Orijinalini görmek için tıklayınız : Limon umun doomgünüü
Biraz erken oldu ama napıyım bu memet acmasın konuyu dıe bugun actım 00,00 da acıcaktım ama uykum geldı :( 25 / 05 / 2007 Senam Limon um gittiğinde değerini anladığım iyiki doğdun canımıniçi .. İlk defa yanında yokuz bı doğumgununde , belkide ilk defa yokluun bukadar hissedilcek ama az kaldı bilyorum ..Geliceksin ... Kelimelerin boğazımda düğüm olduğu o an yıne yasanıyo Limonum Seni seviyoruz güzel ablam....
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
kim olduğunu bilmiyorum ama iyi ki doğdu :) Çünkü burda bir sürü seveni var :):):)
Dogum Gunu KuTLu OLsunn... Nice Senelere.. Her Senesi Bir OTekinden Daha ii Gecer Umarim...
Doğum günün kutlu olsun . Allah sana hayırlısıyla uzun ömürler versin .
Şurada hepimizin senle birlikte güzel günleri geçti şimdi uzaklardasın .
Allah herşeyi hayırlısıyla gönlüne göre versin .
Nice yıllara
Tempus fugit
doğum günün kutlu olsun limon
sevenlerinle nice güzel yıllara..
Ablam benim ooo canım biriciğiiim herşeyiiiimmm... Doğum günün kutlu olsun canım ablaaam çoook özledik senii inanılmaz çoook.. Gerçekten yokluğun hissediliyo her yerde... Tekrar en kısa zamanda bir arada olmak dileğiyle ablacım... Seni çoook seviyoruzz...
dogum gunun kutlu olsun limon ALLAH nice uzun omurler versin
Doğum günün kutlu olsun Limon abla inş hep birlikte yaşlanırız nice yaşlara inşallah İyiki doğdun
Doğum günün kutlu olsun :)
Nice sağLıkLı ve huzurLu mutLu yıLLara Limon...
saat 23.00 te açmışsın şeyma konuyu :D neyse bakalım :)
Doğum günün kutlu olsun limon bacı :D En kısa zamanda seni aramızda görmek istiyoruz, bir kaç rus kızı ile, memleketimizi görsünler diye getir yanında :)
canım kardeşimmm:utan::utan::utan:sanırım benımde en çok üzüldüğüm doğumgünüm bu olucak.. bütün yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım insan uzakta olunca daha bi sulugöz oluyomuş yahu:))))))) hiç kötü günüm geçmedi aranızda benı hiç üzmedi kırmadı eski dostlarım ... çok teşekkür ederim hepinize çok seviyorum sizi.. herkesi çok özledim çoooooooooooooook...
:sir:haylas burdaki rus kızları burunlarını karıştırıolar getirmem ben onları asjsdj askdfhjf:D
Doğum günün kutlu olsun Senacım, yeni yaşında tüm sevdiklerin yanında olsun..
Nice senelere tekrar... Seni özledik en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz :) :)
nice mutlu yıllara herşey gönlünce olur inşallah...
ama bu haksızlık şeyma:D şike yapıyosun kardeşim.böle olcaksa bigün önceden açalım konuyu alla alla:D
limonum canıkom doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber girmen dileğiyle.Allahu Teala uzun hayırlı ömürler versin:)
kusura bakma şiir yazamadım:kopar: bu sene böle idare et:kopar:
sen bana msnde verdiğin hediyeyi versene terbiesiz dana:kac:
:D dana dedi iltifat etti,çok sefer beni sena:D:D:Dhediye öle ulu orta her yerde verilmes:D:D:Dburası türkiye burda hoş karşılanmazD:D:D:D
doğum günün kutlu olsun... ALLAH sevdiklerinle beraber uzun yıllar geçirmeni nasip etsin...
doğum gunun kutlu olsun lımon nıce mutlu yıllara
iyiki dogdun kiz opucuklerin en kocamani sana gitsin sevdiklerinle daha nice dogum gunlerine mucxxxxxxxxxxxx
Maniacdevil
25-05-07, 15:44
doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.
doğum gunun kutlu olsun daha nıce yıllara:)
nice senelere limon abla seninle tanışıklığımız birebir muhabbetim olmasada seni tanıyor gibiyim :p çok ii bir insan olduğunu biliyorum :melek:sağlıklı mutlu sevdiklerinle birlikte inş nice senelr diliyorum yeni yaşında herşeyin gönlünce olması dileğiyle :kiss:
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
SENİ ÇOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKK SEVİORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
doğum günün kutlu olsun.. nice mutlu yıllara hep beraber..
Seninle tanışıklığımız yok ama Enes çok anlattı.
Doğum günün kutlu olsun
Nice senelere sevdiklerinle beraber inşallah...
eeefffeeettt Limonumusun doum gününü bente kutLuorum..:melek::ponpon::utan:
eeefffeeettt Limonumusun doum gününü bente kutLuorum..:melek::ponpon::utan:
kısssssssssssss yelim çeni men :muju:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.