PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haftanın Konuğu İnci_Tanem

FeaRLeSs
06-11-06, 08:15
Eveeet bir haftanın daha başına geldik :D konuğumuz inci ye sorularınızı yöneltebilirsiniz arkadaşlar buyrun başlayın bakem ;)

Geniouss
06-11-06, 08:55
İnci'ye ilk soru benden gelsin :D

İncicim bu sitede kendine yakın hissettiğin ya da beğendiğin kimse oldumu.. Olduysa kim bu şanslı :). İsim istiyoruz ve kaçamak cevap istemiyorum :D Şimdilik fazla sıkıştırmıyayım :D

Simsiyah
06-11-06, 09:05
Peki sevmediğin gıcık olduğun sözleriyle seni acıtan biri oldumu ?

incitanem
06-11-06, 09:41
İnci'ye ilk soru benden gelsin :D

İncicim bu sitede kendine yakın hissettiğin ya da beğendiğin kimse oldumu.. Olduysa kim bu şanslı :). İsim istiyoruz ve kaçamak cevap istemiyorum :D Şimdilik fazla sıkıştırmıyayım :D

olmadı desem yalan olacak biri oldu ama isim vermek istemiyorum...şayet isim verecek olursam ortalık karışır onun için kalsın..:(

incitanem
06-11-06, 09:43
Peki sevmediğin gıcık olduğun sözleriyle seni acıtan biri oldumu ?

oldu özlemcim..ama hepsi geride kaldı ..hatırlamak dahi istemiyorum..::(

psycho
06-11-06, 09:47
olmadı desem yalan olacak biri oldu ama isim vermek istemiyorum...şayet isim verecek olursam ortalık karışır onun için kalsın..:(

burda olmaz ööle şey sen devam et :D:D
öncelikle o sorunun cevabına net bi cvp alalım : )))

sonrasında ise benim sorum

"ulan, bu bana yapılır mı"nın bayan versiyonunu sana söyleten oldu mu ?
oldu ise kimdir ?

incitanem
06-11-06, 09:52
burda olmaz ööle şey sen devam et :D:D
öncelikle o sorunun cevabına net bi cvp alalım : )))

sonrasında ise benim sorum

"ulan, bu bana yapılır mı"nın bayan versiyonunu sana söyleten oldu mu ?
oldu ise kimdir ?

olmadı kadir malesef çünki hayatıma fazla bi insan girmedi ve sonundada bu sözün bayan versiyonunu söylemek zorunda kalmadım...:):)

Geniouss
06-11-06, 12:07
Seni sırtından vuran oldumu hiç İnci? Eğer olduysa ne olduda naptı sana.. Detaylı şekilde açıklarmısın

incitanem
06-11-06, 12:31
Seni sırtından vuran oldumu hiç İnci? Eğer olduysa ne olduda naptı sana.. Detaylı şekilde açıklarmısın

olmadı hakan beni sırtımdan vuracak insanlara yer vermem hayatımda...
hislerimde hiç yanılmam bi kötülük art niyet sezdiğim zaman o insanla alakamı keserim...

yaw enes varya sen varya tam dayaklıksın haftanın konuğu olacak başka kimse yokmuydu yaw:):):):):):

FeaRLeSs
06-11-06, 12:37
yaw enes varya sen varya tam dayaklıksın haftanın konuğu olacak başka kimse yokmuydu yaw:):):):):):

eheuheue daha dur bu ilk gün :D daha ben sorularıma geçmedim :D

geçiyorum işte:D

ilk sorum: işte bu benim hayatımın erkeği, Beni kollarına alacak insan, hayatımı ve herşeyimi paylaşacağım tek varlık, cocuklarımın babası :D vs... diyceğin veya diyebildiğn erkek nasıl olmalıdır karakteri her yönüyle nasıl??? (Lutfen kısa cevap vererek geçirtirmeyelim :ponpon: ) :maraba: sorularım devam edecek :qorsan:

incitanem
06-11-06, 12:47
eheuheue daha dur bu ilk gün :D daha ben sorularıma geçmedim :D

geçiyorum işte:D

ilk sorum: işte bu benim hayatımın erkeği, Beni kollarına alacak insan, hayatımı ve herşeyimi paylaşacağım tek varlık, cocuklarımın babası :D vs... diyceğin veya diyebildiğn erkek nasıl olmalıdır karakteri her yönüyle nasıl??? (Lutfen kısa cevap vererek geçirtirmeyelim :ponpon: ) :maraba: sorularım devam edecek :qorsan:

