güzel cevaplamışımdır :D

MuCo
20-06-07, 11:24
hic konyada bulundun mu ?

tanidik birine benzetiyom senio ama

onun ismi muharrem di :D:D

Konya'ya çok sevdiğim bi abimle çok sevdiğim bi ablamın düğünlerine gidecektim ama gidemedim. Yani daha önce bulunmadım konyada. Ama başka arkadaşlar falan da var Konyadan.
İsmim Mücahid zaten Muharrem değil :D

MuCo
20-06-07, 11:31
-neden suriye ?suriyede aldığınz eğitimi ülkemizde alamazmıydınız niçin ille oraya gidiyorsunuz?

-benim listemdeki kişilerin numarasını fearless adlı üye ye verme cüretini kendinizde nasıl bulmuştunuz o zaman acaba öğrenebilirmiym mücahit ağbicimm?ne hakla benim listemdeki numaraları verirsiniz başkasına ?:kac:

Orada aldığımız eğitimi ülkemizde almak çok zor. İlle de Suriye değildi o an için oraya gitme şansımız vardı tanıdıklar falan vardı kolaydı bizim için ve oraya gittik.
Hatta ben daha sonra başka bi ülkeye gidecektim okumak için ama olmadı...

-benim listemdeki kişilerin numarasını fearless adlı üye ye verme cüretini kendinizde nasıl bulmuştunuz o zaman acaba öğrenebilirmiym mücahit ağbicimm?ne hakla benim listemdeki numaraları verirsiniz başkasına ?
Bu soru çok kazık oldu be Selvi :D Senin telsim indirimli arama listendeki numaraları Enes'e verdim doğru. Ama ozaman Fearless isimli üye dediğin şahıs senin için sadece Fearless isimli üye değildi. Ve benim de kardeşim istediği numara hakkındaki istediği bilgileri veririm. Ki sadece numaraları da vermemiş olabilirim tam hatırlamıyorum :D Bu bi cüret bi hak değil yaptım sadece :D Ve ayrıca sen dürüstsen karşındaki insana benim numaraları verip vermemen çok da umurunda olmaz Selviciim :D

MuCo
20-06-07, 11:47
bide kıymetimi bilmessin muco öle olsun hıııhhhh :(

klasikleşmiş bi soru ama sence ben nasıl biriyim :p

Biliyorum kıymetini Vildan deme öyle :D

Bence sennnnnn.... Tatlı birisin, çok yumuşak kalpli birisin ama bu yumuşaklığını çok ta belli etmek istemiyorsun, neden bilmiyorum ama kendini çok fazla deşifre ettirmek istemiyorsun, aşktan ağzın yanmış sanki yoğurdu üfleyerek yiyenlerdensin :D aslında hayat dolusun ama karamsarlığın da çok, neşelisin hayattan zevk almayı biliyorsun fakat bu zevki bazen acıya döndürüyorsun kimbilir belki de acıdan da zevk alıyorsundur :) dostlarının yanındasın herzaman dostların da senin yanında.
Seni çok da iyi tanımıyorum Vildan yazdıklarımın bazıları gördüğüm anladığım bazıları da tahminlerim :)

FeaRLeSs
20-06-07, 15:35
Pöff bea sorulara bak cevaplara bak :D:D hadi devam devam :):) ben şimdilik yazamıycam fazla vaktim yok abi yaw :(

MuCo
20-06-07, 15:52
Pöff bea sorulara bak cevaplara bak :D:D hadi devam devam :):) ben şimdilik yazamıycam fazla vaktim yok abi yaw :(

Aman eksik olma Enescimm yazma daha iyi :D Sen şimdi bulursun cins cins sorular :D

HaYaL
20-06-07, 18:09
Orada aldığımız eğitimi ülkemizde almak çok zor. İlle de Suriye değildi o an için oraya gitme şansımız vardı tanıdıklar falan vardı kolaydı bizim için ve oraya gittik.
Hatta ben daha sonra başka bi ülkeye gidecektim okumak için ama olmadı...

