Orijinalini görmek için tıklayınız : fearless in ağbisi muco
formumuzun en yürekliii en en en en temiz üyesi melek gibi yöneticidir:melek: o saygı değer yöneticimizn :maraba: ağbisi gelmiş fearless in ağbisi muco
hoşgeldin mücahit ağbi sefalr getirdin :p
Maniacdevil
16-05-07, 19:46
hoşgelmişsin enes abimin abisiysen iş var demek ki:D
ıı mucahıt yoq piasada nolajak smd :kopar:
öz abisi mi ? h.g. iyi eğlenceler.
hakakten ya yok ortada o kadr güzel karşılama töreni yaptım :kopar:mücahit ağbiye ama kendisi yok :gul:
evet öz
Evet kendisi öz abim :D hoşgeldin abicim.. Yaw adam taaa Allahın Gana'sında olsun o kadar gelir siz merak etmeyin :D:D
Bu arada Hayal karşılama töreni için ben teşekkür ettim abimin yerine :)
Sağolun gençler hoşbulduk :D Dün bu konuyu farkedememişim yoksa dün sizlere selam vermek isterdim. Herşey için teşekkürler. Gönül isterki burada eğlenelim kaynaşalım kopalım. Enesin dediği gibi taaa Ganadan takılıyorum buralara o yüzden böle gecikmeler olabilir. Tekrardan herkese MERHABALAR SELAMLAR... :maraba:
HaYaL e de özel teşekkür ediyorum bu karşılama için. :claps: Gerçekten çok duygulandım :agla: :D
hoşgeldinis ii eğlenceler GANA'da havalar nasıl :D
ilk olarak h.g merak ettim ya gercekten kardesmisiniz :D pek bir benziyonusda ondan sey ettim :p bu arada taaa ganada ne isin var orasi su zencilerin bol oldugu yer degilmi yaniliyosam duzeltin :D
Darkblue&blue
17-05-07, 18:30
Hoşgelmişiniz:)
:melek::melek::melek::melek:
hoşgeldin yaa :)
gAna damısınn şaşrıdım
ilk olarak h.g merak ettim ya gercekten kardesmisiniz :D pek bir benziyonusda ondan sey ettim :p bu arada taaa ganada ne isin var orasi su zencilerin bol oldugu yer degilmi yaniliyosam duzeltin :D
öncelikle abla nedir bu zenci merakı sende:kopar::kopar: hayır evli olmasan yanlış düşünecem de :D:Dehi ehi ehi
zuzush sende asılma çocua gelir gelmez:kopar: :kopar: az bi geri dur:D:D
zehra sende iyi giriyon muhabbete haa:D:D::D ganadanmısın ayağıyla falan:D:Dhelall ama rüzgar kızmasın bak:kopar::kopar:
olmadı ki şöle bi avatarımız,bizi böle bi karşılayan olmadı be kahretsin:D
sonra bu adam daha önce de foruma üye olmuştu,üye olmakla kalmıştı icraatını göremediydik:D:D:D yine aynı avatarla üstelik:Dbizimi kekliyonuz lan:Dhakketten benzemiyonuz,hanginizi cami önünden aldılar?:D:D
yine de nezaketen hoşgeldin diyorum ama bu konu burda kapanmadı.:Dgözüm üzerinde mücahit:D:D
şimdi ben bu muco kardeşin enescimin abisi olduğunu biliorum hatta GANA'ya giderken bunun muhabbetini yapmıştık enes'le...hatta o kadar çok konuştuk ki nerdeyse ben bile muco'yu yolculamaya gidicektim :kopar: :kopar: enes aplacım hiç gerek yok sen yorulma dedi o yüsden gitmedim :kopar: :kopar:
Yaw harbi harbi kardeşiz :D yani 19 yıldır bana verilen bilgi bu şekildeydi :D:D ama ben de şüphelenmiyo deilim bu cami kapısı olayından..Herif hiç birimize benzemiyo yahu :D şarışın renkli gözlü :S DNA testi istiyorum ulenn :D:D
olm bence tez yaptır test neyim:D ilerde miras sorunu olmaz konarsın mala mülke:kopar: sarışın mavi gözlü gastamonulumu olur la?:D:D:Dkesin keklemişler seni:D
bi kerem benim annemde mavi gözLü bizdede sarışın mavi gözLü çok :D:D noLcak şimdi :D
olm bence tez yaptır test neyim:D ilerde miras sorunu olmaz konarsın mala mülke:kopar: sarışın mavi gözlü gastamonulumu olur la?:D:D:Dkesin keklemişler seni:D
Yaw dedeme çok benziyo amcama babaanneme felan acaip benziyo :D zati bunlar da olmasa çoktaaaan yaptırmıştım test felan :D:D
hoşgeldinis ii eğlenceler GANA'da havalar nasıl :D
Hoşbulduk saolun Ganada havalar genel itibariyle kavuracak kadar sıcak ama zaman zaman kuvvetli yağmurlar yağıyor da ateşimiz biraz olsun sönüyor :D
Hoşbulduk abla biz maalesef gerçekten kardeşiz :D Taaa Ganada iş yapmaya geldim becerebilirsem. Kimileri bana delisin diyor iş yapmaya ganaya gidilirmi diye... Valla abla burada öyle zenciler varki simsiyah. Her taraf kapkara insanlar. Geceleri de pek belli olmuyorlar zaten. Bazen tırsmıyor değilim :D
hakikaten gelişin hoş olmuş kaynatmışsın ortamı GANA nın etkısı herhalde:D
öncelikle abla nedir bu zenci merakı sende:kopar::kopar: hayır evli olmasan yanlış düşünecem de :D:Dehi ehi ehi
zuzush sende asılma çocua gelir gelmez:kopar: :kopar: az bi geri dur:D:D
zehra sende iyi giriyon muhabbete haa:D:D::D ganadanmısın ayağıyla falan:D:Dhelall ama rüzgar kızmasın bak:kopar::kopar:
olmadı ki şöle bi avatarımız,bizi böle bi karşılayan olmadı be kahretsin:D
sonra bu adam daha önce de foruma üye olmuştu,üye olmakla kalmıştı icraatını göremediydik:D:D:D yine aynı avatarla üstelik:Dbizimi kekliyonuz lan:Dhakketten benzemiyonuz,hanginizi cami önünden aldılar?:D:D
yine de nezaketen hoşgeldin diyorum ama bu konu burda kapanmadı.:Dgözüm üzerinde mücahit:D:D
Öncelikle hoşbulduk saolun. Evet bu adam daha önce foruma üye olmuştu yani ben :D Hem de aynı avatarla. Ama o aralar işler çok yoğundu. Bi de öyle bi denk geldiki ben üye oldum işler yoğunlaştı. O yüzden bi icraatım olmadı. Ama bakalım bundan sonra icraat yapmayı düşünüyorum. Tabi burada da işler daha fazla yoğunlaşmazsa...Bu benzememe konusunda da zaten herkes aynı şeyi söylüyor. Ama enesin de dediği gibi ben hiçbi kardeşime benzemiyorum. O yüzden hep dışladılar beni :p
Hoşbulduk abla biz maalesef gerçekten kardeşiz :D Taaa Ganada iş yapmaya geldim becerebilirsem. Kimileri bana delisin diyor iş yapmaya ganaya gidilirmi diye... Valla abla burada öyle zenciler varki simsiyah. Her taraf kapkara insanlar. Geceleri de pek belli olmuyorlar zaten. Bazen tırsmıyor değilim :D
