PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Sefer (de) Bitti

Geniouss
06-11-06, 16:39
Bu sefer bitti!

Kesin kararlıyım artık bitti!artık bitirdik diyecek gücüm bile yok çünkü bitirdim!!!inanmayacaksın ama ben bitirdim diyebilecek kadar nefret ediyorum senden!!peki öyleyse neden hala seni düşünmem…hala neden gelecek bir mesajınla mutlu olma çabam…kısaca saçmalamam ya da alışkanlık diyeyim ya da benim aptallığım işte boşver…sen değmezmişsin!!senden uzak kalmam gerektiğine emin oldum!hem de bir kez daha…ama bu kaçıncı inan bilmiyorum…:S bu sefer bitti!artık birbirimizi görmek yok…yani ne cenazeme ne cenazene…bu kadar nefret ediyorum senden…artık gözümdeki siyah perde kalktı ve seni tanımaya başladım…işin beni üzen tarafıyla ilgilendiğini sanmıyorum ama söyleyeyim…ben seni değil hayalimdeki seni sevmişim ve bugün seni tanıdıkça o eski günleri özlüyorum…aslında üzülüyorum ama sadece senin için…beni kaybettiğin için dememi beklemen de bencilliğinden kaynaklanıyor ama beni kaybettiğin için değil…sana olan sonsuz aşkımı kaybettiğin için üzülüyorum senin adına…çünkü sen o sonsuz aşkın sonunu getirecek kadar becerikli(!) bir insansın..ne diyeyim elimden seni tebrik etmekten başka bir şey gelmiyor ki gelse de gösterir miyim bilmiyorum…hani dedim ya o siyah perde kalktı artık diye evet gerçekten kalktı çünkü artık baktığım yerde seni görmüyorum…ve bil ki göreceğim ve bu gördüğüme değecek başka yüzler de aramaya devam edeceğim!ama buna değmeyeceğini bildiğim için görüşmeyeceğiz!!!ne diyeyim ki artık…ben seni kalbime gömüp tarih etmiş olmasaydım sen benim tarih olmama neden olmuş olacaktın!!işte yeni bir başlangıç daha yapıyorum seninle ilgili…Bunun diğerlerinden tek farkı ise hayatıma seni tekrar sokup da KEŞKE girmeseydi demeyeceğim…Çünkü girmene asla izin vermeyeceğim!!

ELVEDA

SuLTaN
06-11-06, 18:57
cok güzel bu ya, tsk

KaRDeLeN
06-11-06, 19:07
süper yaa tek kelimeyle her cümle beni anlatıyo.

halaluya
06-11-06, 19:09
çok güzel bir yazı :D:D:D

Simsiyah
07-11-06, 09:00
Bocalamalarla dolu bi yazı ve burda nefret ettiğini söylediğinde bile içten içe ona bağlanıyosun düğümleri açmaya çalıştıkça yeni bir düğüm daha atıyorsun bunu söyleyen kişi bence o sevgiyi ne olursa olsun bitiremez yazı çok güzeldi ben bana gelen yorumu yazdım...Teşekkürler Hakancım :)

Geniouss
07-11-06, 09:26
Sağolun arkadaşlar, beğenmenize sevindim ;)

Geniouss
19-06-09, 11:14
ben seni kalbime gömüp tarih etmiş olmasaydım sen benim tarih olmama neden olmuş olacaktın!!

Süper yazıymış :)