-benim listemdeki kişilerin numarasını fearless adlı üye ye verme cüretini kendinizde nasıl bulmuştunuz o zaman acaba öğrenebilirmiym mücahit ağbicimm?ne hakla benim listemdeki numaraları verirsiniz başkasına ?
Bu soru çok kazık oldu be Selvi :D Senin telsim indirimli arama listendeki numaraları Enes'e verdim doğru. Ama ozaman Fearless isimli üye dediğin şahıs senin için sadece Fearless isimli üye değildi. Ve benim de kardeşim istediği numara hakkındaki istediği bilgileri veririm. Ki sadece numaraları da vermemiş olabilirim tam hatırlamıyorum :D Bu bi cüret bi hak değil yaptım sadece :D Ve ayrıca sen dürüstsen karşındaki insana benim numaraları verip vermemen çok da umurunda olmaz Selviciim :D

beni daha tanımıyodun görmemiştin bile sırf kardeşin olması sana bu cüreti verdi demek vay be
dürüstlükle alakası yoktu bir kere onun mücahit ağbicim o zmnlar fearless adlı üyenin amaçları çok farklıydı o yüzden öğrenmemesi en hayırlısı diye düşünmüştüm
nese ben sorularıma dönim?
- neden çok kıskançsın?bunun zararlarını gördünmü gördünse neler?
- vazgeçilemzlerin nelerdir ağbicimm
- paranın hayattaki önemi nedir?[senin için paragöz bir insan olduğun :D :D :Dsöylentileri dolaşıyor her tarafta o kadr çok paraya düşkünmüşsünki senden kim para almışsa hepsini kalem kalem yazmış bir kenara eli bollaşınca ödicekmiş] bu kadr büyetecek kadr para önmli mi senin için?
- Goncayla olan birlikteliğiniz niçin son buldu?dört yapraklı gonca bulmak pek zordur sen bulmuşken niye bıraktın :kopar: saygıdeğer mücahit ağbicimm

FeaRLeSs
20-06-07, 23:40
Arkadaşlar biraz abartmayın lütfen şu soru olayını... Bazı şeyler bi yerlerde söylenmiştir ve orda kalmıştır buralara taşımanın bi anlamı yok... Şimdiden çok teşekkürler..

MuCo
21-06-07, 18:34
beni daha tanımıyodun görmemiştin bile sırf kardeşin olması sana bu cüreti verdi demek vay be
dürüstlükle alakası yoktu bir kere onun mücahit ağbicim o zmnlar fearless adlı üyenin amaçları çok farklıydı o yüzden öğrenmemesi en hayırlısı diye düşünmüştüm
nese ben sorularıma dönim?
- paranın hayattaki önemi nedir?[senin için paragöz bir insan olduğun :D :D :Dsöylentileri dolaşıyor her tarafta o kadr çok paraya düşkünmüşsünki senden kim para almışsa hepsini kalem kalem yazmış bir kenara eli bollaşınca ödicekmiş] bu kadr büyetecek kadr para önmli mi senin için?
- Goncayla olan birlikteliğiniz niçin son buldu?dört yapraklı gonca bulmak pek zordur sen bulmuşken niye bıraktın :kopar: saygıdeğer mücahit ağbicimm

Bak Selvi olanlar Enes ile senin aranda. Kardeşim benden yardım istedi ben de ettim. Bunun cüretle falan ilgisi yok. Ki yani seni tanımam veya tanımamam da önemli değil. Hakkında bilgi istediği numaranın senin numaran olduğunu biliyordum. Ama bilmeseydim de bu farketmezdi. Ki Enes bana ne olduğunu kimin olduğunu niye sorduğunu açıklamadan sadece numarayı verip hakkında bilgi istediği de olmuştur ben de bişey sormadan vermişimdir. Sen dua et ben genel merkezde, müşteri hizmetlerinde falan çalışmıyordum. Ozaman kimi saat kaçta aramışsın kime mesaj çekmişsin her bişeyini öğrenebilirdim :D Eğer gizliniz saklınız varsa cep telefonu kullanmayın. Her halukar da biyerlerde tanıdıkları olanlar her bilgiyi bulurlar... Neyse bunlar eski mevzular boşuna tartışmaya konuşmaya gerek yok. Ben soruları cevaplıyım :)

Kıskancım evet hem de çok... Nedeni tabiyatımdan gelen bişey olabilir. Ama bu zamanda da kıskanç olmadan olmuyor. Kıskançlığın hiç bi zararını görmedim. Aksine bir sürü yararları var. Kıskançlığından karşı taraf sıkılıyorsa zaten bu işte bi sorun var demektir...

