PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hamileyim dedi ve göbeğini açtı

illegal
20-04-07, 17:45
Hamileyim deyip, göbeğini açtı !
Sperm bankasından aldığı spermlerle hamile kalan Leyla Kömürcü göbeğini açtı !

20 Nisan 2007 09:28

Sperm bankasından aldığı spermlerle hamile kalan Leyla Kömürcü, operasyonun ardındaki nedeni açıkladı.

Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Altı ay önce Amerika'daki bir sperm bankasından aldığı spermlerle hamile kalan Leyla Kömürcü, hamile olmadığını ve reklam yaptığını iddia edenlere Kelebek'e özel bu pozlarla yanıt verdi.

Derdim reklam değil
Ben devrim yapmadım, radikal bir karar vermedim, öncü bir kadın da değilim. Hiçbir zaman derdim reklam yapmak, gündem yaratmak olmadı. Ortaya çıkarsın "Reklam yapıyor" derler, çıkmazsın "Hamile değil, düşük yaptı" derler. Haber olmak istemediğim için kendimi çok uzun zaman evime hapsettim. Ama artık sokaklara çıkmak, rahat olmak istiyorum. Hayatımın en mutlu zamanlarını yaşıyorum, bıraksınlar da rahatça dolaşayım artık. Sanırım bu fotoğraflardan sonra sokağa çıkabilirim. Evde çok bunaldım çünkü...

Kararımdan pişman değilim
Psikolojim inanılmaz iyi, bir gece olsun başımı yastığı koyduğumda huzursuzluk duymadım. Ben inançları ile var olan bir insanım, Allah'tan her şeyin hayırlısının olmasını isterim. Hayırlı değilse Allah bana nasip etmez, buna inanırım. Yüreği ile var olan bir insanım. Amerika'ya giderken bile "Hayırlı ise bana kısmet et, hayırsızsa bir sebep çıkart" diye dua ettim. Sonunda da hiçbir sorun çıkmadan bu bebeği alıp geldim. Onu kucağıma aldığım gün de hayatımın en büyük mutluluğunu yaşayacağım.
Anne olmak için bu bebek son şansımdı
Leyla Kömürcü, Amerika’da bir sperm bankasından aldığı spermlerle hamile kalmasının ardındaki gerçek nedeni açıkladı. Rahminde kist olduğunu, ayrıca guatr yüzünden iki kez ameliyat masasına yattığını söyleyen Kömürcü, "Doktorlar bir an önce hamile kalmazsam, anne olma şansımı tamamen yitireceğimi söyledi" dedi.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Hamilelik nasıl gidiyor, aş eriyor musunuz?
- Çok şükür her şey yolunda... Bebeğim kıpır kıpır. Kendisiyle konuşuyorum, birlikte yapacaklarımıza dair hayaller kuruyorum. Bu arada hiç hamile gibi de değilim, çünkü midem bulanmıyor, aş ermiyorum. Tatlı, tuzlu veya ekşi krizlerim yok. Belki nazlanacağım, kapris yapacağım bir kocam olmadığı içindir, bilemiyorum.

Bebek şu anda kaç aylık? Beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz?
- 6 ay 5 günlük oldu. Üç ay sonra dünyaya gelecek kısmetse... Her gün düzenli olarak sağlam bir kahvaltı yapıyorum, bol bol süt içiyorum. Bunun dışında özel bir şey yapmıyorum.
Sperm bankasından aldığınız spermle hamile kalmanız, "Erkeklerden nefret ediyor" yorumlarına yol açtı. Doğru mu bu?
- Kesinlikle erkeklerden nefret etmiyorum, onlara çok güveniyorum. Hatta bana kalırsa erkekler, kadınlardan çok daha güvenilirdir. Tabii dost olarak... Şu an bir sevgilim yok, ama dost bildiğim erkek arkadaşlarım var.

Böyle bir yola başvurduğunuz için sizi eleştirenler de oldu...
- Bilmem, ben böyle bir eleştiriyle hiç karşılaşmadım. Aksine insanlar bana nedense çok yakın davranıyorlar. Anneler hep "Yanındayız, yalnız değilsin" diyorlar.

Ama insanlar babasız bir çocuk dünyaya getirme fikrine pek sıcak bakmıyorlar...
- Evet ama şunu hiç düşünmüyorlar; ben doğru babayı bulmuş olsaydım, aşık olsaydım, birini sevip ona güvenseydim, "Bu adamdan bir çocuk istiyorum" diyebilseydim, zaten böyle bir yola başvurmazdım. Ben bulamadım öyle birini işte...

