Orijinalini görmek için tıklayınız : kendinizi nasıl affettirirsiniz
arkadaşlar kız arkadaşınıza karşı çok büyük bi hata (aldatma terketme yada başka bişi ) yaptınız ve bundan dolayı çok pişmansınız, kız arkadaşınızı yeniden kazanmak ve ona yeniden eski güveni verebilmek için ne yaparsınız? kısaca kendinizi kız arkadaşınıza nasıl affettirirsiniz
erkegim ben biri gider diğeri gelir
ama ben pişmansanız diyorum diyelim ki sen hayatının aşkına bu hatayı yaptın kendini affettirmeye çalışmaz mısın
eh işte heralde çiçek alırdım birde sahil yollu yürürdük şimdiye jadar en fazla bunu yaptım peki sen naprdın
ya benim sorum erkeklere ama yaaaaa....sevgi emektir bi insan gerçekten çok severse ve kaybetmek istemezse çok şey yapar yapmalıda ..
Darkblue&blue
31-10-06, 22:36
ne gerekiyosa :))))))))
valla ben bugün vildan'ı birazcık beklettim tabi oda bana sinir olmuş...kendimi affettirene kadar türlü laflar anlattım..ancak affetti...:)
Yaptığım hatanın boyutuna bağlı. İlk etapda özür dilerim.. Hatamı anladığımı söylerim.. Gereken neyse onu yaparım...
kırmısı bı gul yeter bı bayan baska ne ister ki
Sevgiler kazanılana kadar çok uğraşılır ama yapılan hatalarda hep çekingen olunur bir özür dilemek güzel sözler söylemek çoğu ınsana her zaman çok zor gelmiştir pişman olup hatamı anlamışsam yapılacak olan ilk şeyi özür dilemeyi denerim tabı bu ona yetmeyecektır hep böyle olmuştur :) bi ayrı titrerim üstüne tekrar mutluluğu onda yakalayacaksam eğer yapılacaklar sınır tanımaz onsuz yapamayacagımı anladıgım anda tekrar kazana bilmek için birçok şeyi yapabilirim...
elimi sallasam 50si
biri gider gelir birisi
ne sanmış bu kız kendini
yapamam mı zannettin
yaparım yaparım söyle
o kıza selam söyle
neyi var neyi yoksa alsın gitsin..
Çelik'in bir şarkısı..
Çelik bizi affetsin :D :D [seven hill beyaz show] :D
erkeğim ben biri gider digeri gelir dimi enes
ne demek oluyor bu fth.d???????????????????
erkegim ben biri gider diğeri gelir
:kopar: ay ben öldüm bu cevaba yaaaaa
Ben pek aldatmam ama ani sürprizler yaparım.Dışarıda yemek yemeye çıkartırım :D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.