Orijinalini görmek için tıklayınız : Eşiniz Buzda Dansa katılmak İstese ?
Eşiniz Buzda Dansa katılmak İstese ? gönderirmiydiniz yada napardınız
gondermem ne isi var orda..dettt
hayatta olmaz gitsin boşarım valla
nere gidiyo ya otursun dizimin dibinde
Otur lan oturduğun yerde!!!... Buzda dansmış... Tööbbeee töööbbeee kaydırcam ben şimdi senin ayağını ozaman görecen buzu dansı
Kodumu Gözünün üstüne Görür Sonra bUz Ne İşe Yarıyormuş :D
Ya siz manyakmısınız aaaa söledikleri laflara bak hiç yakıştıramadım bizimkisi gibi böle şeylere önem veren sitenin insanları bu tarz cevaplar versin kültür sanata ne oldu aa:D:D:D
Ya siz manyakmısınız aaaa söledikleri laflara bak hiç yakıştıramadım bizimkisi gibi böle şeylere önem veren sitenin insanları bu tarz cevaplar versin kültür sanata ne oldu aa:D:D:D
:kopar: :kopar: :kopar: :kopar: :kopar: Bunun kültürü sanatı mı var beya karı gidecek herifin biriyle dans edecek türkiyenin yarısı seyredecek ben de gurulancammı yani. Çıldırtmayın ulen adamıııı eeeeyyyyyyyyyyyttttttt :kac: :D
yemişim sanatını,buzun üstünde kayıp bacaklarını açıp orasını burasını göstermek ne zaman sanat olmuş? kültürümüze ne ara girmiş?
buzda dans edecek kadın gitsin koca ayakla evlensin bol bol kayar:D
:kopar: :kopar: :kopar: :kopar: :kopar: Bunun kültürü sanatı mı var beya karı gidecek herifin biriyle dans edecek türkiyenin yarısı seyredecek ben de gurulancammı yani. Çıldırtmayın ulen adamıııı eeeeyyyyyyyyyyyttttttt :kac: :D
:hıh::hıh: evet etcek sende izlersin etrafındakilerine de ordaki benim eşim dersin bence hoş :D:sefkat:
:hıh::hıh: evet etcek sende izlersin etrafındakilerine de ordaki benim eşim dersin bence hoş :D:sefkat:
Hoşşş muuu?????!!!!! Düşünmesi bile benim dengemi bozuyor piskolojimi altüst ediyor. Katil olma sebebim olur bu benim. Ama senin için hoş bi durumsa evlendiğinde katılırsın böyle bi yarışmaya kocan da seyreder gururlanır ve etrafındakilere işte benim karım diye gösterir :sefkat:
Hoşşş muuu?????!!!!! Düşünmesi bile benim dengemi bozuyor piskolojimi altüst ediyor. Katil olma sebebim olur bu benim. Ama senin için hoş bi durumsa evlendiğinde katılırsın böyle bi yarışmaya kocan da seyreder gururlanır ve etrafındakilere işte benim karım diye gösterir :sefkat:
bundan sebep katil oluosan ooooo :kopar::kopar::kopar:
bundan sebep katil oluosan ooooo :kopar::kopar::kopar:
Namus bu namussss :D Şaka maka bi yana da türkiyenin azgın erkeklerinin televizyon başında karıma bakarak iç geçirmelerini kaldırabilecek bi bünyeye sahip değilim olamam da!!!
ya ne konuştuğunu bilmiyo bu özlem:)güneş mi geçti başına nedir:)adam bana dicekki ortada dans eden kadın benim karım,bi de gururlanacak bununla.tü bismillaaaah:box:
ilk önce onu o buza oturturum ki soğuk değsin, belki aklı başına gelir :D
İsterse gidebilir.
Bana para verseler yine gitmem.:kac:
Otursunlar evde yemek yapsınlar..:kac: Kadının ne işi var buzda falan :camasir::box::kac:
:haha::haha::haha::haha:
ne işi var buzda dansta gıdecek kıracak bi tarafını göndermem sonra anası babası kızıma bakamıyon dıye dayanacaklar kapıma:kopar:dertsiz başıma dertmi alacam:)çıtırdak neyim alırık oturur evde düneleri izleriz biz :kopar::kopar:
Maniacdevil
21-05-07, 16:58
Kendisi Bilir Bee Banane.
