Orijinalini görmek için tıklayınız : Vayy Sert Admin Geniouss
Sert Adminimizin Bugun Doğum Günü.. Bunu Nasıl Kutlayalım arkadaşlar... İlk Olarak Ben Kutlayayım Doğum günün Kutlu Olsun.. Nice Hayırlı Senelere...
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
nice bizlerle senelere hakan abi doğum günün kutlu olsun ; )
canim benim, dogum gunun kutlu olsun tum sevdiklerinle beraber nice uzun mutlu yillara :kiss:
hakan doğum günün kutlu olsun..nice senelere... :)
kanka dogumgunun kutlu olsun arti jumaa gunu sana bi gusellik yaparizzzz:D:D:D
Mutlu yıllar hakancım dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşarsın.Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... İyiki doğdun iyiki varsın:kiss::kiss:
:claps::claps::claps:mutlu yılar hakan mutlu yıllar sevdiklerinle daha nice yıllara:claps::claps::claps:
Hakan abim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere hep birlikte inşaallah..
Canım adminim ya iyiki doğdun nice senelere hep beraber :) iyiki varsın:kiss:
mutLu yıLLar Hakancımm :claps: sevdikLerinLe sağLıkLı ve huzurLu bir ömür diLerim :kiss:
doğum günün kutlu olsun kanka,nice senelere mutlu huzurlu girmen dileğiyle,allah uzun hayırlı ömür versin.
not:lan adını da sert admine çıkarıp kendini kamufle ettin ya helal olsun:D
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar, çok duygulandım.. Umarım hep beraber oluruz ve tüm doğum günlerimizi hep beraber kutlarız.
NOT: Hasan'ım notunu aldım, cuma artık ayarla bişilerrrr :D :D: D
tekrardan mutlu yıllar diliyorum.
doğum günün kutlu olsun abi... en kötü günün böyle olsun...
Oğuz, Mehmet ve Bozkurt, sizlerede teşekkür ediyorum.. En kötü günlerimiz hep böyle birlik ve beraberlik içerisinde olsun...
Doğum günün kutlu olsun :)
doğum günün kutlu olsun hakan abi nice senelere hep beraber..
Sağolasın Özkan... Dediğin gibi nice seneler hep beraber...
Maniacdevil
23-05-07, 17:30
Doğum günün kutlu olsun abi nice senelere ...
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar, çok duygulandım.. Umarım hep beraber oluruz ve tüm doğum günlerimizi hep beraber kutlarız.
NOT: Hasan'ım notunu aldım, cuma artık ayarla bişilerrrr :D :D: D
höst hösttttttttttttttttttttttttttttttt :kopar::kopar: nese yasmıım burya bılare alçam ıfadenısı sısın :kahve:
İİKİ DODUN HAKANNNNNNNNNNNNNNNNNN:muju::muju:
Doğum günün kutlu olsun nice yıllara . Gönlün ne istiyorsa hayat hayırlısıyla sana sunması dileğiyle .
mutlu seneler abii allah uzun ve hayırlı ömürler versin
Tekrar hepinize çok teşekkürler arkadaşlar...
hakan a en güzel hediyeyi ben verdim tavlada, 5-0 :)
KRONİK öğRENci
23-05-07, 21:10
epi börtdey tuyu
nice senelere hakan abi
sağlıklı mutlu sevdiklerinle birlikte inş nice seneler yeni yaşında herşeyin gönlünce olması dileğiyle ağbicim mutlu yıllar iiki doğdun :p
Sizlerede çok teşekkürler arkadaşlar, hep beraber inşallah..
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.