öncelikle dinine bağlı,saygılı,olgun,karizmatik ,çekingen olmayacak,espirili ,beni seven ,benden ilgisini eksik etmeyecek biri olmalı,şarışın olmalı ....en önemli şeyler şimdilik bunlar enescim...bunların hepsini bi arada bulmakta çok zor bu devirde çok şey istiyorum bende neyse yaw yeterli bu kadar..:D:D:D:D:D:D

Geniouss
06-11-06, 12:48
Daha bitmedi sorularım :)
Keşke bu benim sevgilim olsun dediğin birisi varmı? Eğer varsa kim bu (Kesin vardır.İsim istiyoruz).

Diğer sorun benim hakkındaki düşüncelerin? Sence ben nasıl biriyim :D

incitanem
06-11-06, 13:03
Daha bitmedi sorularım :)
Keşke bu benim sevgilim olsun dediğin birisi varmı? Eğer varsa kim bu (Kesin vardır.İsim istiyoruz).

Diğer sorun benim hakkındaki düşüncelerin? Sence ben nasıl biriyim :D

Tabikide var ben fanatik bi CANKAN hayranıyım şimdi hepiniz öğeekk:D falan olacaksınız ama aşırı derecede onlara karşı bi sempatim var...çok seviyorum onları .....onlardan (ayhan malik)olsun isterdim...

sen bitanesin bu soruyu sorman bile hata ...arkadaş canlısı haksızlığa gelemeyen, temiz kalpli iyi bi arkadaşsın..seviyorum seni

CinGeNe
06-11-06, 13:58
düştün kızım elime :))))) hahaha

ilk sorum halen daha tayfuna karşı bişeyler varmı? (bu senin uğruna öldüğün insandı)

benim hakkımdaki şu anki düşüncelerin sadece son bir haftayı istiorum

bana sölemek isteyipte zamanında sölemediğin bişey varmı?sadece var veya yok de.

benim sendeki yerim?

(şimdilik bu kadar ben sana gene sorucam soru için rahat olsun :))))))))))

Geniouss
06-11-06, 14:04
İnci sena ile aranızda son bi hafta da ne oldu. Açıklarmısın :D

Chitlembik
06-11-06, 14:54
1) Hayat felsefen nedir?

2) Kendini çok çaresiz hissettiğin bir an oldumu olduysa neden ve nasıl oldu anlatırmısın?

3) Şu anda hoşlandığın kimse varmı? Varsa kimdir? İsmi nedir?

4) Sevgiye bakış açını anlatırmısın? (Aşk, dostluk, arkadaşlık vs...)

5) Kıskançmısın diye sormucam biliyorum kıskanç olduğunu ancak kıskançlığın dozunu ayarlayabildiğini düşünüyormusun?

6) Gelecek için planların, hayallerin varmı?(Tabiki vardır :D ) Varsa neler? Anlatırmısın?

7) Sana klasik bi soru :D benim hakkımdaki düşüncelerin nelerdir?

Evetttt bu kadar soru yeter sanırım ama şimcilik daha sonra sorularımla tekrar burda olacağım :D cvpları bekliyoruz İnci'm :)

incitanem
06-11-06, 17:45
düştün kızım elime :))))) hahaha

ilk sorum halen daha tayfuna karşı bişeyler varmı? (bu senin uğruna öldüğün insandı)

benim hakkımdaki şu anki düşüncelerin sadece son bir haftayı istiorum

bana sölemek isteyipte zamanında sölemediğin bişey varmı?sadece var veya yok de.

benim sendeki yerim?

(şimdilik bu kadar ben sana gene sorucam soru için rahat olsun :))))))))))

1Okadar şeyden sonra nasıl olmasını bekliyosunki...evet ona karşı çok şey var içimde nefret kin vs vs...

2Son bi haftadır hergün beraberiz ne düşünebilirim ki ...

3 tabiki yok canım senden ne gizledim ki ayrıca biliyosun içimde bişey tutmam emin ol bu zamana kadar sana söylemediğim en ufak bişey yoktur

4 bendeki yerini nasıl anlatsam bilemiyorum ki çok farklı bişey bizim arkadaşlığımız dostluğumuz...sende bunu biliyosun anlatsam kelimeler kifayetsiz kalır...

incitanem
06-11-06, 17:50
İnci sena ile aranızda son bi hafta da ne oldu. Açıklarmısın :D

Bi çok şey oldu hemen hemen her akşam beraberiz birbirimize börekler çörekler falan yapıyoruz arada bi dalaşıyoruz falan işte ...:Dhiç bişey olmadı canım yaaa ne olabilirki o beni sinir etmek için öyle bi soru yazmıştır.