Bu çooookkkk geniş bi soru Selvicim yaz yaz bitmez :D

Para şuan hayatta herşey olmuş. Para olmadan hiç bişey olmuyor. Aşık oluyorsun evlencem diyorsun deste deste para lazım. Sevdiğin insanı bi yemeğe çıkartıyım diyorsun paraaaa... Parasız hiçbişey olmuyor. Ben para kazanmak için çaba sarfediyorum ama kazandığım parayı da kimseden saklamıyorum. Yani öyle paraya düşkünlüğüm yoktur sadece tutucuyumdur ama abartmadan. O aldığı paraları yazanlar da öyle herkes değil. Yazan kişiler de bi senede benden aldığı paralar 2-3 bin ytl civarında tutuyor. Yazmalarına ben sebep olmadım o kendileriyle kendileri arasında :D

4 yapraklı gonca açtı açtı açtı iyice büyüdü, yaprakları çok uzadı ben de yaprakların ucundan kesiyim biraz dedim müsade etmedi ve ben de senin dikenlerin de çok batmaya başladı dedim ve yol verdim :kopar:

zehracan
21-06-07, 18:42
sorularımı drüstükle yantıaldın için teşekkür edwerim sorularım kazık mı geldi :D

geçmişten silmek istedğin birşey varmı?

unutmadın bir anın varmı ?

nasıl bir öğrenciydin?

kin tutarmısın?

kaç kardeşin var evin en büyüğü senmnisin :)

şımarık biri olarak görüyormusun kendini :)

kendini tanıtmanı istesem nasıl tanıtırdıon :)

FeaRLeSs
21-06-07, 18:46
Ve Enes devreye girer :D

Evet abicim benim sorularım geliyo şimdi sıkı dur :D

1- Evlediğin ilk gece evini çay içmeye gelsem bana naparsın?? Buna izin verir bana 2-3 bardak çay içirmisin yoksa kapı dışarı mı edersin?? Sebeblerini de yazarmısın? :kopar:
2- Küçükken bana attığın dayaklardan dolayı için sızlıyo mu?? Geceleri rüyalarına giriyormuyum?? :D:D
3- Sana birgün gelsem ve sen benim gerçek abim deilsin herşeyi örendim seni hastanede karıştırmışlar desem naparsın? :P biraz saçma oldu yaw :D aklıma bişi gelmiyo :D
4- Zulandaki sigara paketlerini bitirdiğimi görünce ne hissettin? :kopar:

Sitenin klasik sorularını sorayım sana dur :D
Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :kopar:
Kaç kişiyle çıktın? :kopar:
Sitede kimi kendine çok yakın hissediyorsun? :kopar:

He bi de şimdi aklıma geldi gerçi bi soru deil ama biraz bahsetmeni isterim abicim...
Ukrayna'ya niye gittin?
Orda kimlerle tanıştın?
Orda naptın?? :D:D
Devamı gelebilir de gelmeyebilir de :D:D kafam meşgul bu aralar :D

HaYaL
21-06-07, 20:01
-goncayı ne kadr çok sevdiğini hala onu unutamadığını düşünenlere doğrumu düşünüyor sence?

-bu arada iiki senin için eski bir tanıdık dedim yahu bu korzadaki kıslardan biri kafayı acayip taktı senin yüzünden bana bırakmıyor yakamı illa numaranı istiyor yok diyom bnde o gitti hayranlarındna çok bulanmış ta afrikaya gitti :kopar: değiysemde nafile yalan söleme bana evini biliyorum ben onun gider bakrım valla kafamı kızdırma diyor

valla ne yapacağım söle şimdi çabuk tek kurtuluşum numaranı vermek :kopar:

MuCo
21-06-07, 20:13
sorularımı drüstükle yantıaldın için teşekkür edwerim sorularım kazık mı geldi :D

nasıl bir öğrenciydin?

kin tutarmısın?

Ben de teşekkür ederim bu kazık soruların için :D

Geçmişimden silmek istediğim hiç bişey yok. Geçmişim bazen iyiydi bazen kötüydü bazen temizdi bazen kirliydi ama hepsini ben yaşadım hepsinden birer ders aldım herşey tecrübeydi benim için iyiler de vardı kötüler de...