Lan abi ne demek lan öle her tarafı kapkara derken nasıl yani her tarafı :D:D hemen bi sonraki cümlende de gecelerden falan bahsetmişsin.. Sen gelme olum Türkiyeye hadi geldin diyelim bundan sora senle aynı odada yatmak mııı tövvvbeeee :D:D:D
Lan abi ne demek lan öle her tarafı kapkara derken nasıl yani her tarafı :D:D hemen bi sonraki cümlende de gecelerden falan bahsetmişsin.. Sen gelme olum Türkiyeye hadi geldin diyelim bundan sora senle aynı odada yatmak mııı tövvvbeeee :D:D:D
Lan Enes ben her tarafları simsiyah demedim olum her taraf simsiyah insan kaynıyor dedim. Hem sen korkma sana bişey istesem de yapmam miğdem kaldırmaz :D Geçenlerde deponun orda bi işçi gördüm adam çırılçıplak çeşmeye bağlamış hortumu duş alıyor güpegündüz. Fazla dikkat etmedim ama her tarafı kapkara gibiydi :D
Yahu bıktım bu işlerden. Dün öğlen vakti bi konteynır karşıladık yurtdışından. Konteynırın içini boşalttık işleri bitirdik bu sefer de konteynırı getiren kamyon bozuldu deponun içinde. Şöfer uğraştı didindi başaramadı. Sonra bi tamirci buldular. O da bi kaç parça söktü ondan sonra o parçaların içini falan açtı temizledi bişeler yaptı ama geri toplayamadı. Sonra başka bi tamirci buldular o da bi iki saatte anca becerebildi. 4 saat ben de onları bekledim depoda. Bırakıp ta gidemiyorum içerisi mal kaynıor. Akşama kadar sayıp döktüm adamlara türkçe. Anlamıyorlar daha zevkli oluyor ööle şaşkın şaşkın bakıyorlar :D Dünkü mesajlara da o yüzden bu sabah cevap verebildim. Afrika işte naparsınnnn...
öle bi dışlamışlar ki taa gana ya kadar:D:D:D o kadar dışlanırmı olm bi insan.:Dbu zenci muhabbeti beni bozar:Dadınızı çıkarmamı istemiyosanız sizde yapmayın bence:kopar: köötüyüm ben köötüyüm kötüyüm:D:D:D
Yahu bıktım bu işlerden. Dün öğlen vakti bi konteynır karşıladık yurtdışından. Konteynırın içini boşalttık işleri bitirdik bu sefer de konteynırı getiren kamyon bozuldu deponun içinde. Şöfer uğraştı didindi başaramadı. Sonra bi tamirci buldular. O da bi kaç parça söktü ondan sonra o parçaların içini falan açtı temizledi bişeler yaptı ama geri toplayamadı. Sonra başka bi tamirci buldular o da bi iki saatte anca becerebildi. 4 saat ben de onları bekledim depoda. Bırakıp ta gidemiyorum içerisi mal kaynıor. Akşama kadar sayıp döktüm adamlara türkçe. Anlamıyorlar daha zevkli oluyor ööle şaşkın şaşkın bakıyorlar :D Dünkü mesajlara da o yüzden bu sabah cevap verebildim. Afrika işte naparsınnnn...
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. bence sen içini Haylaz abine dök bu konudan başka biyere bakmıosun :cigara:
Mücahit abi hoşgeldin... biraz geç kaldım emme kusra bakmiyacan artık... öptüm ellerinden...
Mücahit abi hoşgeldin... biraz geç kaldım emme kusra bakmiyacan artık... öptüm ellerinden...