SuLTaN
06-11-06, 18:45
keske dedigin oldu mu hic?? Yasadigin bir olayi paylas bizimle :)

Geniouss
06-11-06, 18:48
İnci bugüne kadar bildiğin ama kimsenin zarar görmemesi için sakladığın bir olay varmı? Eğer varsa anlatırmısın bunu..

incitanem
06-11-06, 18:50
1) Hayat felsefen nedir?

2) Kendini çok çaresiz hissettiğin bir an oldumu olduysa neden ve nasıl oldu anlatırmısın?

3) Şu anda hoşlandığın kimse varmı? Varsa kimdir? İsmi nedir?

4) Sevgiye bakış açını anlatırmısın? (Aşk, dostluk, arkadaşlık vs...)

5) Kıskançmısın diye sormucam biliyorum kıskanç olduğunu ancak kıskançlığın dozunu ayarlayabildiğini düşünüyormusun?

6) Gelecek için planların, hayallerin varmı?(Tabiki vardır :D ) Varsa neler? Anlatırmısın?

7) Sana klasik bi soru :D benim hakkımdaki düşüncelerin nelerdir?

Evetttt bu kadar soru yeter sanırım ama şimcilik daha sonra sorularımla tekrar burda olacağım :D cvpları bekliyoruz İnci'm :)

1 Hayatın tadını çıkarmak.özgürlük ve özgürlük

2Oldu 2hafta tanıdığımbi insanla sözlendim asrın hatasını yaptım bin pişmanım ama neyseki bitti çok mutluyum...

3Malesef yok hayatım..

4sevgiye hiç bakmadım ki:):)
4.sorunu başka bi zaman cevaplayacağım okiş

5Kıskancım:(tabiki ayarlayabiliyorum kıskançlığımı asla belli etmem kendi kendimi yer bitiririm..ama bıçak kemiğe dayandığı zaman ortalığı yakar yıkarım en az bende çingene kadar çingeneyimdir.

6 bildiğiniz üzere lise terkim okulu bitirip polis olmak istiyorum .Yıllardır süre gelen tek hayalim bu sağır sultan bile duydu bunu:)

7 canım benim fazla bi muhabbetimiz olmadı ama irtibatı koparmazsak iyi bi arkadaşlığımız olur diye düşünüyorum kafa dengiyiz tabi bu benim düşüncem..seni sevdim iyi bi arkadaşsın..

incitanem
06-11-06, 20:25
keske dedigin oldu mu hic?? Yasadigin bir olayi paylas bizimle :)

zaman zaman öyle bi içten keşke diyorum ki keşkesiz hayat geçmez ki...
son 1 kaç aydır yaptığım bi aptallıktan dolayı belki 457877656768787 keşke demişimdir ama keşkeler hiç birşeye çare ,çözüm değil..geriye dönük keşkelerle yaşamaktansa ileriye yönelik belkilerle yaşayacağım bundan sonra..:)

okadar çok şey yaşadım ki hangisini anlatsam yaw:):)

neyse birinden başlayım; bu sene ramazan ayında byminikle buluşucaz..Ablamla Aksaray'a gittik...Zaten yeri yanlış anlamışız, biz buluşana kadar 1,5 saat geçti aradan...neyse öyle böyle derken 2 tane yeni yetme polis karşımıza dikildi, ablamla beni çağırıyolar..biz yanlarına gitmedik.onlar geldi, kimlikleri istedi...ben tabi korkudan kimliği nasıl çıkaracağımı şaşırdım..Ablam tabi akıllı çıktı ne diye kimlik gösteriyoz dedi..Polisde GBT (Genel Bilgi Toplamı) kontrolu var dedi...benim kimliği kontrol ettiler, ablam ben zaten ablasıyım dedi kimliği vermedi...en korktuğum ilginç olay buydu...tabi ablamın da....Hala polis görünce tırsıyorum...bide en büyük hayalim polis olmak, bende bigün polis olursam aynısını yapıcam :D
Tabi olay bununlada kalsa sivil polis laf atmasın mı? Ablam deliye döndü sanane lan ş....z sen işine bak dedi.. polis ayrılmıyo peşimizden...Neyse o sırada minik geldi, bi güzel fırça yedi :D:D

incitanem
06-11-06, 20:30
İnci bugüne kadar bildiğin ama kimsenin zarar görmemesi için sakladığın bir olay varmı? Eğer varsa anlatırmısın bunu..