Ama uygun bir baba adayı bulmak için geç kalmış değildiniz ki... Neden beklemediniz de sperm bankasına gitmek için bu kadar acele ettiniz?
- Sağlıklı beyine sahip 29 yaşında gencecik bir kadın, binlerce kilometre yol aşıp da böyle bir şey yapmaz. Benim böyle bir adım atmamın sebebi de tamamen yaşadığım sağlık sorunlarıdır. Kısa zaman içinde birkaç hastalık üst üste geldi. Doktorlar bir an önce anne olmazsam, anne olma şansımı tamamen yitirebileceğimi söyledi. Yani hayatımda ciddi bir dram var, kimse bilmiyor. Ben bugüne kadar bu dramı gözler önüne sermek istemedim. Sadece hayatım derli toplu devam etsin, bebeğim sağlıklı doğsun istiyordum, o kadar. Fakat yazılıp çizilenler beni rahatsız etmeye başladı. Ortaya çıkarsın "Reklam yapıyor" derler, çıkmazsın "Hamile değil, düşük yaptı" derler, çok ortalarda olmazsın "Korktuğu bir şey var" derler, "Bunun karnı burnunda değil, yalan söylüyor" derler. İftiraların bini bir para... Haber olmak istemediğim için kendimi çok uzun zaman evime hapsettim.

Haber3

onur194
20-04-07, 18:11
way beee

KaRDeLeN
21-04-07, 08:07
vatana millete hayırlı bi evladı olur inşallah..

Kelebek bu pozları sana özel verdiğine göre kesin bu çocuk senden :kopar:

incitanem
21-04-07, 16:26
kim bu ya:D

cicikız
06-07-07, 00:37
o çocuga acıyorum valla babasını bilmeden gelcek dünyaya yazık ya ne biçim insanlar var ...babsız çocuk doguruyolar çok iğreç bişey...

ZynP
06-07-07, 00:39
aLLah akiL fikir versin..

öslem
06-07-07, 07:56
çoktatlı bişey hamile olmak hayırlısı olsun

BeyaZGüLüM
24-07-07, 08:29
Kelebek bu pozları sana özel verdiğine göre kesin bu çocuk senden :kopar:[/B][/QUOTE]

:kopar:

MaKfAlİcEtAğErİ
24-07-07, 09:43
ne elin amerikasından sperm alıp hamile kalıyon yahu
sen hamile kalmak istedinde türk milleti yokmu dedi:kopar::kopar::kopar:
gönüllü olurduk beya:kopar::kopar:

OzkhaN
24-07-07, 10:39
ne elin amerikasından sperm alıp hamile kalıyon yahu
sen hamile kalmak istedinde türk milleti yokmu dedi:kopar::kopar::kopar:
gönüllü olurduk beya:kopar::kopar:

:D:DD:

zehracan
24-07-07, 11:53
çok iğrenç birşey ne soy kalıcak ne sop..

•[уаŁиız мєŁєκ]•
24-07-07, 16:18
bide bunu türk halkına normal birşeymiş gibi gösteriolar :(

SultaN_
24-07-07, 21:07
cok tuhaf aslinda ama hayirlisi artik ...
kadinada yakismis ama hamilelik..

zuzush
25-07-07, 19:26
eer ılerde gercekten anne olamıcaksa bence gayet normal bıse ..mılyonlarca ınsanla ılıskıye qırıp bebeın kımden olduunu bılmeen ınsanlar var bnce mantıqlı..Anne olmayı ıstıosa ve şartlar uygun deılse napsın baska?

halaluya
25-07-07, 19:31
evlenmek istemiyorsa napsın yada erkeklerden hoşlanmıyorsa anne olmasınmı ?

asparuh
25-07-07, 19:33
dogurdu bu sanırım:D

sımdı seyma dıokı cocuk pıj olcagına belgelı pıj olsun :D

aysu
25-07-07, 21:02
sacmalıgın daniskası resmen
asparuhun dedii gibi belgeli olacak bi nevi yani :D

burcu
26-07-07, 12:46
cok güzel yaaa

MaKfAlİcEtAğErİ
26-07-07, 17:33
ya birbaşkasının çocuğunu nasıl karnında taşıyabiliyor
taş yağacak başımıza taş:D:D

zuzush
29-07-07, 20:28
ya birbaşkasının çocuğunu nasıl karnında taşıyabiliyor
taş yağacak başımıza taş:D:D
eer bayan olsaydın ve anne olamıcanı orensedın napardın bılmıorum ve cok merak edıorum bılıomusun ...

