PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sana Diyecek o kadar çok şeyim vardı ki …

Brokones
04-11-06, 22:34
Sana Diyecek o kadar çok şeyim vardı ki …

Sana olan sevgim gün geçtikce büyürken bu terk ediş neden Düşünüyorum da hatalı ben miydim yoksa Bunu defalarca sordum kendime Her defasında sana kötülük olarak düşündüğün sevgimden başka bir şey bulamadım içimde Bu muydu yoksa bizi bu hallere getiren Bu muydu imrenilen sevdamızın bitişinin arkasında yatan gizem Yüzlerce kez sordum bu soruyu kendi kendime Her defasında içimden kopup giden bir şeyler hissettim Şimdi sensiz bu yürek Geride bıraktığın bir ben kaldım birde ayakta durmaya çalışan sevdam Her yalan gibi gerçeği yüzüme vurdu gözlerin Şimdi derin derin içime çekiyorum seni bağışıklık kazandı bendenim Artık ne sen varsın nede kalp krizleri Şimdi büsbütün bir yalnızlık sardı beni Her şeyi bitirmişken gözünde Düşün dün mü hiç geride kalan beni Her şey bu kadar basitmiş meğer Aşk dediğin senin için acı çektirmekmiş demek Bir tutam sevgi için acı çekmeye değerdi bu gönül Çoğu sevenin bulamadığı bir sevdayı harcadın sen Halbuki o kadar çok aldanmışım ki sana seninle geçirdiğim zamanlarda dünyanın sadece ikimiz için döndüğünü sanmıştım Halbuki ne kadarda çok yanılmışım Artık ne fayda gönül sevdan uçtu elden harap edip savursan da dört bir yana parçalarını dönmeyecek geri giden Her defasında acı çeken ben acılara tutsak olan ben

Şimdi parçalarımı toplasam bir ben edemiyorum yeniden Artık can çıkacak bir bedenimi kaldı geride Hadi yakın beni hayaller en derinden Yangında kurtarılacak ne kaldı geride birkaç resim birde taşıyamadığın sevgim…

Şimdi pişmansın ya çabalasan da geri dönmek için geride bıraktığın bir aşkı öldürdün sen …

brokones

Geniouss
04-11-06, 22:36
Çok duygusal ve güzel bir yazı.. Sağol Oğuz..

elif_2214
05-11-06, 17:04
çok güzel olmuş eline yüreğine sağlık

Haylaz
05-11-06, 17:10
eline sağlık oğuz...

SuLTaN
05-11-06, 17:15
tsk oguz cok güzel

HaYaL
25-01-07, 21:16
Şimdi parçalarımı toplasam bir ben edemiyorum yeniden Artık can çıkacak bir bedenimi kaldı geride Hadi yakın beni hayaller en derinden Yangında kurtarılacak ne kaldı geride birkaç resim birde taşıyamadığın sevgim…

Şimdi pişmansın ya çabalasan da geri dönmek için geride bıraktığın bir aşkı öldürdün sen …

harika yaw saolsın

KaRDeLeN
25-01-07, 21:25
Halbuki o kadar çok aldanmışım ki sana seninle geçirdiğim zamanlarda dünyanın sadece ikimiz için döndüğünü sanmıştım :(

çok güzeldi ellerine sağlık