Tabi ki çoğu zaman oldu ama saklamam gerektiği bişey olduğu için saklamışımdır... Beni aşan benim söylemem gerekmeyen şeyleri ben söylemem... Söyleyecek birileri varsa onlar söyler benim haddime düşmez...o yüzden bu kadar açıklama da yeter dimi

SuLTaN
09-11-06, 10:13
:D:D

1. benim hakkimda ne düsünüyorsun??
2. gelecekle ilgili planlarin ney?
3. en büyük hayalini anlat :)

SuLTaN
09-11-06, 10:17
iste bu hayallerimdeki erkek dedigin biri varmi :D:D:D

SuLTaN
09-11-06, 10:17
ellinde olsa hayattinda neleri baska türlü yapardin?? Meslek ve baska seyler.......??????

SuLTaN
09-11-06, 10:18
aldigin ilk hediyeyi hatirliyormusun?? neydi ve kimdendi?? Èn cok sevindigin hediye hangisiydi??? ve kimdendi??

SuLTaN
09-11-06, 10:19
Ilk askini anlat bize?? Yasadigin en güzel ask kiminleydi ve niye en güzel ask diye biliyorsun?? anlat hadi güzelim ;)

incitanem
09-11-06, 10:22
1 senin hakkında çok şey düşünüyorum çok iyi bir arkadaşsın hep demişimdir ben bu kızı nie bukadar çok seviyorum diye valla bana küfürde etsen kızamıyorum sana nebiliyim yaw şeker birisin ama biraz konuşmalarına dikkat etsen daha ii olacak...sakın yanlış anlama bu lafımıkötü bi niyetle söylemiyorum..sadece biraz daha ağır bi kız olmanı isterim...bu imaj sana daha çok yakışacak emin ol..SENİ SEVİYORUM..türkiyeye gelince görüşücez sakın unutma...:)

2 gelecekli ilgili şuanki tek planım liseyi bitirmek çok istiyorum çokta pişmanım okulu bıraktığıma son pişmanlık hiçbişeye yaramıyo:(:(:(

3En büyük hayalim polis olmak..inş bigün olacağım hiçbişey için geç kalmış değilim...şayet olamazsam dansçı olmayı çok istiyorum az biraz oynak biriyim oynamayı çok seviyorum ...kısaca böyle

incitanem
09-11-06, 10:24
:D:D

1. benim hakkimda ne düsünüyorsun??
2. gelecekle ilgili planlarin ney?
3. en büyük hayalini anlat :)

--------------------------------------------------------------------------------

1 senin hakkında çok şey düşünüyorum çok iyi bir arkadaşsın hep demişimdir ben bu kızı nie bukadar çok seviyorum diye valla bana küfürde etsen kızamıyorum sana nebiliyim yaw şeker birisin ama biraz konuşmalarına dikkat etsen daha ii olacak...sakın yanlış anlama bu lafımıkötü bi niyetle söylemiyorum..sadece biraz daha ağır bi kız olmanı isterim...bu imaj sana daha çok yakışacak emin ol..SENİ SEVİYORUM..türkiyeye gelince görüşücez sakın unutma...

2 gelecekli ilgili şuanki tek planım liseyi bitirmek çok istiyorum çokta pişmanım okulu bıraktığıma son pişmanlık hiçbişeye yaramıyo

3En büyük hayalim polis olmak..inş bigün olacağım hiçbişey için geç kalmış değilim...şayet olamazsam dansçı olmayı çok istiyorum az biraz oynak biriyim oynamayı çok seviyorum ...kısaca böyle

incitanem
09-11-06, 10:31
ellinde olsa hayattinda neleri baska türlü yapardin?? Meslek ve baska seyler.......??????

bilmiyorum ama elimde olsada hiçbişey yapmazdım diye düşünüyorum zaten kurulu bi düzenimiz var ...bu soruyu cvplamaya kalksam çok saçmalarım nasıl bi sorudur bu böyle:):)

incitanem
09-11-06, 10:36
iste bu hayallerimdeki erkek dedigin biri varmi :D:D:D

evvel zaman içinde kalpur zaman içinde 2 sene önce vardı.aşkın gözü kördür ya gözüm ondan başkasını görmüyodu o zamanlar öyle olduğunu sanıyodum..işte evlenebileceğim hayallerimin tek erkeği diyodum ki yanılmışım ve o insanın kötü yönlerini hiç görmemişim Allaha şükür bitti kurtuldum ...Şuan hayatımda kimse yok olmasınıda istemiyorum..ve bundan sonra hiç bir erkeğe hayallerimin erkeği demiyeceğim...