Bu sorunun aynısını ÖSLEM de sormuştu aynı cevabı veriyorum :D
Enes'im yurtdışından dönmüştü beni görür görmez kucağıma atladı :D Öküz gibi ağır bacaklarım kopuyordu hiç unutamıyorum :kopar:

nasıl bir öğrenciydin?
İlkokul yıllarında sakindim sessizdim ama özellikle lise de çoookk değiştim. Okulda tanımayan hoca kalmamıştı :D Zaten liseyi yarıda bırakmasan mezun olamazdım o okuldan :D Mezun ettirmezlerdi yani :kopar:

kin tutarmısın?
Hayatımda sadece bir kişiye kin tuttum ve hala da tutuyorum... Ama nefret ettiğim insanlar da olmuştur.

Biz 4 kardeşiz evin en büyüğü evet benim :)

Hiçbir zaman kendimi şımarık görmedim... Kimsenin de benim için şımarık dediğini duymadım

Kendimi sözlerle tanıtamam bunu hiç başaramadım. En fazla söyleyebileceğim Adım Mücahid Alban, Kastamonuluyum, Ganada çalışıyorum vs.. vs... :D

MuCo
21-06-07, 20:47
Ve Enes devreye girer :D

Evet abicim benim sorularım geliyo şimdi sıkı dur :D

1- Evlediğin ilk gece evini çay içmeye gelsem bana naparsın?? Buna izin verir bana 2-3 bardak çay içirmisin yoksa kapı dışarı mı edersin?? Sebeblerini de yazarmısın? :kopar:
2- Küçükken bana attığın dayaklardan dolayı için sızlıyo mu?? Geceleri rüyalarına giriyormuyum?? :D
3- Sana birgün gelsem ve sen benim gerçek abim deilsin herşeyi örendim seni hastanede karıştırmışlar desem naparsın? :P biraz saçma oldu yaw :D aklıma bişi gelmiyo :D

He bi de şimdi aklıma geldi gerçi bi soru deil ama biraz bahsetmeni isterim abicim...
Ukrayna'ya niye gittin?
Orda kimlerle tanıştın?
Devamı gelebilir de gelmeyebilir de :D:D kafam meşgul bu aralar :D

Ulan Enes ne gıcık adamsın heee nerden buldun olum bu soruları :D
NEyse cevaplıyak bakkeemmm :D

Sen öyle bişey yap ben sana ne yapacağımı bilirim :D Ne çayı lan manyak herif ben evlendikten sonra 1 hafta kapıma gelme :kopar: Bi de ilk gece gelcekmiş kovalarım valla hiç bişeyden utanmam :D Bi de sebep soruyor terbiyesize bakk yürü lennn :kopar:

2- Küçükken bana attığın dayaklardan dolayı için sızlıyo mu?? Geceleri rüyalarına giriyormuyum?? :D
Valla Enes kabuslarım oldun :D Her gece geliyorsun rüyalarıma vijdanım sızım sızım sızlıyor kahroluyorum ahhh ahhhh :D Ellerim kırılsaydı da dövmeseydim seni ama sen de hakediyordun ben olum ben napiiim :kopar:

3- Sana birgün gelsem ve sen benim gerçek abim deilsin herşeyi örendim seni hastanede karıştırmışlar desem naparsın? biraz saçma oldu yaw aklıma bişi gelmiyo :D
Napıcam bişey yapmam heee sen bişey yapmak istersen sana verdiğim herşeyi geri almadan biyere gitmem :D

Sinir sistemim yerimden oynamıştı lan ne hissetcem. Ben orda burda bi kaç dal sigara bırakıyorumki evdeyken sigaram biterse bakkala gitmek zorunda kalmıyım yada gece falan sigarasız kalırsam marketi açık benzinci aramaya çıkmıyım :D Ama sen napıyon benim sigaralarımı hergün 1er 2er bitiriyon ondan sonra sigarasız kalıyorum ve sinirlerim altüst oluyor :D Bak şimdi odada her bi tarafta içinde bi kaç dal olan paket var toplasan 20 paket vardır :kopar:

Hıyarın tekisin yalana gerek yok :kopar:

Sayısını hatırlayamayacak kadar çokkk :D

Sitede kendime en yakın kendimin sonra da sensin :D

Enes bu ukrayna soruları beni sarmadı ama mecbur cevaplıcaz :D

Ukrayna'ya niye gittin?
Hem iş hem tatil :D İş kısmı uydurma evdekilere falan tatile gittim :D
Orda kimlerle tanıştın?
Ehmm Ehmmm bir çok kişiyle tanıştım :D Türkler ukraynalılar ruslar falan filannn :D İyi insanlar ukraynalılar :kopar:

Ööööö ne yaptım napıcam olum gezdim tozdum denize girdim ilginç yerlere gittim teleferikle bilmem kaç bin metrelik dağa çıktım uzun bi teleferik yolculuğuydu felannn filannn :D Güzeldi ama herşeyiyle Ukrayna bayaa eğlendimmm :kopar:

FeaRLeSs
21-06-07, 21:03
Pek tatmin olmadım şu Ukrayna cevaplarına ama neyseeee hadii azad ettim seni :D

MuCo
21-06-07, 21:09
-goncayı ne kadr çok sevdiğini hala onu unutamadığını düşünenlere doğrumu düşünüyor sence?

