Orijinalini görmek için tıklayınız : - Saç Düzleştiricileri -
berbilciftci
30-10-06, 16:16
Merhaba arkadaşlar;
Şu sıralar saç düzleştirici seti arıyorum kendime. En sonunda kampanyada olması hasebiyle de "işte bu, buldum satın alabilirim artık" derken, kuaförüme danışayım dedim ve vazcaydırdı yarı yarıya beni nerdeyse. Plakalı saç düzleştirme cihazlarının saçı çok daha fazla yıprattığını iddia ediyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım var mı ya da bu ürünleri kullananız vardır mutlaka aranızda? Kullanım deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Bir de 145 derecelik sabit ısısı var. Yeterli midir?
canım sen kuaförlerin lafını fazla dinleme bence al kullan...emin ol memnun kalcaksın...kuaförler müşterilerini çok şeyden vazcaydırıyolar...145dercelik sabit ısı yeterlimi bilmiyorum...bilseydim cvp verirdim
benim tek diyeceğim şey bu tarz şeyleri alırken tanıtımını yapanlar ne kadar kötü olsada almanız için oldukça fazla abartılı anlatıyolar.145 derecelik sabit ısı bence normal olanı...kuaförlerin caydırma sebebine geline herkes bu tarz şeyler kullansa iş yapamayacak o yüzden caydırıcı sözler kullanıyolar...zaten bu tarz ürünlerin memnun kalmazsan paranız iade die bi durumu var, al kullan ve memnun kalmazsan geri iade et...bende bunu araştırmıştım... bonus gibi saçlarım olduğu için :):))))))))
hep böyle bir konu açılsada bende cevap versem diye hayal ederdim :) ama bu konu hakkında verebilcek bir cevabım yok :) 145derece bence biraz çok ama, beynini bulandırır adamın aman dikkat :D
evet ben kullanıyorum tavsiye erderim rahat oluyor fönden ütüden daha za yıprattığı kesin bu arada.ısısı konusunda bişey diyemeyecem.
ben kullandım çok hoş oluyo aslında sende kullan kuafore sen sen ol gıtme onların 360 derecelıklerı var :D
ben kullandım çok hoş oluyo aslında sende kullan kuafore sen sen ol gıtme onların 360 derecelıklerı var :D
pek bi anlıyon bu işlerden ama 360 derece çok fazla :D...bayan kuaförü müsün?:D
berbilciftci
14-11-06, 16:34
145 derecelik ısının ben zaten yeterli gelmeyeceğinden tereddüt ediyordum. Isı hakkında da içimizden yorum yapabilen biri çıkmadı maalesef. Tüm tereddütlere rağmen aldım, kullanıyorum ve inanılmaz süper bir ürün. 145 derecelik ısı fazla bile diyebilirim.
Benim gibi gecenin bir yarısı tüm forumları tek tek araştırıp, mualllakta kalan birileri daha olursa bilgisi olsun, 145 dediğim gibi yeterli bir ısı düzeyi :sir:
:byee:
sağolasın. Eşine zor rastlanılası bir bilgi olsa gerek :)
saçlarına yazık ediosun 145 derece ısı yıyen saç bi süre sora yanmaya başlıcak benden sölemesi ... kullanan arkadaşlarım var hepsi saçlarını kaybetmek üzere benden sana sölemesi ;) Ayrıca kuaförler bazen saçların için konuşurlar zararlı ürünler demeleri doğru kuaförlerde deepfreez denilen bi olay vardır bilmem biliomusun saçların aynı şekilde bi makinanın içine sokulur ve düz çıkar bunu 6 ay kullanırsın daha sonra saçların tekrar eski halini alır ama eski halinde bi sorun olur tiftik tiftik ve yanık kokan saçlarla gezersin ...ama bunu her kuaför tavsiye etmez. en kısa yoldan o üründen vazgeçmen dileklerimle
LİMON :)
valla biraz geç olmuş ama yinede cevap vereyim:Dben 150 derecede kullanıyorum ve saçlarımada hiç bir zarar vermedi.aksine dahada parlak oldu saçlarım.zaten kuaförlerde fön işleminden sonra düzleştirici kullanıyor.
bu makinalar saçlari acayip yipratiyo yaaw:D arada deisiklik olsun diye bende duzlestiriyom
:D:D
düz müz her sekil güzeliz iste yafs =)
Darkblue&blue
12-12-07, 23:49
:D:D
düz müz her sekil güzeliz iste yafs =)
Kendinizi çok beğenmiş gördüm sizi:D
Kendinizi çok beğenmiş gördüm sizi:D
kendini begenmislik deil:D
Gercek :D:D:cigara:
Darkblue&blue
12-12-07, 23:53
O ekran koruyucu olmasın:D
O ekran koruyucu olmasın:D
:cigara:
buna gülerim :D :gulkiz:
all bende iki tane var kardeşimle kavga ettik o gitti kendinede aldı. dereceyi salla ikiside ayrı marka ama ikiside aynı iş görüyo. dereceyi napcan dene düzleştiriyosa al gitsin hem kuaför milletine bakma ben anlamış değilimki zaten o milletle akrabayım benim ablam ve eniştem bayan kuaförü onlar kimsenin yaptğını beğenmezler sadece saçını kim yaptı değip laf atarlar. onlara yaptırmam
kulsay da çok dert yanmış bu akrabalarından sanki :)
yanarım tabi yap desen ayy bugün çok yogunum ayy şöyleyim der.. gidersin başkasına paranla yaptırsın kim yaptı şurası şöyle burası böyle olmuş birde keşke şöyle yapsaydı demezler mi.. gelde döv yani:box:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.