Hoşbulduk be kardeş nasılsın özledim valla seni. Türkiyeye bi gidebileyim de görüşürüz inşallah. El öpenlerin de çok olsun :D
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. bence sen içini Haylaz abine dök bu konudan başka biyere bakmıosun :cigara:
Yaw bakıyorum başka yerlere de yazıyorum klawyemin yettiğii kadar ama her konuyu da gezemedim açıkcası. Dünkü mesajlara da geç cevap verebildim onu anlatmaya çalıştım ama bidaha yapmam kızma :kopar:
öle bi dışlamışlar ki taa gana ya kadar:D:D:D o kadar dışlanırmı olm bi insan.:Dbu zenci muhabbeti beni bozar:Dadınızı çıkarmamı istemiyosanız sizde yapmayın bence:kopar: köötüyüm ben köötüyüm kötüyüm:D:D:D
Yaa sorma taa ganaya kadar. Babam gaz verip duruor olum güzel işler yapıcaz falan filan die. Ama bazen şüphelenmiyor değilim başından saamak için yolladı beni buraya die :D Tamam zenci muhabbetini de kapatalım. Enes anlattı korkulur senden. Adımız çıkmasın bi de durduk yerde aman amannnn :D
Allah ım kaç sayfa olmuş bizi bile böle karşılamadı bu forum bea kıskandım:hıh::hıh:
Kıymetini bil :sefkat::sefkat:
ahahhahahaha sen yinede yikanan adamlara iyi bak seymaya anlatirsin o cok meraklidirda :)))))))))))))))))))))))))))))) len kelenbek ne isim olur benim zencilerle aaaaa evli barkli ben :camasir:
abla sen msn e gelmediğin sürece böle spekülasyonlara adını karıştırmaya devam edecem :kopar:
HaYaL e de özel teşekkür ediyorum bu karşılama için. :claps: Gerçekten çok duygulandım :agla: :D
reca ederim mücahit ağbi ne demek sana böle karşılama töreni yapmicazda kime yapcaz sen bu formun en temiz yöneticisinin :kopar: :kopar:ağbisinin :cigara:
demek gittin ganaya demek emellerine ulaştılar :D :D :Dseni oraya gana köşelerine attlıar onlar burda baba oğul işi götürüyorlar :D :D :D :Dvalla dediğin gibi seni başından attılar :D :D mücahit ağbi bnden sölemesi :kopar::kopar:
nese bu kadar geyik yeter dikakt et kendine ağbicim allahın ganasında zencilere yem olma şeymayıda götürdünmü?? ayy sen şimdi hasretlikte çekerdirsin yazık :agla:
Kıymetini bilecez inşallah. Herkese teşekkür ederim bu karşılama için. Klawyenize zeval gelmesin :D Ama şunu anladımki gerçekten ENES'imi çok seviyor bu forumdakiler. Yoksa böyle karşılamayı bana kimse yapmazdı. Çok gururlandım walla canı kardeşim benim yaa nassı da sevdirmiş kendini kerata :D Eeee kimin kardeşi...
ahahhahahaha sen yinede yikanan adamlara iyi bak seymaya anlatirsin o cok meraklidirda :)))))))))))))))))))))))))))))) len kelenbek ne isim olur benim zencilerle aaaaa evli barkli ben :camasir:
Yaaa abla yapma Allah aşkına nesine bakıcam adamın ıyyyy :D Hem bakmak incelemek isteyen varsa buyursun gelsin misafirim olsun yerinde canlı canlı izlesin tadını çıkarsın :kopar:
hg gec oldu ama..demek ganadasin ayy yazik enes bahsetmisti birass..
senin sozlunde vardi dimiee..neysee.:)
bu arada saat farki varmii?
saat farkı olmazmı orda duvar saati kollarına kol saatlerini duvara asıyolarmış:D:D:D
saat farkı olmazmı orda duvar saati kollarına kol saatlerini duvara asıyolarmış:D:D:D :D:D:D
saaat farkı var 3 saat biz öndeyiz..