-bu arada iiki senin için eski bir tanıdık dedim yahu bu korzadaki kıslardan biri kafayı acayip taktı senin yüzünden bana bırakmıyor yakamı illa numaranı istiyor yok diyom bnde o gitti hayranlarındna çok bulanmış ta afrikaya gitti :kopar: değiysemde nafile yalan söleme bana evini biliyorum ben onun gider bakrım valla kafamı kızdırma diyor

valla ne yapacağım söle şimdi çabuk tek kurtuluşum numaranı vermek :kopar:

Goncayı hiç sevmediğimi tamamiyle unuttuğumu hatta sen sorana kadar uzun zamandır hatırlamadığıı herkes biliyor Selvicimmmm...

Söyle ona kafasına tokadan başka bişey takmasın bana da kimse bulaşmasın. Sen de hangi numaram var bilmiyorum ama verebilirsin zaten burada buranın hattını kullanıyorum onun da sende olması imkansız :D Diğer numaralara da ulaşamaz. Hee evime gitmek isterse gitsin kendi bilir annem oklavayla kovalar valla bi de arkasından terlik fırlatır kafası falan yarılır :kopar:

MuCo
21-06-07, 21:10
Pek tatmin olmadım şu Ukrayna cevaplarına ama neyseeee hadii azad ettim seni :D

Şşşşşttt yeter lennn fazla karıştırma sana çok bile cevap verdim :D
Geçmişe mazii ne kurcalayıp duruyon :kopar:

Akincilar
21-06-07, 21:57
ukrayna da ne zaman bulundun..

hangi sehirde ve ne kadar kaldin

rusca biliyon mu

kirshatik te hic dolastin mi :D:D:D

MuCo
22-06-07, 15:43

rusca biliyon mu

Yaklaşık 2 sene önce.

Yalta şehrine gittim bir hafta sadece tatil için :D

rusca biliyon mu
Yok beya ne ruscası ozamanlar yarım yamalak ingilizce vardı idare ettik :D

Orayı duymadım bilmiyorum... Ama güzelse belki bizamanda oraya giderim :D

ZynP
22-06-07, 15:46
Bunca soru cevabLamakdan sIkILiyormusun ? :)
Amma cok merakLi insanlarmis dedigin Oldumu herhangi soruyu cevablarkan =)..
Hic sinirinden Cep telefonunu kirdinmi :D
Icinden gecen Bi dörtLü yazabilirmisin suanda buraya ?

MuCo
22-06-07, 16:09

Aslında sıkılmıyorum zevkli oluyor ama bazı sorular sıkıyor ne yalan söyliyim :)

Olmazzmı oluyor tabi bu insanlar çoookkk meraklı :D

Benim telefonlarımdan biri nokia 6510. Benim en sadık varlığım :D Sayısını hatırlayamayacağım kadar çok duvara fırlattım yere attım hatta bikeresinde sinirimi çıkaramadım yere attıktan sonra bi de üzerine basıp ezdim telefonu sigarı söndürür gibi :kopar: Hala çalışıyor sapa sağlam :D Sadece bi kere bana ihanet etti çalışmadı 30ytl masraf çıkarmıştı ama ozaman en kötü atışlarımdan biriydi :D Bikeresinde de kasası yamuldu telefon çalışıyordu ama kasa yamuktu :kopar: 5-10 kez kapak ve tuş değiştirdim hala taş gibi tıkır tıkır çalışyor :D

Gözyaşım oldun...
Binlerce kilometre uzakta olsan bile
Her gece sevişiyosun benimle
Yanaklarımdan gelip, vücuduma süzülüyorsun...

