Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk Komandoların öldürdüğü teröristler !
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
sitede bu şekilde vermişler, doğru mu değil mi hiçbir fikrim yok, sadece bölüme uygun olduğu için ekledim, teröristler zaten öldürülmek içindir.
ellerine sağlık çok güzel yabmışlar (sad komadoları)
kim yapmışşa helal olsun alnından öpmek lazım bu vatan böyle köpeklere kalmaz imkanım olsa aynı şeyi gözümü kırpmadan yaparım haylaz teşekkür ettim
:( :( :( böyle seyler hic olmasa bence daa iyi baksana yazik ya
Helal olsun komandolarımıza.. Teroristlerin hepsi ölmeyi hak ediyor, biz de sonuna kadar öldürecez inşallah
abi bu görüntüler herkes yanlış anlamış bu görüntüler ile avrupadakiler falan türkelere barbar iğrenç fln yakıştırmalarını yapıyor.bu görüntü baya bi eski
sat komandoları falan değil ya:)doğu ve güneydoğuda görev yapan mehmetçiğin marifeti bunlar:) ben çok gördüm böle fotoğrafları,bir yakınım hakkari yüksekovada uzmançavuştu 90 yıllarda.fotoğraflar vardı böyle operasyon hatırası baabında:) eeee bu devletin ekmeğini yiyip,yemek yedği kaba pisleyenler,gün gelir bu devlein kurşunuyla can verirler.hak yerini bulur.
helal olsun türk komandolarına...
ayyyyyy ben çok kötü oldum valla hiç tahammülüm yok böyle görüntülere bayılıcam şimdi...teröristler hakediyo:helal komandolarımıza
walla ne kadar insanda olsalar bunlara heeeç acımam
anlayamadım ben bunlaramı yazık diyorsun sen?allah hepsinin belasını versin ya pislikler.ne güzel gebermişler
ACIMA ACINACAK HALE GELİRSİN..!
yazık mazık değil arkadaşım bunlara. az bile yapmıslar. şu hallerini dahi versinler elime JİLET ile parça parça keserim, ne eti olduğunu anlamazlar bile.
TÜRK 'sen ÖĞÜN, Değilsen İTAAT ET..!
my_TetO!crazY
29-10-07, 12:37
2 tanede benim için vursalarmış helal be onlara kimin askerleri kimlmer için canlarını feda ediolar
catlaq_bebeq
29-10-07, 17:07
allah böyle insanlarin b..... versin ya. nasil kiyiyorlar cana
Ya Hepsin Ya Hiç... Ya TÜRK 'sün Ya p....ç
çok güzel olmuş :kelle::kelle:
helal olsun komandolarımza daa,iğrenç yaa..
angelgirl_37
04-01-08, 18:09
pislikler daha beterini yaşasınlar işallah
Su Işıltısı
04-01-08, 18:19
bana verseler parça parça doğrarım....
Bunlara Ermenilere ve de yunanlara dayanamıyorum ya... Parçalara ayırmak istiyorum....
saskın bakkal
28-01-08, 00:57
Herkesın goruslerı farklı olabılır.Acımdı evet neden pekı cunku kımse bence boyle olumu haketmıo senın orda gordugun ınsanlar senın sahıp oldugun onların sahıp olamadıgı seyler yuzunden orda.Farklı sartlarda hepsı
Sımdı yıllardan boyu neden ılarleyemedık donun ardınıza bakın ıcımızdekı degıl dısımızdakı ınsanlar sebeb buna ermenıler kurtler balkanlar yarın cerkezler alevıler...
bugun abd nın yakında duscegı halı sız bızde goruosunuz suan bız dagılmassak bu durumlar da emın olun dunya bızımdır bızım olacaktır herkes ıngızlıce konusmayacak turkce konusacaktır.acı bı tarafta var dunya kupası kalkabılır:D
dengesiz_rocker
08-04-08, 02:35
yasasın turq asqerı ellerıne saglıq opulur o eller beeeeeee
midem bulandı ama bunlar gibi kanı bozuk haysiyetsiz satıcılara müstehaktır.Aynı durumda bende öldürürdüm bu kafirleri..
Toprak_erkan
11-11-09, 20:51
papillon3466
23-11-09, 23:26
:sinirli:ELLERİNİZE SAĞLIK ASLAN PARÇALARI:sinirli:
n.0.n.i.c.k
17-03-10, 22:42
fazLAsını hakedioLar..
türk komandolarına helal olsun bizden gideceğine onlardan gitsin bıktık artık şehit vermekten
alkışlar komandolarımız için olsun:oke:
Bunları öldürmek yetmez yakacaksın iyice
normalde bu tür resimlere bakamam ama böyle alçaklarınki içimi bile acıtmıyor
eeee bu devletin ekmeğini yiyip,yemek yedği kaba pisleyenler,gün gelir bu devlein kurşunuyla can verirler.hak yerini bulur.
:claps:
kötükedişero
11-08-10, 13:12
türkler ve kürtler kardeşdir sözü doğrudur. neden mi ? çünkü vatanını seven kürtlerde var arkadaşlar.haksız mıyım ? ama bu vatan hainleri ölmeyi hak ediolar. bu köpekler,bu hainler için türkler ve kürtler kardeşdir denemez.ama ama vatan haini olmayan,vatanını seven kürtler de vardır hayatta.
helal olsun ellerine sağlık komandolarımızın
bütün vatan hainlerinin sonu böyle olsun inşallah.
sensizgeceler59
24-11-10, 21:28
Bunları yapanlara canım bile feda olsun helal olsun böylesine güzel resimlerin devamını fazlasıyla bekliyoruz !!!
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.