ne iş yapan orda sen öğretmen falanmısın yoksa işadmımısın :D çabuk açıkla :D
Yok be ya ne öğretmeni benden öğretmen mi olur :D İşadamıyız diye geçiniyoz işte yiyen olursa :D
ehehehe vah vah çok uzak yer ya orası :d
Evet bayaa uzak walla gelirken canım çıktı. Bi de iki uçakla geldim amma zor beya. Hostesler de güzel değillerdi ki teselli etsinler :D
aaa napcaksın hostesi hayret bişi yaa :S
başka yer kalmamıdıydı acaba :D
Hostesi napıcam canım bişey yapıcak deiilim de hani güzel olsalar az çok yol stresi giderdi belki :D Yaaa ben zaten baktım kimse gitmiyor Ganaya Türkiyeden. Dedim bi gideyim keşfediyim fethedeyim oraları. Hem siyah insanlar sıcak olur makara olur kafa olurlar diye. Harbiden de öyleler ama çok sıcaklar onlarla makara yapmak mükemmel. Ama bazen saflıkları bi tutuyor ozaman güzel oluyor işte makaraya sarmak :D
hımm güzel yaabende gitmek isterdim oralara zenciler cidden sempatil insanlar :d
ahh canım zehracım bırak ya hepsi böle bunların çapkınlar şekerim :D :D erkek milleti bir yerde kıs görmesinler hemen hemn :kopar: :kopar: birde söz konusu alban alilesinin erkekleri olunca böle oluyor hostes mostes teselli ayakları:gul::gul:
evet canımmm katılıyorum sana :(
hıh
Hadi be ordan ne varmış ALBAN ailesinin erkeklerinde hayret bişii. Ne yapsan yaranılmazki bu kızlara. Ben ve Enesim gibi erkekler fazla kalmadı bu dünyada :p Hem herşeyi çapkınlık zannediyonuz. Ne yani güzele bakmak sevap değilmi hem. Gerçi ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça :D
hayal konuşturma şunu daha fazla yaa :D güzele bakmak sevep değil bi kere hıhh :(
Gana güzel yer ama tavsiye ederim ben beğendim. Bi kaç resim upload ediyorum Ganadan. Resim bölümüne ekliycem bitince.
Konuşturma hayal beni daha fazla. Bak Zehra öyle diyor. Hem neye bakmak sevap ozaman çirkine mi??? Yaa şaka maka hiç birine bakmamak lazım ;) Herkes sahip olduğuna baksın ne yaparsa da yapsın :D
aferin sana öğrenmişin :D
Teşşşkür edeeeemmm :D
Ganadan bir kaç resim upload ettim kendi çekimleriniz bölümüne. Merak edenler girip bakabilir... Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Hadi be ordan ne varmış ALBAN ailesinin erkeklerinde hayret bişii. Ne yapsan yaranılmazki bu kızlara. Ben ve Enesim gibi erkekler fazla kalmadı bu dünyada :p Hem herşeyi çapkınlık zannediyonuz. Ne yani güzele bakmak sevap değilmi hem. Gerçi ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça :D
ahh mücahit ağbicim sorma ya ne olabilirki Alban ailesinin erkerlerinde :D :D hiç bişey yok nese evet evet çok doğru sölüyosun sizin gibisi (enes ve sen ) kalamdı ya ne yazık çok üzülüyorum :agla::agla:biliyomusn ya neslinizin tükenmesine :kopar::kopar: aa zehra öle diyosa bir bildiği vardır konuşma sende ozmn :gul::gul:
zaten konuda hoşgeldin muhabbetinden çıktı iice cıvıdı kilit istiyoruz konuya mehmet ağbi
Evet doğru diyorsun hoşgeldinle falan alakası kalmadı.
Biz en iyisi ALBAN Ailesi diye bi konu açalım.
Orda yazışalım bunları :kopar:
Evet doğru diyorsun hoşgeldinle falan alakası kalmadı.
Biz en iyisi ALBAN Ailesi diye bi konu açalım.
Orda yazışalım bunları :kopar:
:kopar::kopar:öle bir konu açarsak kavga çıkar valla o yüzden en iisi boşver mücahit ağbicim sen yorma kendini ta ganalardan :p :p
Nie kavga çıkıyormuş alllaaa allaaaa ne yaptık kardeşim biz. Olum Enes varya hep senin haltların bunlar. Ailemizin itibarını iki paralık ettin tühhhhh sana eşşek herif seniiii :D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.