Dörtlük dedin sadece dörtlük yazdım :)

ZynP
22-06-07, 16:18
Canim SIkILiYorrr Azcik Daha soram bari =))

Suanda kapi caLsa ..kimin geLmesini istersin ?
Insanin Es Ruhu olduguna inaniyormusun ?
Yazmis OLdugun Dörtlünün Devamini getirebiLirmisin ? ( bi dörtLük daha lütfen) :)

zehracan
22-06-07, 19:16
aaa benmi kazık sordum :D

gözlerinde bozukluk varmı :D

hayat felsefen nedir;?

ganaya gittiğinden pişmanmısın )

zenginlik başa belamı::D

işitselmisin görselmisin dokunsalmısın ( yani hangi tiple kendini daha çok ifade edersin)
hangi konularda kabiliyetlisinidir:)

fobilerin varmı :)
huzursuz oldun anda neler yaparsın

MuCo
23-06-07, 11:27
Canim SIkILiYorrr Azcik Daha soram bari =))

Yazmis OLdugun Dörtlünün Devamini getirebiLirmisin ? ( bi dörtLük daha lütfen) :)

Sor bakalım soorrrr ama canın sıkıldığı için sorma yoksa benim canım sıkılırsa cevaplamam :D

Şuan kapının çalmasını değil de ben istanbulda evimin kapısını çalmayı çok isterdim...

Ben anlamam öyle eş ruhdan falan insanın ruhu bitanedir eşi varmı bilemem :D
Ama insanı tamamlayan başka bi insanı bulmak çok zordur onu bulursan belki eş ruhun diyebilirsin ama belkiii :)

Seni kıracağıma kafamı kırarım Zeynep :D Buyur bi dörtlük daha :)

İçimdeki çırpınan kuşun dili oldun sanki,
Söylemek isteyip söyleyemediği herşeyi
Sen anlatıyorsun
Sıra sıra gelen her damlada...

ZynP
23-06-07, 12:20
tamam devam ediyoruz =))

-Sence dünyanin her üLkesinde ..idam cezasi oLmaLimi ? :)..
-Farz etki ..(aLLah korusun ) ölümLü bir hastaLigin ortaya cikiyor ..ve sana bi kac ay ömrün kaLdi deniLiyor... Ne yapardin ?

-Peki, es ruhu demistik..senin hitabinLa diger Yanin ...
Diger yanini buLdugunu düsünyormusun ?
-Yazmis OLdugun siirimsinin sonunu getirebiLirmisin :) (sonLandiraLim tadi damakda kaLmasin dimi )..

-Sana süpriz yapiLmasini severmisin ?
-Kendinde hic sevmedigin huy nedir ? ( varsa tabi ) ..

ha bide merak ettigim sey var:D

-Ganada camilerimiz varmi? ve türk insanLarin sayisi cokmu az ?

bukadarcik :) =)

koLay geLeeeeee :cigara:

MuCo
23-06-07, 12:36
aaa benmi kazık sordum :D

hayat felsefen nedir;?

işitselmisin görselmisin dokunsalmısın ( yani hangi tiple kendini daha çok ifade edersin)

Evet biraz uzak problemim var ama gözlüğüm yok almam gerek aslında ehliyet te bile gözlük yazıyor :D

hayat felsefen nedir;?
Hayat felsefem Mücahid Felsefesidir :D

Pişman değilim çok şükür şuana kadar da hayatımda pişman olacağım bişey olmadı.
Herşey güzeldi hayatımda demiyorum ama pişman olmadım. Herşey benim için iyi yada kötü tecrübe oldu.
Yaşadığım herşeyden memnunum :)

Zengin olursam bigün söylerim belamı değilmi :D

Ne bunlar bööle yahu nerden bulursun böyle şeyleri :D
Ortaya bi karışık yap hepsinden işte öyle en iyi ifade ederim kendimi :kopar:

Her konuda bi kabiliyetim vardır :p :D

Fobiler ve hobiler... Vardır heralde ama öyle şeyleri keşfetmeye çalışmam ne hobilerimi ne de fobilerimi :)

Bir çok şeyyyy... Sonsez müzik açıp bi sigara yakarım.
Işıkları söndürür yatağıma uzanır huzursuzluğumda yanlız kalırım ama araya sigara sokarım :D
Dışarı giderim sessiz bi yerde otururum saatlerce tek başıma.
Veya uzun uzun yürürüm sokaklarda caddelerde parklarda sahilde...
Daha var birsürü şey ama yaz yazzz nereye kadar :D Hem böyle düşünerek yazmakla olmuyor.
O anla alakalı bişey...

