PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HAyalindeki Erkek?

SuLTaN
06-11-06, 10:16
Kizlar hayalinizdeki bir delikanli sizce nasil olmali?? anlatalim. ben basliyom :D

1. karizmatik olacak
2. Saygili olacak
3. Kalbi temiz/ zengin olacak olacak, sisko sayif, uzun kisa, fakir zengin, umrunda deiill walla
4. Küfür etmicek
5. Dinini bilecek
6. Beni babamdan fazla sevecek :D :D :D :D :D

bukadar iste :ponpon: :ponpon: :ponpon:

Simsiyah
06-11-06, 10:20
Şimdi resmini eklerdim de neyse kalsın ben aradığımı bulalı çok oluyo arkadaşlar :)

incitanem
06-11-06, 10:46
karizmatik olacak, Saygili olacak,Küfür etmicek, Dinini bilecek,şisko olamısın yeter...:D

Geniouss
06-11-06, 11:59
Siparişleri yazın ben elimizdekilerden size uygun olanını gönderirim :)

incitanem
06-11-06, 12:03
Siparişleri yazın ben elimizdekilerden size uygun olanını gönderirim :)
saol hakan ben almıyım gelecek kısmet kendi gelir zaten bu arada sevigili arayışında değilim :D:D

Geniouss
06-11-06, 12:14
saol hakan ben almıyım gelecek kısmet kendi gelir zaten bu arada sevigili arayışında değilim :D:D

Tamam ben göndermiyecem yine kendisi gelecek :D :maraba:

incitanem
06-11-06, 12:15
Tamam ben göndermiyecem yine kendisi gelecek :D :maraba:

nasıl yani yaw offffff anlamadım:D

CinGeNe
06-11-06, 13:51
valla insan olsun önce ailesine saygısı olsun yeter

Chitlembik
06-11-06, 15:09
Hakan'ında dediği gibi sipariş versek :D

Bizim anlatmamızla olmuyor ancak insan olsun herşeyden önemli :)

Şöle olsun böle olsun diyemiyorum sadece insan olsun insan :)

Geniouss
06-11-06, 15:15
Gözünüzü biraz açarsanız çevrenizde birçok insan görürsünüz arkadaşlar!!! Önemli olan burada söylediğiniz gibi onlarada aynı şekilde yaklaşmanız... :uctum:

Chitlembik
06-11-06, 15:25
Canım benim herkesin bir kişiliği var ve bunlar değişik belli olmuyor işte her gelenede kapı açılmaz ama dimi yani :p

Geniouss
06-11-06, 15:49
Tabiki her gelene kapı açılmaz. O zaman ilk önce insan olsun demiyeceksiniz. İlk önce benim kişiliğime uysun ondan sonra insan olsun demeniz gerekmez mi ? Yoksa benmi yanlış düşünüyorum :)

Chitlembik
06-11-06, 15:58
Canem insan olsun derken kolu bacağı olsun demek istemedik sadece insani değerlere saip oolsun demek istemiştik şu devirde herkes insani değerlere sahip değil :) Arkadaşları karıştırmıyoruz tabi bu olaya sadece sevgili anlamındaki yani :D

Kelebek
09-11-06, 22:48
beni seç beni seç:D genç kızların hayallerini süsleyen erkek profiliyim ben:D inanmayan memoya sorsun:D

ya şimdi hayat hayallerden farklıdır.hayalindeki insanı bulamaz insan gerçek dünyada.ama konu açılmış madem hayale paylaşımı için çiziktirelim bişeler:D tabe benim hayalimde bi erkek yok yanlış anlaşılmasın da:D bu mevzuda sölicek b iki çift lafım var:)

haya kurmak insanın doğasında olan birşey.hayal kurmadan yaşamdan zevk alamazdı insan.ancak bu hayallere fazla kaptırmamak lazım kendini.hayalinizde kurduğunuz profille kıyaslarsınız karşınıza çıkan insanları.hataya düşersiniz.hayal kurarken makul olun.hem karizmatik olcak,hem yakışıklı olcak,hem parası olcak vs vs hepsini bi insanda bulamassınız:) bulursunuz da tek tük.ben bi kendimi biliyom:Dbaşka varmı benden bilmem:D

OuTCasT
12-11-06, 18:08
komık resımlere 3 tane erkek ekledım ordan seçın :D

zuzush
13-11-06, 16:40
:vergaz:ben artık hayal etmıorum :D etsemde tutmuo tercıhlerım ortada bılen bılıo benı ehuehuhe:uctum:

SuLTaN
18-11-06, 18:59
cok cok uzaklarda o maslesef :agla:

darkwenom
19-11-06, 18:53
kişilii güçlü biri olması lasım,gönlü zengin olcak..bunlar dışında..her sabah kalktııımda tekrar aşık olabildiğim..beni değerli olduuma inandırcak,bana ihtiyacı olan biri..Ayrıca benden asla wazgeçemicek biri..
Kısacası kendine o kdr güwencekki beni önce aşka inandırabilcek..

eh..Hayal ettiklerim bana yakışmasın..İnancım yok benim!

:):)

Boncuk
19-11-06, 19:08
bırakıp gitmeyeninden olsun mümkünse

KaRDeLeN
19-11-06, 22:12
aldatmayan, sadık kalan, dürüst olsun mümkünse herşeyden önce insan olsun..

SeLda
18-03-08, 23:23
Saygılı olcakkkk
Dürüst olcakkk
Sorumluluk sahibi olcakk
ALLAHtan korkusu olcakk
Karadenizli olcakkk:kopar:
Gözleri mawi olmucak,sewmiom mawi gözü:D
Bide bideee nerde nası dawranması gerektiğini bilcek..

Eee bu kadar özellik yeterrrrr:kopar::kopar: