Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüyalarimizi paylasalim
Arkadaşlar bugün ne gördünüz rüyanızda??? Ben her gece rüya görüyorum ve bunu sizinle paylaşmak istedim, sizde paylaşmak istersiniz eminim :D:D açık açık yazalim gerekirse tartisalim. Rüya tabirinde anlami ney fln filan hepsini yazalim. Söyle rahat bir geyik kösesi yapalim:uctum: :uctum:
, mesela dün bi kac üyele ile konusdum, rüyalarimizi paylasdik ve hepimiz beraber paylasalim dedummm
hadi kolay gelsin. Bugün ilk ben baslamicam cünkü rüyam cok degisik biseydi, haydi sizler başlayın, dün gece ne gördünüz ?:D:D:D
ha bu arada ikili konusmalar yazak degil bu konuda :D:D adi üstünde geyik kösesi konusalim tartisalim ;)
valla canım konu açmışsında öyle haa deyince rüya görülmüyo ki...saol biara rüya görürsem anlatırım size:D
rüyalarımı pek hatırlayamıyorum, eskiden her gördüğüm aklımda kalırdı ama, ne olduysa şimdilerde uyku olsunda rüyası eksik olsun gibi düşünüyorum :)
dün değilde :) ben geçenlerde bi kızı öpüyodum acaba ne anlama gelir bilen var mı? :);)
Arkadaşlar en son rüyamızda ne gördüğümüzü yazalım .:sus:
En Son RÜyamda Cankani GÖrdÜm Valla Konserİ VarmiŞ Bende GİtmİŞİm Fln İŞte SÜper Bİ RÜyaydi Detaylara Gİrmek İstemİyorum :))))
En Son RÜyamda Cankani GÖrdÜm Valla Konserİ VarmiŞ Bende GİtmİŞİm Fln İŞte SÜper Bİ RÜyaydi Detaylara Gİrmek İstemİyorum :))))
sekerLige bakarmisin uyy :kiss::kiss::kopar:
hayira yoraLim canim bu rüyayi :kiss::oke:
bende bugün üniversite sınavına giriyordum ama çok kötüydü sınava bir saat kalmış ben hiçbirşey yapamımışım :agla:
Arkaşımın birinin evini çok dağınık ,kırık, dökük bir şekilde gördüm.:(Hayrıdır inş.
Bol bol evrak gördüm bunalıma giriodum
sekerLige bakarmisin uyy :kiss::kiss::kopar:
hayira yoraLim canim bu rüyayi :kiss::oke:
o senin şekerliğin zeynebim :kiss:hayırlısı olsun inş giderim ne diyim ya çok seviyorum cankanı hemde çok :muju::muju:
olmaz söylemem :Dayip ayip :D:D:D:D
gozumu actigimda unutmustum :D
valla amcamı gördüm para veriyodu :kopar:
ferrari f 50 :D:D
:kopar:
ben istanbuLu gördüm gaLiba en son :D:D
hehehhe
bende mavi bir m3 gordum ici voleybolcu kisarla doluydu :D f50 bi onceki ruya:D
hehehehe hani benim penguenLerim bi patlatim kafana :D
kutuplara gidersem serefsizim 10 penguen oldurucem:D
ruya gormemki :D
en son ne gordugumu hatirlamiyom bile :D :D :D
soz gorursem not alcam :PPPP
kabuslar görüyorum son 2 gündür, hayırdır inşaallah :)
Kabuslar görüyorum :(
Rüya görmedim çünkü uyumadım kii :(
Anne annemi gördüm sarılıp ağladık :agla::agla::agla:
Ben sabaha kadar bir sürü genellikle saçmasapan rüyalar görüyorum ama sabah kalktığımda hiç birini hatırlamıyorum :D
Bazen bi iki şey aklımda kalıyor sadece...
Mesela bugece laptopumu gördüm biriyle internetten sesli konuşuyordum sanki ve evdeydim sanırsam...
Ben bundan yakında eve internet alabileceğimi çıkarttım :D
rüyamda birini gördüm ama kim hatırlamıyorum internette konuşcam diye amirinden laf yemişti ama çok güzeldi
hehehe ama o gün zor yırttım söyliyim :D toparlayana kadar canım çıktı :)
Kendi nikahıma gidiyordum.:dans:
galiba canımı çok öslemişim ferhatcıımı gördüm:(
hemde annemde yanımda sarılıorum ona fln ne saçma yaaa:D
En son olarak en büyük hayalim olan playmouth hemi cuda içindeydim.Ve bir arabanın sesi rüyada bu kadar gerçekçi olamaz.Sonra onunla bir tur attım ve çıkmaz bir sokakta kaldım.sonrası malum uyandım....:D
Maniacdevil
21-06-07, 23:05
Rüya görmem görsem de hatırlamam...
ben anlatırsam olay çıkar :D
bu ara acikta kalan bi yer yok:D
Ölmüş olan komşuyu gördüm .
bit gördüm :( hayirsiz bisi de hayirlisi diyelim
MaKfAlİcEtAğErİ
08-07-07, 14:24
sınava giricem yetişemiyordum
çok kötü bi kabus anlatmam imkansız :agla:
rüya görüorum gece uyanıorum unutmucam diorum ama sabah kalktıgım zaman unutmuş oluorum sorada merak ediorum :(:)
rüya görüorum gece uyanıorum unutmucam diorum ama sabah kalktıgım zaman unutmuş oluorum sorada merak ediorum :(:)
+1111
Öğrenciydim okula gidecektim,hazırlandım,servis gelmedi,aniden sağnak yağmur yağmaya başladı,uyandım.:):)
Adalardaydım faytona biniyodum :))
Valla Bu Gece SaÇlarimi Kirmiziya BoyadiĞim GÖrdÜm Hayirdir İnŞ :d
kabus gördüm 2 gün önce.aklımı yititriyorum resmen deliriyorum.sonra aklım yerine geliyor.bayır gibi bi yer ordan hızlı hızlı koşuyorum aşağıya doğru.bi adam önümü kesiyor.geçmemi engelliyor.vuruyorum adama yere düşüyor.sonra o adam intihar ediyor.ya ne saçma rüyalar görüyorum ben ya:)
Çok ağladım.:agla::agla:
black_woman
30-11-07, 09:59
her yeri sel basıyodu rüyamda:(:(:(
okuldaydık arkadaşlarımla birlikte,üç yada dört katlı olan okulun camından kendini aşağı atan bir erkek öğrenciyi son anda tutabildim ,çocukta hatasını anladı,çok alkışlandım.Merdivenlerden koşarak inerken uyandım.:)
Rüyamda haylazı gördüm abi girme artık rüyalarıma yeter ya :( kabusmusun nesin :D
LimonLu ChiLek <3
06-12-07, 11:51
saRı üStü aCık ßir oTomoßil qöRdümm maniDamı qöRdüm ßide =)
en son rüyamda ormanlık bi yerdeydim.5 tane adam vardı etrafımı sarıp beni yaktılar.bi kalktım dudağım uçuklamış:(
ben ne görmüstüm unuttum yaw herhalde okula gittigimi görmüsümdür :kopar:
catlaq_bebeq
06-12-07, 12:01
Unuttum yau, aklima gelince yazarim :melek:
rüyalarımı pek hatırlayamıyorum, eskiden her gördüğüm aklımda kalırdı ama, ne olduysa şimdilerde uyku olsunda rüyası eksik olsun gibi düşünüyorum :)
bnde öleeee:gulkiz:
fare görüyorum bu aralar hep deliricem ya zaten tiskiniyorum iyyyy :S
By_MotoBike
20-04-08, 23:05
wala askerlik den olsa gerek :D bi kaç gündür +18 şeyler görüyorum :kopar::kopar::kopar: töbe yaaaa :D :D :D
bazen en az bir filim kadar rüya gördüğümü sanıyorum sabah kalkıyorum hiç birşey hatırlamıyorum
ben şimdi rüyamı bir anlatsam oturup ağlarsınız :D kabus gibiydi kelimelere dökmek imkansız gibi :)
hepsini mi anlatcaz:Dayıp yaw:D
bişeyler gördüm ama hatırlamıyorum son günlerde rüyalarımı...
Rüyalarim cok güzel bi kac haftadan beri:D
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
küçücük bi kız bebek gördüm:muju::emzik::emzik:
bu konu daha eski sanki be Bulut ? : )
bir de Mehmet abi'nin ümran'ın konusunu editine bayıldım yaa :D o zamanları hatırladım bir kez daha yarıldım :D :D
Türkçeleştirildi : )
:D
Eski ona bişi diyememde benim açtığım konu daha fazla msj var psycho konular eklense daha iyi olur :)
en son rüyamda ormanlık bi yerdeydim.5 tane adam vardı etrafımı sarıp beni yaktılar.bi kalktım dudağım uçuklamış:(
bir an aklıma Grup Vitamin'in Fatoş isimli şarkısı geldi :D
şarkıyı dinleyin (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.), bana hak vereceksiniz :D
hepsini mi anlatcaz:Dayıp yaw:D
:utan:sen yarısını anlat o zaman:kopar::kopar:
Ölüm görünce ömrün uzar diye biliyorum ama kendimi ölürken gördüm valla.Hem de bir maç esnasında..Beşiktaş maçı dönüşü rakiplerle nasıl olduysa silahlı çatışmaya girdik.Gizem ölmesin diye kendimi öne attım ve ben geberdim :) Arkadaşlarım öldüğümü aileme söylemediler ama sonra haberleri oldu gelmediğimden.Mezarımda ise '' Böyle ölüm hoşgelmiş sefa gelmiş '' Altına da parantez içinde Beşiktaşlı Bahadır yazıyordu.Uyandığımda gözlerim yaşarmıştı..
az sapik rüyala gördüm:D gidiklaniyodum durmadan :gulkiz:ama güzeldi ya:gulkiz:
bu gece rüyamda ablami dövüyordum resmen :D ama cok feci patakladim :D
hayirdir insallahhh
kım gıdıklıyodu senı nazlım:D
bu gece rüyamda ablami dövüyordum resmen :D ama cok feci patakladim :D
hayirdir insallahhh
kırarım kafanı he iyi anlaşıyoruz onla bız .D:kac::kac:
kım gıdıklıyodu senı nazlım:D
bilmiyorum hasan.ama cok güzeldi:gulkiz:ilk defa böle sacma bi rüya gördüm:gulkiz:
kırarım kafanı he iyi anlaşıyoruz onla bız .D:kac::kac:
:kopar: bende anlasiyorum rüyada bi haller oldu :D
evet seni cok sever kususun onun:gulkiz:
ben rüyamda bu kez ünlü basketbolcu ALLEN IVERSON oldum
ben gecen günlerde bi rüya gördüm aşkım otobüse binmiş ve ben el sallıyodum bir anda otobüs durdu ve o benim yanıma gelip bana sarıldı..hadi dedi gidiyoruz nereye dedim kacıyoruz dedi..ben gülümsiyerek taam dedim ve elinden tuttum..rüya bitti ve asıl kabus bi kac gün sonra başladı o gitti:(
Çok korktuğum bi rüyaydı,sarı bir minübüse binmişim komşumuz minübüs şoförüymüş hanımı ve birkaç komşu daha minübüsteydik,yolda ilerlerken virajlar çıkıyo gündüz vakti bayağa yol alıyoruz.Daha sonra hava kararıyor birden bir viraj çıkıyor önümüze ucurummuş şoför farkedemiyor tam ucurumdan aşağı doğru düşüyorduk ki uyandım rüyaymış:(:(:(:(:(çok korktum bir süre sarı minübüslere binemem galiba:(:(:(
Dün gece ben beraber çalıştığım arkadaşımı gördüm.Bana yaklaşıyor benden ilgi bekliyor.Ama ben hayır diyorum.Hemen uyandım tekrar uyuyamadım.
hayır olsun inşallah;
bende 23nisan kutlaması gibi kalabalık bir yerdeydim bütün tanıdıklarım vardı bizim ordan tanıdığım bir çocuk bana uzaktan gülümseyerek geçti sonra tekrar geçerken bana baktı ve gülümsedi:gulkiz:
(uzun zamandır hatırladığım ilk rüyam)
ben sevgılımın gıdısını seyrettım ne agladım ardından ama hayr olsun ne deyım ....