Kendisi Bilir Bee Banane.
mert şimdiden ipleri teslim etme sonra ünlü neyim olur ekine giderken buğdaydan olursun:kopar: ne işi varmış:dede:bu yarışmaların sonu yok mert:Dgel yol yakınken değiş fikrini bugun buzda paten yarın karada paten çıkar yüzünü göremez olursun boşanmaya kadar gider valla:kopar:sen beni dinle paten işi yaş iş ben yarışma yapacam en iyi menemen yapan kadın yarışması diye ona gönderirisin artık:kopar:
beraber olmak şartıyla evet :)
delımısınnnnnnnn delırırım kıskanırım ortadan ıkıye ayrılırım he esım benı gonderse saten gıt dıe dırek bosarım :kopar: gonderemes benı maco sevıorum ben :haha:
yok ben izin vermem öle şeylere..
delımısınnnnnnnn delırırım kıskanırım ortadan ıkıye ayrılırım he esım benı gonderse saten gıt dıe dırek bosarım :kopar: gonderemes benı maco sevıorum ben :haha:
ah be şeyma az erken davranaydın evlenirdik bi de çocuumuz olurdu şimdi:kopar:
fth.d, tabiiki buzda dans D: ehehhe
ah be şeyma az erken davranaydın evlenirdik bi de çocuumuz olurdu şimdi:kopar:
:sck::sck::makyaj:
fth.d, tabiiki buzda dans D: ehehhe
nasıl yani fth.d sana öle derse sende tabi buzda dans mı dicen :cigara: yani bişeyler mi var demek istiyonuz :sefkat::emzik:
Kardelen.. nerden cikardin.. saka yaptiydim ben ?? :D
hadi canım belli oluyo şaka mı gerçek mi? :D:D var bişiler sanki de saklıosunuz :d sizi gizli aşıklar bölümüne alalım :D:D
ne buzda dansi ulen buz dedgin rakida olur:d
kirarim kafsini:D
Kodumu Gözünün üstüne Görür Sonra bUz Ne İşe Yarıyormuş :D
:haha::haha::haha::haha::haha::haha:
ne işi var otursun oturduğu yerde :D zaten akıllı biriyse bana öle bi teklifte bulunamaz :kopar: yoksa buza çok ihtiyacı olur :D:D
ya ne konuştuğunu bilmiyo bu özlem:)güneş mi geçti başına nedir:)adam bana dicekki ortada dans eden kadın benim karım,bi de gururlanacak bununla.tü bismillaaaah:box:
kesinlikle katılıyorum melih karısıyla öyle gurur duyacak adamın ben .....
gördük buzda dansı oralarını buralarını açtılar adamların kucaklarına çıktılar ne o öyle sanatmı yani ona sanat diyene kadar neler var bizim kültürümüz kaldırmaz böyle şeyleri
kesinlikle katılıyorum melih karısıyla öyle gurur duyacak adamın ben .....
gördük buzda dansı oralarını buralarını açtılar adamların kucaklarına çıktılar ne o öyle sanatmı yani ona sanat diyene kadar neler var bizim kültürümüz kaldırmaz böyle şeyleri
o nası yorum öle öslem:kopar::kopar:yıktın beni allaama:kopar:
öyle ama yalanmı sen söyle
öslem yafrum benim nasıL coşmuşsun sen öLe :kopar: koptum yaaa
öslem yafrum benim nasıL coşmuşsun sen öLe :kopar: koptum yaaa
baya bir çoşmuşum valla ver çoşkuyu ver çoşkuyu:haha::haha::haha::haha::haha:
erkek dediğin böle bişeye izin vermez. vereni görürsemde onun erkekliğinden sevgisinden şüphe duyarım valla bu kadr bence evli barklı insanın ne işi olur buzla dansla
hayal:D gel öpücem:D:D:D
gitsin canım ne olcak sanki alt tarafı dans yaniii :kopar:
valla eşim evde otursun ama ben katılabilirim :D hepside manken gibi off :D
tamam hepsi manken gibide sen manken gibimisin ....:))))))))))))))
gitsin canım ne olcak sanki alt tarafı dans yaniii :kopar:
:kopar: memoyu buzun üstünde kuğu gölü balesi yaparken düşünemiyorum:kopar: :kopar: bi kere o tayt bize ters:kopar:
karanlıkhücrem
22-05-07, 20:31
öyle bişey olursa yarışmanın ismi degişir buzda panik olur
hay sen çok yaşa:kopar:
göndermezdim hele ben erkek olsam esimi kesinlikle göndermezdim dıtttt olmazz :kac:
yok göndermezdim
ama ısrar ederse nehalinvarsa gör derdim
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.