RüZGaR
09-11-06, 10:39
kendını en son ne zaman inci olarakhıssettın.Yanı ıncı denızın derınlıklerınde olur we cok zor bulunur we her ınsanın bı ıncısı wardır su ana kadar senın kalbının ıncısını yakalayan oldumu sence bu kalbındekı ıncıyı yakalamak ne kadar zordur we kalbındekı bu ıncıyı bulmak ıcın ne yapmak gerekır?

KaRDeLeN
09-11-06, 10:49
inci bacım ne zaman ben pc nin başındayken beni rahat bırakıcan, herşeye müdahale etmekten vazgeçicen...abajur gibi başımda dikilmenden bıktım...bı soruyu net bi cevapla bakem...bu huyundan ne zaman vazgeçicen?:D

incitanem
09-11-06, 10:56
aldigin ilk hediyeyi hatirliyormusun?? neydi ve kimdendi?? Èn cok sevindigin hediye hangisiydi??? ve kimdendi??

ilk aldığım hediyeyi hiç unuturmuyum..ilk aşkımdandı çok güzel bi hediyeydi tabi benim için güzel bi müzik kutusuydu ona zarar gelmesini hiç istemezdim ama bi gün geldiki o hediye de tarihe karıştı..:(

en çok sevdiğim hediye özkan arkadaşımdandı benim resmimi çizdiği kağıt ve o kağıttta yazan şiir ve içindekilerdi ...çok emek harcanmış ve benim için gerçekten önemli...

Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.şte bu

incitanem
09-11-06, 11:03
kendını en son ne zaman inci olarakhıssettın.Yanı ıncı denızın derınlıklerınde olur we cok zor bulunur we her ınsanın bı ıncısı wardır su ana kadar senın kalbının ıncısını yakalayan oldumu sence bu kalbındekı ıncıyı yakalamak ne kadar zordur we kalbındekı bu ıncıyı bulmak ıcın ne yapmak gerekır?

ali bu nasıl bi sorudur böyle bilmece gibi yaw:)

1 ben her zaman inci gibiyim..

2 doğru denizin dibindeki zor bulunur beni anlamkta çok zor hatta imkansızdır...ben gerçekten çok tuhaf bi insanım hiç sağım solum belli olmuyo nedendir bilmem ama ben bile kendimi çözmüş değilimdir.ali kusura bakma ben bu soruya ancak böyle cevap verebiyorum..

RüZGaR
09-11-06, 11:04
tmm ıncı :)

incitanem
09-11-06, 11:07
inci bacım ne zaman ben pc nin başındayken beni rahat bırakıcan, herşeye müdahale etmekten vazgeçicen...abajur gibi başımda dikilmenden bıktım...bı soruyu net bi cevapla bakem...bu huyundan ne zaman vazgeçicen?:D

sen ne zaman evi aramaktan beni baymaktan vazgeçersen bende bu işkenceyi sana yapmaktan vazgeçeceğim..:Dyaw abla napıyım canım sıkılıyo bende ablam odada tek kalmasın yanında olayım diye başında bekliyorum ne var bunda ...kalbimi kırdın bu günden itibaren başında beklersem dal olup kırılayım:)bensiz kal emi:)

incitanem
09-11-06, 11:18
Ilk askini anlat bize?? Yasadigin en güzel ask kiminleydi ve niye en güzel ask diye biliyorsun?? anlat hadi güzelim ;)

ilk aşklar unutulmazmış ama ben bi çoğu şeyi hatırlamıyorum valla..ilk aşkım çok şeker biriyidi sarışın yeşil gözlü yakışıklı biriydi çocukluk işte o zamanlar çok seviyodum onu aynı okuldaydık günün 24 saati beraberdik tabi yanımda çöp çatanım :Dcanım arkadaşım senada hep vardı ...çok güzel anılarımız oldu...ve bigün onların evinin önünden geçerken bi baktım ki taşınmışlar o an benim yıkıldığım an oldu...ve yıllarca hep onu bulma hayaliyle yaşadım belki inanmayacaksınız ama tam 8 yıl sonra onu buldumarayan mevlasınıda belasınıda bulurmuş derler ya bende ALİMİ BULDUM ama hiç bişey eskisi gibi değildi sadece eski bi dost olarak görüşüyoduk ve ben ona tekrardan aşık oldum bunu ona söyledim ispanyada bi sevgilisi olduğunu ve oraya gideceğini söyledi o gün bugündür hiç görüşmedim...Ne kadar açıklayıcı oldum bilemiyorum ama bi hatam bi kusurum varsa özürdiliyorum..