Bende ömürle kendimi gördüm :) çok güzel rüyaydı :D
ben kafayı pcy le bozmuşum ya rüyama giriyo hep
Herkesi tam hatırlayamıyorum ama forum üyeleri bahçeli bir düğün salonunda toplanmıştık;)gelmeyenleri bekliyoduk kalabalıktı.Hayırdır inş.;)Forum üyelerinen düğün yapıcak olan var galiba;);)
dün gece rüyamda cok üzgündüm artık cıkmaz yola girmiş hissediyodum kendimi..yatıyodum ve mektup geldi sevgilimden o mektubu yatagın üstüne bıraktım..ve evden cıktım sonra geldigimde yatagın üstünde ne telefonum nede mektup yok olmuş...koştum dışarı cıktım nefes nefese kalmıştım kankamın kapısının önünde annem ve kankamın ailesi annem kapının bi ucunda ben bir ucunda parmaklık var sanki aramızda.anne diyorum mektubumu ver.vermem diyo..ver diyorum bagrıyorum hayır diyo ver diyorum cıldırıyorum elimdeki tabancayla annemi alnından vuruyorum..annem yere düşüyo kapıyı acıyorum mektubumu alıyorum ve gidip bir agaca yaslanıyorum aglıyarak..mektubu okuyorum ve icimden aşkım sen herşeye degersin diyorum..ALLAHIM o ceza evinde dualarımı kabul et..yalvarırım..
Koşarak okul binasına vardım geç kalmıştım,sınıfın kapısında arıza yazıyodu:kopar:Hoca derse başlamıştı ders matematikti ve tahtada 4-5 soru vardı.Derse hiç çalışmamaştım.:( Hoca tek tek öğrencileri tahtaya kaldırıp soruları cevaplatıyordu.Ben tahtayı silmek için kalktım.O anda kalkan kız soruyu yanlış yaptı.Hoca bana hazır kalkmışken soruyu bi yap bakalım dedi:kopar:Bende hiç çalışmadım ama iki saniye düşündükten sonra cevapladım.Doğru bildin dedi;) Sonra yerime oturuyordum tam annem kalk işe geç kalıcan dedi bir korktum sabah sabah :kopar: (sınav stresine girdim yine,inşallah sınıfta kalmam ya:(:( )
Hayır olsun inşallah :(
rüyamda bizim orda oluyoruz annem babam kardeşlerim var annem savaşa gidecekmiş(buda nerden çıktıysa artık) çok üzülüyoruz ailecek. annem hazırlanmış zamanın gelmesini bekliyoruz.kardeşimle ben saksılara çiçek dikiyoruz aceleyle (annem çok sever çiçekleri gitmeden görsün diye).sonra zaman geliyor ben gidiyorum diyor annem gitme diye yalvarıyorum hepberaber ağlıyoruz kardeşime diyorum git semayı çağır öpsün son kez diye kendim sevmiyorum vedalaşmaları diye sarılmıyorum ama manyak bir şekilde ağlıyordum yaa:agla::agla::agla::agla:
bu sabah ağlayarak uyandım saat 05:58 bir tıkırtı duydum baktım annem ev havalansın diye pencereleri açıyor:gulkiz::gulkiz::gulkiz:
birde dedemin sesini duydum ;
rahmetli ananeme "ben sana demedimmi az bekle beni bende gelicem diye bak işte bende geldim" diyordu.:(:(:(:(
Kalabalık bir odadayız bir çok ekmek vardı,birileri elime ekmek tutuşturdu.
abimin öldüğünü gördüm ve onu kurtarmaya calıştım ve kurtardım
ama ağlayarak uyandım
bnm rüyalarda bi bozukluk var yaw katletmedigim bişi kalmadı:D:D:D
Paul Gilbert'la solo atıyoduk.. :D
kirik anahtar gördüm
Rüyamda sigara içiyordum:(:cigara::cigara:
Anne annem bana seslendi ormanlık bir alandı yüksek biryerden inecekti yardıma ihtiyacı vardı elini uzattı bana tuttum elini yardım ettim kendisini göremedim ama varlığını hissettim:agla:
Bir fırının önünden geçerken ekmekler çok güzel kokuyordu tam içeri girdim ekmek istedim alıcakken uyanadım;)
Şirketin suları açık kalmış her yeri su basmıştı sonra sular yüksek bir yerden aşağı dere halinde akıyor denize karışıyordu hava güneşli çok güzeldi.çok şaşırmıştım ya:slk::slk:
yolda giderken bir sürü bozuk para buldum daha sonra ilerledikçe yumurta buldum ;)
bir arkadaşımın babasıyla arası bozulmuş çok üzgündü elini sımsıkı tuttum moral vermeye çalışıyordum:(
Yaw ben rüyalarımın hiç birini hatırlamıyorum ama rüya görüyorum eminim.