MaKfAlİcEtAğErİ
29-07-07, 21:23
eer bayan olsaydın ve anne olamıcanı orensedın napardın bılmıorum ve cok merak edıorum bılıomusun ...

inan bir başkasının çocuğunu taşımazdım
ne demek ya inanamıyorum saçmalık resmen nasıl bunu söyliyebilirsin.
sen başkasının çocuğunu karnında taşıyabilirsin yani taşiyıcı anne olabilirsin öylemi

zuzush
30-07-07, 18:15
inan bir başkasının çocuğunu taşımazdım
ne demek ya inanamıyorum saçmalık resmen nasıl bunu söyliyebilirsin.
sen başkasının çocuğunu karnında taşıyabilirsin yani taşiyıcı anne olabilirsin öylemi

tasıyıcı annelık parayla yapılan ve doğduğu zaman ısteyen kısıye verılen tıcarı amaçlar qüdülerek yapılan bıseydır...
He sperm bankasından hamıle kalırmısın dıosan eer cocuum olmuosa EVLİ DEİLSEM VE DUSUNMUOSAM evet yaparım Allahın kuluda karısamaz

MaKfAlİcEtAğErİ
30-07-07, 19:32
tasıyıcı annelık parayla yapılan ve doğduğu zaman ısteyen kısıye verılen tıcarı amaçlar qüdülerek yapılan bıseydır...
He sperm bankasından hamıle kalırmısın dıosan eer cocuum olmuosa EVLİ DEİLSEM VE DUSUNMUOSAM evet yaparım Allahın kuluda karısamaz

senin görüşün ne diyebilirimki

OzkhaN
30-07-07, 19:33
ya kadın doğurmuş olmuş bitmiş herşey siz ne tartışıyonuz burada :D

MaKfAlİcEtAğErİ
30-07-07, 20:02
ya kadın doğurmuş olmuş bitmiş herşey siz ne tartışıyonuz burada :D

bizimkisi tartışma değil fikirler birliği:kopar::kopar:

böcük
10-08-07, 15:40
ya kadının hamıle kalması gerrekıyomuş..bence en iyisini yaptı..başka bir yollada kalabilrdi...ben özel röportajını dinledim..eger hamıle kalmassa bazı kadınsal özellıkleri kaybedeceğini ve hamile kalamıyacağını söyledi.şuanda dap die de evlenemıyeceğim öle güvendiğim biri olmadığı için dedi...BENCE HAKLI

moonfighter
10-08-07, 17:15
ya kadın neden amerikadan hallediyo bu işi anlamadım yani....türkler çok daha güvenilir bu konuda....soysuz sopsuz ne olduğunu bilmediği bir amerikalıdan ..hastalıklı mı sağlıklı mı bilinmiyo....kesin bu işin içinde bi iş var.....yoksa hamile kaldığı kişinin duyulmasını istemiyo mu ne?...evli bi iş adamı falan da olabilir......dedektifçiliğe başladım gene:kopar:

iceberg
10-08-07, 21:05
:D evlat edinsin o zaman bari bi tane çoçuk kurtulur çoçuk esirgemeden

By_MotoBike
10-08-07, 21:11
:D evlat edinsin o zaman bari bi tane çoçuk kurtulur çoçuk esirgemeden

kadının çocuk bulamama korkusu yokki birdaha çocuk yapamama korkusu var :D:D

eflatun
25-09-07, 01:27
makvalicetağeri sen manyaksın oğlum

karanfil
25-09-07, 05:35
bence çok iğrenç birşey... Çocuk hiçbir zaman baba kavramını bilmeyecek. elinde bir fotoğrafı bile olmayacak....

cicada986
03-10-07, 01:50
çok saçma.o çocuk ilerde kendi kardeşiyle evlenmez inşallah.hiç düşünülmüyor sonuçları.illaki doğurmasımı lazım.alsın bir çocuk sevaba girsin.

Gs_Kübra
10-10-07, 02:24
ya seytan suanda neler diyo bana
neyse

2ü&£yd£
10-10-07, 02:34
çocuk doğdu bileee:D allah analı babalı büyütsün dicem ama baba yok başında kadında tutturmuş ben evlenmiycem dio ben büyütçem dio yaa

_DELİGHT_
16-11-07, 19:56
bence cok yanlıs bi durum bu cocuk yarın baba nerde demiyecekmi ki

ShyzOpHrEniC
16-11-07, 21:07
ßu tur wakalar cOk fazLa wAr. ßen AnLayisLa karsiLiOrum. MiLenium Caqinda yasiOruz - yasiOmusuz. :)

feyza-38
18-11-07, 17:58
yazik yaa bu devirde babasiz cocuk büyütücek cocuk sormicakmi benim babam nerdee (allah akil fikir versin )