HaYaL
23-06-07, 14:37
-caferilik nedir?
-caferi = alevilikmi ?
-caferi ve hanifiler arasında ne fark var ?
-mezhepini kaç yaşnda değiştirdin?
-bu değişikliği yaparken seni etkileyenler oldumu?
-mezhebbini değiştirmendeki en büyük etken neydi?
-mezhepini değiştirmek için ne yapılıyor ?yane( sölemen gereken bir cümle yapamn gerekn özel bir şeymi var nasıl oluyor)

kolay gelsin

MuCo
23-06-07, 16:25
tamam devam ediyoruz =))

-Farz etki ..(aLLah korusun ) ölümLü bir hastaLigin ortaya cikiyor ..ve sana bi kac ay ömrün kaLdi deniLiyor... Ne yapardin ?

-Yazmis OLdugun siirimsinin sonunu getirebiLirmisin :) (sonLandiraLim tadi damakda kaLmasin dimi )..

ha bide merak ettigim sey var:D

bukadarcik :) =)

koLay geLeeeeee :cigara:

Kesinlikle idam bütün dünya da uygulanmalı. Herkes ibret almalı korkmalı. Müebbet hapis cezası insanların gözünü korkutmaya yetmiyor bunun için idam bence korkucu vazgeçirtici caydırıcı. E zaten islamın kanunları uygulansa herkes tirtir titrer. Düşünsene hırsızlık yapıyorsun elini kesiyorlar bidaha yaparsan diğerini... Ama şuan bugün hırsızlık yapan 6 ay sonra yine dışarda yine bişeyler çalıyor adam yaralıyor vs...

Hemen evlenirdim hiç beklemeden yıldırım evliliği yani :D İki ay içinde hiç durmadan namaz kılarsam kılmadığım namazların kazasını bitirebilirim heralde bol bol Kuran okurum. Karımla da biraz hayatımı yaşarım bi yandan hepsi bu :)

Allah'a hamdolsun ki buldum ve bırakmaya da hiç niyetim yok :)

Ooooo yeter ama sen yaz da bi şiir biz okuyalım :D Ama söz yakın bi zamanda onu tamamlıcam ve paylaşıcam ;) Şuan kafam biraz dağınık o yüzden yazamıyorum...

Sürprizler herzaman hoşuma gitmiştir. Hem bana sürpriz yapılmasını hem de sürpriz yapmayı çok severim :) Çok da acayip sürprizler yapmışımdır şuana kadar :)

Sevmediğim bi huyum bazen çabuk sinirlenmem... O yüzden dikkat et sinirlenmiyim :D

Ganada camiler var ama küçükcükler. Ben daha büyük cami görmedim. Türkler var buralarda ama öyle fazla değil. Burada bi Türk okulu var oradaki öğretmenlerle müdürlerle falan tesadüfen karşılaştık tanıştık ve yine tesadüfen buraya bi inşaat projesi için gelen türk firmasında çalışanlarla tanışmıştım hepsi bu :)

ZynP
23-06-07, 17:07
Saolasin cevabLar icin son bisey daha oda merak ediyorum :D seni yakalamisken sorayim :D

ganada kuran kurslari acildi veya aciLacak diye duydum, bundan haberin varmi ?
varsa azcik biLgi verebiLirmisin .. Yoksada canin sagolsun..

Bukadar baska soru sormicam burdan söz :D ..

MuCo
23-06-07, 17:15
-caferilik nedir?
-caferi = alevilikmi ?
-caferi ve hanifiler arasında ne fark var ?
-mezhepini kaç yaşnda değiştirdin?
-bu değişikliği yaparken seni etkileyenler oldumu?
-mezhebbini değiştirmendeki en büyük etken neydi?
-mezhepini değiştirmek için ne yapılıyor ?yane( sölemen gereken bir cümle yapamn gerekn özel bir şeymi var nasıl oluyor)

kolay gelsin

Selvicim soruğun sorular böyle burada sorulacak sorular değil. Ve öyle kısa kısa cevaplarla yanıtlanacak sorular da değil.
Caferilik alevikmi sorusuna şöyle bi cevap veriyim. Şuanki yaşanan alevilik alevilik değil. O yüzden caferilikle aleviliği karşılaştırırken hangi zamanki alevilikle karşılaştıracağın önemli. Bu konu böööyle daha uzar uzarrrr uzaarrrrrr :)
Eğer istersen müsait bi zamanda konuşuruz bunları...