Bazen rüya anında uyanıyorum o an ne gördüğümü hatırlıyorum ama sonrasında unutuyorum.
Çok dengesiz bi yaratıkmıyım neyim ben analamadımki :D
rüyamda bir ucurumdan atlıyorum aşağısı maviyle yeşil karışık bir anlam veremediğim renkte gölmü desem denizmi desem öle bir yere düşüyorum tam çakılcakken uyanıyorm sonra kendimi yeşillik bir yerde buluyorm cimlerde yatıyorum elimde icki var onu iciyyorum ama ictiğimi hissetmiyrm bu ne kopuk bir rüya yaaa rüya icinde rüya gördüm hayırdır inşallah ölücekmiyim acaba :agla:
bu arada rüya görme süresi 3 sn diyorlar bunun garantisini bana kim vericek
Yaw ben rüyalarımın hiç birini hatırlamıyorum ama rüya görüyorum eminim.
Bazen rüya anında uyanıyorum o an ne gördüğümü hatırlıyorum ama sonrasında unutuyorum.
Çok dengesiz bi yaratıkmıyım neyim ben analamadımki :D
müco rüya hatırlayamamak psikolojik bir sağlık sorunudur.
bu arada rüya görme süresi 3 sn diyorlar bunun garantisini bana kim vericek
bence doğru okuldayken bize Din Kültürü dersi öğretmenimiz anlatmıştı.;);)
genç biri intahar etmişti tabunu gördüm:kelle::kelle::kelle:
mersindelikanlısı
21-09-08, 16:58
3 saniyemi bana 1 saat gibi geliyor:D:D:D:D
ayy yine bişiler gördüm..sabah hatırlıyodum ama şimdi hatırlamıyorum :S
sabah bir korkuyla uyandım rüyaymış , inşallah gerçek olmaz....:souk:
sheytan_ruh
12-03-09, 09:59
dün gece kabus gördüm başrolde benim peder vardı:D
Karışık bir rüyaydı ama aklımda kalanları anlatayım, bir oyun oynadım sonra bana bir liste verildi verilen listede numaralar yazıyordu numaraların parasal değeri varmış ,oyunun sonunda parayı verdiler uyanınca baktım üzerim de açılmamıştı ama:gulll: hayırdır inşallah:D:D
cagan ırmagı gördüm,abi sen daha iyisin süpersin falan diyordu...bende cık git löyn önümden diyordum fasjnfkjasfa
en son rüyamda rüya içinde rüya görmekteydim tavsiye edilir güzel oluyo yahu:aga:
birilerine para veriyordum çebimde agırlık yapıyordu:D
amcamın eşi kadriye yengemi gördüm rüyamda onların evine gitmişim kapıyı çaldım yengem açtı kapıyı kimse yokmu başka dedim yok geç içeri dedi geçtim sarıldık fln sonrasını hatrlamıyorum :D:D nedemek şimdi bu rüya:kopar: uzun zamandr görmedim yengemi ondanmı rüyama grdi acaba:gulkiz:
manyak manyak şeyler gördüm gene cogunu hatırlamıyom uçuyom konuyom fln
sheytan_ruh
16-05-09, 15:05
dün gece dehşet rüyalar kabuslar gördüm yaaa rüyalarımı kan revan götürüyodu ama ben mutluydum:D
keşe şimdide mutlu olsam ppffff:kac:
birilerine para veriyordum çebimde agırlık yapıyordu:D
:haha: :haha:
çok güzel bi rüya gördüm,anlatmayayım o yüzden :)
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.