Orijinalini görmek için tıklayınız : Siz Nasıl Bir İnsansınız!!!
Siz Nasıl Bir İnsansınız!!!
içine kapanık dış dünyayla fazla ilişkisi olmayan biriyim :)
Ben bir çılgınım,her türlü deliliği yapabilirim
bu zorunluluktan içinde bulunduğumuz durummu yoksa olmak istediğimiz durummu :S bi açıklama yaparsanız cvp vercem
Maniacdevil
30-10-06, 19:01
burda bana göre bir şık yok
ben mümkün olduğunca sinirlenmemeye çalışan ama sinirlendim mi de çok kötü olan bir kişiyim(bu yüzden sinirlenmemeye çalışıyorum ztn ya)
yarim asri gecmis bir yasamin ardindan nasil biri olursa iste öyle.
bi seçeneği seçtim ama beni tanıyanlar tahmin ederler :)
Darkblue&blue
31-10-06, 19:06
kendi halinde içine kapanık biriyim:))
Heyecanlı aktif kıpır kıpır biriyim :)
Yaw bu durum anlık olaylara göre değişebilir.. Bana biraz saçma geldi açıkcası..
ümranın konularına duyarlılık gösteriyoruz abicim.. şefkatle yaklaşıyoruz :D :D
DeNGeSiZ_TaVSaN
03-11-06, 19:23
ben bir cilginim,her türlü deliligi yapabilirim, tam beni anlatmisin ümran ablacimmmm:D
yaw benim bu ankete katılmam için benim nasıl biri olduğuma dair bi anket yapmam lazım :D ben de bilmiyom nasıı biri oldğumu :D
ben çok değişiyim ya zaman zaman sessiz sakin zaman zaman da çok çılgın otostop çekmek benim çılgınlığımla herkesinki bi deildir bence çünkü başkalarınınki bana normal geliyo rafting yapmak otostop çekmek bunlar sıradan şeyler adrenalin yok bunlarda offf çok geyik yaptım neyse anladınız herhalde
hepsinden biraz karisik biriyim yani :D bi neseli bi sinirli sagim solum belli olmaz :D
kendi halinde sessiz sakin
heyacanlı kıpır kıpır
bazende tam tersi..
Aslına bakarsanız bu dünyada olmamam gerekirdi uzayda falan bulunsam tüm dünya için en hayırlısı olurdu...
By_MotoBike
19-08-07, 23:15
ben bazen kendimin bile inanmadığı manyaklıklar yaparım deliyimdir yani biraz :D:D:D
moonfighter
20-08-07, 00:11
heyecanlı aktif kıpır kıpırım..ama kimi zamanda delinin önde gideniyim...bi de bunun arkada gideni var ama ben ondan değilim...ıyyy bi de iğrencim sanırım..:kopar:
Orda ikitane şık bana uyyo.
Bilmem degisiyor tam bir cevap vermek olanaksiz yani bilemiyorum
Genelde sakin birisiyim.....
İçime kapanığım evet ama asi bir yapım da olur yerine göre
Mutluysam gözlerim konuşur :)
valla çok sabırlı bir insanmışımda haberim yokmuş ama her sabrında bir sonu vardır?
kendi halinse sessiz sakin yere bakan yürek yakan cinsinden lanetmi lanet bir şeyim işte:D
Leyl-i Lal
06-02-09, 23:56
Bu Dünya'da olmamam gerekirdi
VforVendetta
07-02-09, 00:00
Tam karşılığımı bulamadım.Fantastik yerine farklı ve garip yerine tuhaf daha bir yerinde olurdu.
heycanlı aktif kıpır kıpır:D:D:D:D:D
Sükût-u Hayâl
07-02-09, 16:57
Allah bilir:)
elektra_96
15-02-09, 17:23
dıştan bakınca içine kapanık,sesiz,sakinimdir ama içim sürekli bir heyecan macera doluyum...
cok sinirli cok asabi bir okadarda deliyim(:
Fantastik düşünceleri olan garip daha ağır basıyor sanki
yukarıya yazdım ama sıklara bağımlı kalmassam oldukça gizemliyim sağım solum belli olmaz kızdıgımı yada uzuldugum anlasılmaz
çok hayacanlı bi o kadar da içine kapanık
falan filan
ama bi şey varki oda yeter özenti değilim
heyecanli aktif kipir kipirrrr
Kendi halinde,sessiz,sakin
Let It BleeD
13-03-09, 00:11
Sessiz , sakin ...
bahtsiz_guzel
13-03-09, 00:18
kendi halinde sessiz sakin biriyimdir
öyle kıpır kıpır bi kişiyimdir:) sakinliği sevmem pekk
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.