PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ortaöğretimdeki kardeşlerimize kötü haber!

Haylaz
07-11-06, 15:54
Sevgili arkadaşlar , orta öğretimde geçme notunun 3 olması ve diploma notu 2'nin altında olanların Öss'ye girememesi tartışılıyor(tartışanlar biz değil Meb bu arada), sizce böyle olması iyi mi olur, kötü mü ?

yusufd84
07-11-06, 16:07
öğrenciler robot deildir.hele ki 14-18 yaş aralığında olan kişiler hem biraz asi hem de vurdumduymaz olabilior.:ponpon: bende böleydim.eğer tarışılabilecek birşey varsa türkiyede öğrencilere sadece at yarışındalarmış gibi davranılması.ve ayrıca herkesin okumaya hakkı vardır.2nin altında olupta liseden mezun olmuşsa neden girmesin bu sınava.gerçi kazanma ihtimali de baya düşük.:maraba:

psycho
07-11-06, 17:00
kimsenin hakkı değil, eğitim hakkını engellemek. Kıstas fark etmeksizin birinin eğitim hakkını engellemek bulunduğumuz ülke yasalarına göre suçtur..

Haylaz
07-11-06, 17:52
suç olsa ne değişicek ? Meslek liselerine yapılan eğitim hakkının kısıtlanması değil mi ?

psycho
07-11-06, 18:03
abi o başka bir konu. yönlendirme amaçlı ve o darbe döneminden kalma iz.. acı bir iz..

lakin Cumhuriyet yönetiminde yapılan bu bir suçtur.. Haksızlıktır.

Haylaz
07-11-06, 18:56
ne darbesi ya ? meslek lisesinin önünün kapatılması 5-6 senelik bir mevzu, ikiside aynı şey, başka bir konu değil.

Haylaz
07-11-06, 18:57
hatta asıl neden N. Erbakan'ın "imamhatipler bizim arka bahcemiz" demesiydi, askeriye buna el attı bu laftan sonra, gösterdi bağı bahçeyi.. olan bize oldu.

halaluya
07-11-06, 19:12
düşünebiliyormusunuz biz guya demokratik bir ülkeyiz başın kapalıysa okuma ...
ya devlet niye baba beni okula götür,kardelen gibi uygulamalar yapıyor ki.köylrde duran herkes başı kapalı yani bunlar liseyi bitise bile meslek sahibi olamayacaklar ki.sırf sağ-sol çatışması yüzünden olan öğrencilere oluyor.

psycho
08-11-06, 17:27
pardon abi.. Darbe demişim.. yanlış yazmışım.. özürler olsun.. o cümlesini çok iyi hatırlıyorum.. onun yüzünden şu an mühendis,doktor olamıyorum..