PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yüreğime Sağlık

Geniouss
03-11-06, 17:00
Gecenin sahtekar yüzüne vururken belli belirsiz daLga sesLeri ben uyumadım,sıkıldım artık koltuk üstü kestirmelerinden...Bütün gecelerim böyle geçmek zorunda mı?Anlam yüklemek gerçekten çok zor!Ne zamandır rahat bi uykuya hasret gözLerim,gece kendini teslim ederken sabaha bir ben teslim olamadım çok sevdiğim yatağıma...Gün başladığında özlemim,sevgim duvarları yıkıp kol gezecek sokaklarda!!!Ama sen en ücra köşelerde,belki de başkasının göğsünde saklanıyor olacaksın ürkek gözlerle...Farklı yaşamların ortasında kurduğumuz küçük bir paylaşım fazla mı geldi acaba şu kocaman Evrene?Yeni beklentilerle başladığım gün hep çoğul yalnızlıkları vermekle mi yükümlüdür sevgi dolu yüreğime!!!Yoksa bir gün yüreğini getirip bırakır mı nikotinli ellerime?
Hayaller ve zamandan beklentiler,dua ile geçen akıl almaz saatler,yakarışlarım duyulur mu yoksa vefasız yüreğinden...Seni benden kaçıran zaman memnun mu ettiğinden???
Boşuna paralıyorum kendimi,yersiz yere Dünyanın zevklerinden mahrum bırakıyorum yüreğimi ve sevinçlerimi...Gittiysen sevmedin,sevmediysen zerre kadar yüreğimi hak etmedin.Hayat yaşanılası ve her nefes seni sevmekten daha özel!!!Nasılsa yoksun daha fazla üzülemem gelmeyeceğin günlere.Yüreğime sağlık,seni intihar etti nihayetinde...

incitanem
03-11-06, 17:12
Gittiysen sevmedin,sevmediysen zerre kadar yüreğimi hak etmedin.Hayat yaşanılası ve her nefes seni sevmekten daha özel...

harika bi yazıydı ellerine yüreğine sağlık

KaRDeLeN
03-11-06, 17:51
ellerine, yüreğine, klavyene, mausuna sağlık...

Geniouss
03-11-06, 22:27
Teşekkürler :D