Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP'nin Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül!
Siz Dış işleri bakanı A. Gül 'ün adaylığını nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Bence Bülent Arinc"tan sonraki en iyi isim..
AKP yi bu kararindan dolayi tebrik ediyorum...
En etkili kişi bence çok iyi bir seçim olmuş... tebrik ediyorum bu seçimden dolayı :claps:
annemın fikri ABDULLAH GÜL yerine yakışıyormuş cumhurbaşkanı BULENT ARINÇ yada ABDULLATİF ŞENER olmalıymış valla siz sitedekilere bende anneme sordum:D
isim önemli değil önemli olan bir şeyler yapması
annemın fikri ABDULLAH GÜL yerine yakışıyormuş cumhurbaşkanı BULENT ARINÇ yada ABDULLATİF ŞENER olmalıymış valla siz sitedekilere bende anneme sordum:D
annen siyasetten baya iyi anliyomus. :oke:
ben anneme sorsam abdullah gül de kim der :kopar: :kopar: :kopar:
isim önemli değil önemli olan bir şeyler yapması
:vergaz: aynen katılıyorum:vergaz:
KRONİK öğRENci
24-04-07, 19:32
en iyi kişi emde emşerim
bencede iyi secim bakalım ne olcak
bence super secim neden olsa dis isleri bakanligi cok vermili gecmis bir siyasetci ornek olarak veribilirsek dogumuzda gayri resmi bir kurt devleti kuruldu oradaki kirmizi cizgilerimiz pempe oldu fransa soykirim yasasini kabul etti abd kabul etmek uzere tabi oradaki lobi sirketlerine verilen milyon dolarlar bosa gitmezse kibris ta ab nin istedigi referandum onaylandi ama hayla ne hikmetse ambargo kalkmadi rauf denktas ekarte edildi barzani bize haftada bir posta koyuyor vs vs bu muhtesem icraatlerinden sonra kendisinin cumhurbaskani olarakta calismlarinda basarilar dilerim
aynennnnnnnn asparuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D
örnek bir insan hayırlara vesile olur inş.
Hayırlı olsun Millete Vatana . Abdullah Gülü bilen bilir hemde hemşerim olur kendisi . Tabi kayunçosununda tahtakalede mütavazi bir dükkanı vardır yıllardır başkaları gibi çevresine rant sağlamış kişilerden değildir yani .
Abdullah Gül yanlış seçim diyenler hadi siz söyleyin gönlünüzden sizin fikrinize uymak zorunda olan birini şayet demokrasi yanlısıysanız . Ama olmuycak duaya amin denir bunada .
annen siyasetten baya iyi anliyomus. :oke:
ben anneme sorsam abdullah gül de kim der :kopar: :kopar: :kopar:
benım annem çok sever siyset ve gundemdeki konuları mesela alişan sezın aşkı nıye bıttı onuda bilir bunuda bilir çok yönlü maşallah:kopar::claps:
alperpusat
26-04-07, 15:16
isim önemli değil önemli olan bir şeyler yapması BENDE KATILIYORUM VE EKLİYORUM "VATANA MİLLETE HAYIRLI BİRİ OLUR UMARIM.
iki şık da değil neden şıklar böyle hazırlanmış ki
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.