Diğer soruların içinse daha mezhebimi değiştirip değiştirmediğimi hatta mezhebimin ne olduğunu bile sormadan nedenleri falan filan sormuşsun...

ZynP
23-06-07, 17:19
MuCo sonsuz katiLiyorum son dedikLerine..
yani HayaL arkadasim karismis gibi oLcam ama..

bu soru tarzi benimde hosuma gitmedi..biseyLeri ima etmek ister gibi ..

yaLnis algiliyorsamda affola ama herkese neyin ne oldugunu secebiLecek kadar mevLam zeka vermis..
birakaLim her insan kendince yasasin ..

tekrardan kusura kalmayin karistim ama sölemeden de edemedim :)))

MuCo
23-06-07, 17:20
Saolasin cevabLar icin son bisey daha oda merak ediyorum :D seni yakalamisken sorayim :D

ganada kuran kurslari acildi veya aciLacak diye duydum, bundan haberin varmi ?
varsa azcik biLgi verebiLirmisin .. Yoksada canin sagolsun..

Bukadar baska soru sormicam burdan söz :D ..

Kuran kurslarından haberim yok. Ama eğer bu konu hakkında bi bilgi edinirsem sana söylerim :)

Soru sormak istiyorsan sorabilirsin. Zaten yarın da son gün yani sormak istediğin şeyler varsa başka sor çünkü uzun bi süre hiç bi soruyu yanıtlamıcam :D Yeter bukadar bi haftadır canım çıktı :kopar:

MuCo
23-06-07, 17:22

yaLnis algiliyorsamda affola ama herkese neyin ne oldugunu secebiLecek kadar mevLam zeka vermis..

:claps::claps::claps::claps::claps::claps::claps: :claps: :claps::claps::claps:

HaYaL
23-06-07, 17:22
başka yerde görüşemiyeceğimiz için şimdi anlatmanı isityorum ağbicim zamanında fearless adlı üyede geçiştrip dırmuştu bu konuyu niçin sölemiyosunuz sakıncalı bir mezhepmi?bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp öğrenemye çalışan insanları bu şekilde geri çevirmeniz hiç hoş değil

sorularımı dikkati okursan görüceksin mezhebini değişmendeki en büyük etken ne diye yazdığımı yanıtlarını bekliyorum sevgili ağbicim şimdiden teşekkürler saygılar

ZynP
23-06-07, 17:23
yok baska sorum kaLmadi :D

asLinda direk bu konuya deyincektim ama haberin varmidir yokmudur diye endise ettim sonrada sorayim dedim iste :))

bu arada bilgi sahibi olursan ve bana bildirirsen bana baya yardim etmis oLursun..

tsklerrr sevgiLer saygiLar :)

MuCo
23-06-07, 17:25
başka yerde görüşemiyeceğimiz için şimdi anlatmanı isityorum ağbicim zamanında fearless adlı üyede geçiştrip dırmuştu bu konuyu niçin sölemiyosunuz sakıncalı bir mezhepmi?bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp öğrenemye çalışan insanları bu şekilde geri çevirmeniz hiç hoş değil

sorularımı dikkati okursan görüceksin mezhebini değişmendeki en büyük etken ne diye yazdığımı yanıtlarını bekliyorum sevgili ağbicim şimdiden teşekkürler saygılar

Selvi dedimki sana eğer konuşmak istiyorsan merak ediyorsan müsait bi zamanda konuşuruz. Msnden özelden veya hiç olmadı islamiyet bölümüne bi konu açar konuşuruz. Şuan ne yeri bunun ne de zamanı...

HaYaL
23-06-07, 18:08

zeynepcim hiçbişey ima etmek istemiyorum sadece mücahit ağbimin engin dini bilgiye sahip olduğu ve de onun bilgisine güvendiğim için sordum
orda çok güsel bir cümle kurmuşsun
"herkese neyin ne oldugunu secebiLecek kadar mevLam zeka vermis.."
bu cümlene sonuna kadr katılıyorum ben onları yargılamıyorumda bana düşmez sadece sorup öğrenmek istedim

sen nası istersen mücahit ağbicim bi ara konuşuruz

KaRDeLeN
25-06-07, 08:20
sanırım son olarak bi soru sorulmamış, cvp vermek istediğin bişey olursa açarım konuyu

muco cevapların için teşekkürler...