Geniouss
09-11-06, 12:09
Şu an kim gelse ve seninle güzel bir ilişki yaşamak istese kabul edermisin ya da bu kim olursa kabul edersin???

incitanem
09-11-06, 12:13
Şu an kim gelse ve seninle güzel bir ilişki yaşamak istese kabul edermisin ya da bu kim olursa kabul edersin???

bret pit :)gelse dahi kabul etmem...

kim gelirse gelsin şuan kesinlikle kabul etmem

Geniouss
09-11-06, 12:30
Gerçekten sevdiğin için nelereden vazgeçebilirsin ya da nelerden ödün verirsin

incitanem
09-11-06, 12:33
Gerçekten sevdiğin için nelereden vazgeçebilirsin ya da nelerden ödün verirsin

valla bilemiycem ama sevgimin boyutuna göre değişir ...sevdiğim için bişeyden vazgeçmem ben bi bayanım o benim için vazgeçmesi gereken bişey olursa o geçer büyük konuşmayım ama ben hiçbişeyden vazgeçmem...

KaRDeLeN
09-11-06, 23:37
*hayatında pişman olduğun ve bana sormadan yaptığın en büyük hata nedir?

*sana söylediğim her şeyde haklı çıkmamın sebepleri sence neydi? umarım anlamışsındır.

SuLTaN
10-11-06, 00:03
En sevdigin yemek ne :D:D

Geniouss
10-11-06, 08:58
Elinde olsa kimi hayatına sokarsın ya da kimi hayatından çıkartmak istersin.

Bugüne kadar dostum dediğin kişiden hiç zarar gördünmü?

incitanem
10-11-06, 13:04
*hayatında pişman olduğun ve bana sormadan yaptığın en büyük hata nedir?

*sana söylediğim her şeyde haklı çıkmamın sebepleri sence neydi? umarım anlamışsındır.

Sözlenmek ya ablacım keşke sana bi danışsaydım senin her söylediğin çıkıyo inan ben nie böyle bi hataya düştüm bilmiyorum kaderde varmış oldu bitti diyorum...

yanlış insanlar yanlış arkadaşlıklarımdı ve nedendir bilmiyorum senin görüşme dediğin bütün arkadaşlarımdan zarar gördüm ama ki artık hiç kimse yok hayatımda varsa yoksa bi sena var ondanda hiç bi şekilde zarar gelmez

incitanem
10-11-06, 13:07
En sevdigin yemek ne :D:D

valla ben pek yemek ayırt etmem en sevmediğim yemekler diye konuya gireyim çünki sevdiğim yemekleri saylamakla bitmez...

sevmediğim yemekler,Pilav,ve makarnadır....bunlar dışında aklınıza gelebilecek her yemeği yiyorum ...

aparatif fastfood olan yiyecekler vazgeçilmezlerimdir..çok severim

incitanem
10-11-06, 13:11
Elinde olsa kimi hayatına sokarsın ya da kimi hayatından çıkartmak istersin.

Bugüne kadar dostum dediğin kişiden hiç zarar gördünmü?

elimde olsa hayatıma sadece ve sadece cankan'ı sokardım...

elimde olsa hayatımdan yalancı riyakar insanları ve ................. isim vermek istemediğim bazı akrabalarım var üzgünüm ama onları hayatımdan ebediyen çıkarmak isterdim..nefret ediyorum onlardan:D

Valla Allah yukarda dostum dediğim bitek çingenem var ondanda bu güne kadar hiçbişekilde bi zarar görmedim..varsa yoksa benim tek can yoldaşım o olmuştur onun dışında biçok arkadaşım oldu ama ben kolay kolay kimseye dostum demem...

SuLTaN
13-11-06, 13:34
tesekkürler ilginiz

yeni bir üyemizle yeni sorularimizla haftamiza baslayalim.

Bol eglenceler;)